jauscope
bonemass carries me
beyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Burnun tıkalıysa yarın ilk iş eczaneden illiadin al boyun içinde sıcak duş spamla ve boynunu sıcak tut boğazlı kazak giybeyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın
o illiadin var evde boynumun etrafınada sıcak sulu havlu sardım başka taktik yok mu çorap kazak yatcam bugün valla yarın 30kilo inc dumbel press atamazsam intihar edicemBurnun tıkalıysa yarın ilk iş eczaneden illiadin al boyun içinde sıcak duş spamla ve boynunu sıcak tut boğazlı kazak giy
Kanka ağrı kesici kullancan bide masaj falan yapcan ag büyü beklemeo illiadin var evde boynumun etrafınada sıcak sulu havlu sardım başka taktik yok mu çorap kazak yatcam bugün valla yarın 30kilo inc dumbel press atamazsam intihar edicem
şhı hastalığına yakalanmışsın kardeşimbeyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın
0 cope burun tıkanıklığı için bi diş saımsapı ortadan böl bi yarısını bi burun deliğine diğerini diğer burun deliğine koy. bi 15-20 dk dursun çok yakar ama 1-2 gün yapınca sinüslerini rahatlatırbeyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın
beyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın
ya bune orosbu cocu sikerim gymcel motivasyonunu hastayım amk
Özür dileyerek söylüyorum: Erkeğin düşmeye hakkı yok. Diyelim ki düştünüz; kalkmak zorundasınız. Sizin elinizden kimse tutmaz, çünkü siz kadın değilsiniz.ya bune orosbu cocu sikerim gymcel motivasyonunu hastayım amk
ben şu dediklerimin hepsini yaptım yeminle 0 hastalık hissediyom şuan yatıp kalkmaya gerek kalmadı bile amkhasta olduğum haftayı deload haftası yapıyom baya işe yarıyo bence
Atsiz’dan alinti mi yaptin bune amkÖzür dileyerek söylüyorum: Erkeğin düşmeye hakkı yok. Diyelim ki düştünüz; kalkmak zorundasınız. Sizin elinizden kimse tutmaz, çünkü siz kadın değilsiniz.
yastığını değiştirbeyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın
napcaz yani hep boyle oluyo bende aqenfeksiyon var lenfler şişmiş boyun ağrısı ondan
enfeksiyona randevu al hemogram baksınnapcaz yani hep boyle oluyo bende aq
Kanka boynunu sıcak tut atkı felan sar büyük ihtimal üşüttün boyun tutulması felan oluyodur 2021 de yaşamıştım 2 3 gün boynum ağrıyordu sağa sola hareket ettiremiyordum dikkat et kendine geçmiş olsunbeyler boynumun yanları ağrıyo burnum tıkalı falan yarına geçirmem lazım bunu taktiği olan falan versin spora gidip basmam lazım yarın