FEE
Gold
title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sadece kötülük olduğunu düşünüyorumHayat çıkar ilişkisinden ibaret Eğer sen birinin işine yaramıyorsan o telefonla aranmaz insanlar nankördür ve biz tiyatro oyununun içerisindeyiz oyuncular maske takmış senaryo önceden belirlenmiş Eğer bir insanın sizi hakkında gerçek düşüncelerini öğrenmek isterseniz onunla düşman olun ancak o zaman maskesi düşecektir senin Aklındaki bütün kötü gerçeği söyleyecektir insanlar hiçbir zaman iyi olmadı doğduğu andan itibaren bencildir bu bizim yaratılışımızda var ve bu dünyada iyi veya kötü bir şey yok Sadece işine gelen vardır örnek vereyim Bir belgeselde aslan Ceylan'ın yediğinde Ceylan üzülürüz fakat aslanın perspektifinden baktığımızda o aslında çocuğu için avlanıyor Bu sefer onun gözünü izleseydik aslana üzülecektik iyi veya kötü yoktur Sadece insanların bakış açısı vardır Sen doğmadan önce dinin ülken değerlerin belirleniyor ve bunu ölene dek savunuyorsun Sence bu mantıksız değil mi eğer İsrail'e de olsaydın İsrail'i destekleyecek fillisini terörist ülke olarak görecektin fakat Filistinli olsaydın aynı şekilde İsrail'e terörist ülke olarak görecektin ve insanların yaptığı iyilik de aslında bir bakıma geçersizdir sizce bir erkek mi daha çok yardım alır yoksa bir kız mı yardım alır Tabii ki de tahmin edeceğiniz üzere kız alır çünkü o iyiliğin altında yatan biri çıkar vardır.
Kısa özet insanlar bencildir Kimsenin de sikinde değilsin Sadece bu hayatta paran kadar adamsındır.
yok yavHayat çıkar ilişkisinden ibaret Eğer sen birinin işine yaramıyorsan o telefonla aranmaz insanlar nankördür ve biz tiyatro oyununun içerisindeyiz oyuncular maske takmış senaryo önceden belirlenmiş Eğer bir insanın sizi hakkında gerçek düşüncelerini öğrenmek isterseniz onunla düşman olun ancak o zaman maskesi düşecektir senin Aklındaki bütün kötü gerçeği söyleyecektir insanlar hiçbir zaman iyi olmadı doğduğu andan itibaren bencildir bu bizim yaratılışımızda var ve bu dünyada iyi veya kötü bir şey yok Sadece işine gelen vardır örnek vereyim Bir belgeselde aslan Ceylan'ın yediğinde Ceylan üzülürüz fakat aslanın perspektifinden baktığımızda o aslında çocuğu için avlanıyor Bu sefer onun gözünü izleseydik aslana üzülecektik iyi veya kötü yoktur Sadece insanların bakış açısı vardır Sen doğmadan önce dinin ülken değerlerin belirleniyor ve bunu ölene dek savunuyorsun Sence bu mantıksız değil mi eğer İsrail'e de olsaydın İsrail'i destekleyecek fillisini terörist ülke olarak görecektin fakat Filistinli olsaydın aynı şekilde İsrail'e terörist ülke olarak görecektin ve insanların yaptığı iyilik de aslında bir bakıma geçersizdir sizce bir erkek mi daha çok yardım alır yoksa bir kız mı yardım alır Tabii ki de tahmin edeceğiniz üzere kız alır çünkü o iyiliğin altında yatan biri çıkar vardır.
Kısa özet insanlar bencildir Kimsenin de sikinde değilsin Sadece bu hayatta paran kadar adamsındır.