aytcanavari
Mother Man
Sizce nasıl bana çoğu zaman her şey aşırı yavaş geliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
banada gün yetmiyo amkSizce nasıl bana çoğu zaman her şey aşırı yavaş geliyor
Yavaş geçiyor derken sıkılıyorum anlamımda değil cidden her şey slow motion gibi geliyor aktif bir hayatım var zatentüm gün evde oturup tiktok izlerseni tabi yavaş geçer git spor salonuna falan yazıl
tiktok izlersen hizli gecertüm gün evde oturup tiktok izlerseni tabi yavaş geçer git spor salonuna falan yazıl
Mantıklı ama telefonu yolda müzik dinlemek ve kayıt almak dışında çok kullanmıyorum bide ona ayıracak vakit de yoktiktok izlersen hizli gecer
izledigin cogu seyi hatirlamiyon zaten oto zamani atlamisnoluyosun
Burda zaten daha saat 9 ben de 12 gibi yatıyom tr 4 falan olması lazım şu anhacı gidin bi işe girin yada kendinizi yorun ben her gün saat 23 de yatağa girerim mesela uyku düzeninizi düzeltin
gece 4 şuanBurda zaten daha saat 9 ben de 12 gibi yatıyom tr 4 falan olması lazım şu an
Sıkılmak iyidir de hemen kolay dopaminlere gitmemen lazımSıkıcı geciyor
Sizce nasıl bana çoğu zaman her şey aşırı yavaş geliyor
Yavaş geçiyor derken sivrisinek gibi, mesela yürüyorum karşımdaki kişi yanımdan geçip gidiyor normalse 1-2 saniyelik bir olay, zihnimde çok daha uzun sürmüş gibi oluyor
Ne anlatıyon kankalowk its over bunu yazma sebebim oki insanlar seni gorup hızlı yurumek yerine senın gecmeni bekliyo hayatla barısmalısın bide galiba sub3sun
Ananı sikeyimNe anlatıyon kanka

murada yardım etmemiz lazım @TopkraAnanı sikeyim![]()
Muradin rep to post ratio yarra yemismurada yardım etmemiz lazım @Topkra
anneni yiyeyimmurada yardım etmemiz lazım @Topkra
Muradin rep to post ratio yarra yemis
Bu ne olm saka yapiyoz surda sanki ozurlu dedim amk
deme o zamana aqBu ne olm saka yapiyoz surda sanki ozurlu dedim amk
Benim kast ettiğim şey olayların yaşanma hızı aslında mesela dolabın kapağını açmak gibi çok hızlı bir olay ama sanki 10 saniye falan gibi geliyo bana. Senin dediğin için, hayatta bir şeyler ‘başarmak’ geçici bir histen başka bir şey değil, istediğin şeyi başardıktan sonra içini tekrardan bir boşluk kaplar, o yüzden hayatını kendine göre ideal olan şekilde yaşamaya çalış illa üstün şeyler yapmak ve ya üretken olmak zorunda değilsin. Ama bu dediğimi keyif pezevenkliği olarak algılama.kısa vadede uzun hissetiriyor ama dönüp bakınca hiçbir şey yapmadığım için çok kısa geliyor ömrümü cidden boşa harcıyorum
Aynisini ben de yasiyom biri soru sorarken cumle agzindan 1-2 saniyede falan cikiyosa beynimde cok daha uzun suruyor daha soru bitmeden cevapliyom bazen sabirsizlanipBenim kast ettiğim şey olayların yaşanma hızı aslında mesela dolabın kapağını açmak gibi çok hızlı bir olay ama sanki 10 saniye falan gibi geliyo bana. Senin dediğin için, hayatta bir şeyler ‘başarmak’ geçici bir histen başka bir şey değil, istediğin şeyi başardıktan sonra içini tekrardan bir boşluk kaplar, o yüzden hayatını kendine göre ideal olan şekilde yaşamaya çalış illa üstün şeyler yapmak ve ya üretken olmak zorunda değilsin. Ama bu dediğimi keyif pezevenkliği olarak algılama.
olayların yaşanma hızı ise çok hızlı geçiyor , hergün aynı şeyi yaptığım için her şey monotonlaşmış durumda. hiçbir şeyin üzerine öyle düşündüğümü hatırlamıyorumBenim kast ettiğim şey olayların yaşanma hızı aslında mesela dolabın kapağını açmak gibi çok hızlı bir olay ama sanki 10 saniye falan gibi geliyo bana. Senin dediğin için, hayatta bir şeyler ‘başarmak’ geçici bir histen başka bir şey değil, istediğin şeyi başardıktan sonra içini tekrardan bir boşluk kaplar, o yüzden hayatını kendine göre ideal olan şekilde yaşamaya çalış illa üstün şeyler yapmak ve ya üretken olmak zorunda değilsin. Ama bu dediğimi keyif pezevenkliği olarak algılama.