Hayat çok yavaş geçiyor

aytcanavari

aytcanavari

Mother Man
Sizce nasıl bana çoğu zaman her şey aşırı yavaş geliyor

• +1
Reactions: aquetin32 and OversallSülo
1780184376992

• JFL
  • +1
Reactions: Kayra139, Topkra, Aven and 5 others
tüm gün evde oturup tiktok izlerseni tabi yavaş geçer git spor salonuna falan yazıl

• +1
Reactions: Kayra139
tüm gün evde oturup tiktok izlerseni tabi yavaş geçer git spor salonuna falan yazıl
Yavaş geçiyor derken sıkılıyorum anlamımda değil cidden her şey slow motion gibi geliyor aktif bir hayatım var zaten

tiktok izlersen hizli gecer
izledigin cogu seyi hatirlamiyon zaten oto zamani atlamisnoluyosun

• +1
Reactions: aytcanavari
tiktok izlersen hizli gecer
izledigin cogu seyi hatirlamiyon zaten oto zamani atlamisnoluyosun
Mantıklı ama telefonu yolda müzik dinlemek ve kayıt almak dışında çok kullanmıyorum bide ona ayıracak vakit de yok

• +1
Reactions: veneficus
hacı gidin bi işe girin yada kendinizi yorun ben her gün saat 23 de yatağa girerim mesela uyku düzeninizi düzeltin

hacı gidin bi işe girin yada kendinizi yorun ben her gün saat 23 de yatağa girerim mesela uyku düzeninizi düzeltin
Burda zaten daha saat 9 ben de 12 gibi yatıyom tr 4 falan olması lazım şu an

Last edited:
  • +1
Reactions: OversallSülo
hacı sizin arkadaşınız yok mu gidin buluşun birlikte eylenen

zaman cok hizli geciyor amk ne ara yaslandik anlamadim

• +1
Reactions: veneficus
Yavaş geçiyor derken sivrisinek gibi, mesela yürüyorum karşımdaki kişi yanımdan geçip gidiyor normalse 1-2 saniyelik bir olay, zihnimde çok daha uzun sürmüş gibi oluyor

Yavaş geçiyor derken sivrisinek gibi, mesela yürüyorum karşımdaki kişi yanımdan geçip gidiyor normalse 1-2 saniyelik bir olay, zihnimde çok daha uzun sürmüş gibi oluyor
:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:lowk its over bunu yazma sebebim oki insanlar seni gorup hızlı yurumek yerine senın gecmeni bekliyo hayatla barısmalısın bide galiba sub3sun

• JFL
Reactions: Topkra and OversallSülo
:lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul::lul:lowk its over bunu yazma sebebim oki insanlar seni gorup hızlı yurumek yerine senın gecmeni bekliyo hayatla barısmalısın bide galiba sub3sun
Ne anlatıyon kanka

• +1
Reactions: OversallSülo
muradı çok seviyorum

• JFL
  • Love it
Reactions: Gordon Freeman, murad.89, velwetyy and 3 others
kısa vadede uzun hissetiriyor ama dönüp bakınca hiçbir şey yapmadığım için çok kısa geliyor ömrümü cidden boşa harcıyorum

• +1
Reactions: aytcanavari
kısa vadede uzun hissetiriyor ama dönüp bakınca hiçbir şey yapmadığım için çok kısa geliyor ömrümü cidden boşa harcıyorum
Benim kast ettiğim şey olayların yaşanma hızı aslında mesela dolabın kapağını açmak gibi çok hızlı bir olay ama sanki 10 saniye falan gibi geliyo bana. Senin dediğin için, hayatta bir şeyler ‘başarmak’ geçici bir histen başka bir şey değil, istediğin şeyi başardıktan sonra içini tekrardan bir boşluk kaplar, o yüzden hayatını kendine göre ideal olan şekilde yaşamaya çalış illa üstün şeyler yapmak ve ya üretken olmak zorunda değilsin. Ama bu dediğimi keyif pezevenkliği olarak algılama.

• +1
Reactions: mtn_dude_193 and velwetyy
Benim kast ettiğim şey olayların yaşanma hızı aslında mesela dolabın kapağını açmak gibi çok hızlı bir olay ama sanki 10 saniye falan gibi geliyo bana. Senin dediğin için, hayatta bir şeyler ‘başarmak’ geçici bir histen başka bir şey değil, istediğin şeyi başardıktan sonra içini tekrardan bir boşluk kaplar, o yüzden hayatını kendine göre ideal olan şekilde yaşamaya çalış illa üstün şeyler yapmak ve ya üretken olmak zorunda değilsin. Ama bu dediğimi keyif pezevenkliği olarak algılama.
Aynisini ben de yasiyom biri soru sorarken cumle agzindan 1-2 saniyede falan cikiyosa beynimde cok daha uzun suruyor daha soru bitmeden cevapliyom bazen sabirsizlanip

olayların yaşanma hızı ise çok hızlı geçiyor , hergün aynı şeyi yaptığım için her şey monotonlaşmış durumda. hiçbir şeyin üzerine öyle düşündüğümü hatırlamıyorum