Hayata geç kalmak?

chadwers

chadwers

Banned
O treni bi kere kaçırdım birdaha yakalamaya çalışmadım dünyaya yan karakter olmak için mi gönderildim amk. Yalnızım değer verdiğim kimse yok olması içinde çabalamıyorum sporu bıraktım evden dışarı çıkmıyorum telefona bakmıyorum böyle dünyayı sikeyim.

• So Sad
  • +1
  • Hmm...
Reactions: jauscope, xlegend, Ashoimex and 6 others
O treni bi kere kaçırdım birdaha yakalamaya çalışmadım dünyaya yan karakter olmak için mi gönderildim amk. Yalnızım değer verdiğim kimse yok olması içinde çabalamıyorum sporu bıraktım evden dışarı çıkmıyorum telefona bakmıyorum böyle dünyayı sikeyim.
bu adam 186 htn olduğunu söylediginden beri üzülmüyorum

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, jauscope, xlegend and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: jauscope, why not me? and Zodiac
Hayata geç kalmak %50 cope 17 de yaşayamadığını 23 de vs de yaşarsın ama 40 da yaşayamazsın yani bi kaç yıldan bir şey olmaz

• +1
  • Hmm...
Reactions: jauscope, IlI, Auchelius and 5 others
Çok kötü olay cl olarak doğmadıysan hayat her açıdan yarrak ama yaşayın ananız babanız üzülmesin

Çok kötü olay cl olarak doğmadıysan hayat her açıdan yarrak ama yaşayın ananız babanız üzülmesin
anam babam yok amk tek yaşıom :lul::lul::lul:

• +1
Reactions: xlegend
Hayata geç kalmak %50 cope 17 de yaşayamadığını 23 de vs de yaşarsın ama 40 da yaşayamazsın yani bi kaç yıldan bir şey olmaz
kanka onu bosverde o pp ne

Dış görünüşle konunun alakası ne ki?
Screenshot 2025 12 10 10 26 10 205 comandroidchrome edit

• JFL
  • +1
Reactions: anathema, Atsizz, IlI and 3 others
sana ortamcı bir kaç arkadaş lazım gerisi çok kolay
186 htn :lul:

• +1
Reactions: xlegend and Serialsuicide
sana ortamcı bir kaç arkadaş lazım gerisi çok kolay
186 htn :lul:
gerek yok ki

legit 186 htn olsam her gün cold apr atar 1 haftaya harem kurarim bunlar yalnızım diye ağlıyor amk :lul:

• +1
  • JFL
Reactions: jauscope, xlegend, Zodiac and 4 others
  • JFL
  • +1
Reactions: jauscope and Zodiac
kanka arkadas vardı kafasına sıktı babasının av tufegıyle suan mutlu eminim ben bı dusun

• JFL
  • Ugh..
  • +1
Reactions: maarda, jauscope, why not me? and 2 others
gerek yok ki

legit 186 htn olsam her gün cold apr atar 1 haftaya harem kurarim bunlar yalnızım diye ağlıyor amk :lul:
OLM HTN OLMAYAN HERKES BUNU DIYOR 2MIZDE HTNYIZ ÖYLE Bİ DÜNYA YOK AMK @chadwers

• Hmm...
  • +1
Reactions: chadwers, Serialsuicide, why not me? and 1 other person
kanka arkadas vardı kafasına sıktı babasının av tufegıyle suan mutlu eminim ben bı dusun
Benım ne babam var nede av tufegım.

• So Sad
Reactions: Atsizz

Users who are viewing this thread

Back