mustifik35
Iron
Beyler selamlar; ben 2019'den beridir org'u tanımış, 2021'de ise yavaş yavaş blackpill'in gerçek olduğunu bir takım olaylar ile anlamaya başlamış biriyim. 2022 sonlarından beridir de tiktok ağırlıklı olarak looksmax ile iç içeyim. Ama şanslı olduğumdan ve genetiklerimden dolayı zaten bu olayları keşfettiğimde bile MTN'idim. Salaklık edip ciddiye almadım 2022'den 2025'e kadar hiç bir şey yapmadım. Son 3-6 ay'da biraz odaklanıp MTN'den HMTN konumuna geldiğimi söyleyebilirim. Klasik gymmaxx/leanmaxx ve beslenme muhabbetleri ile başladım başka bir muhabbet yok. Ama son birkaç haftadır çok feci bir şekilde blackpill'den yoruldum, tak etti bana. Hardmax kesinlikle düşünmüyorum, potansiyelimin HTN olduğunu düşünüyorum ve zaten boyum 188. Bu ikisi bana ömür boyu yeter de artar. Bunları içimde tutmaktan da yoruldum sizlerle paylaşmak istedim, bundan sonra buralarda aktifim ve eğer ileride istediğim bir ascend yaşar, kendimden memnun olursam sizinle gelişimimi ve yaptıklarımı kesinlikle paylaşacağım. Seviliyorsunuz, cansınız. İyi Forumlar