Hayattan nefret ediyorum

Peter Steele

Peter Steele

Eat Clen, Tren Hard
Allah depresyonun belasini versin depresyondayim bunu diyincede low t gibi hissediyorum halbukî testoda basiyom sorun nerde dozaji mi arttirsam

• JFL
Reactions: Deleted member 93990
Neden depresyondasın ne problemin var la yaşamak mı istemiyorsun

• +1
Reactions: Peter Steele
Neden depresyondasın ne problemin var la yaşamak mı istemiyorsun
bilmiyorum icimde bir sikinti var son zamanlarda tanidigim kisilerin beni sevmedigini dusunmeye basliyorum hakkimda surekli bullylik yapiyo (evet sadece bana) ve baska arkadas grubu kurmam vb. seyler cok uzun surer hepsiylede yakin arkadasim 10 kisi varsa 4 u cok yakin arkadaslarim
1 inin arkamdan konustugunu %100 biliyorum
neden yaptiklarini cok kafaya takmaya basladim kendilerine sorunca aliniyosan soyle daha cok yapak falan diyeceklerini bildigim icin sormuyorum bile
+Dedigin gibi niye yasiyom aq seklinde bi dusunce var ve overthink basladi sadece icimi kemiriyor bu dusunceler gelecegi dusunmekten 1 hafta sonrasini yada yarini dusunmekten anı yasayamiyorum

• +1
Reactions: temelyeterliliktest and lynao
Bunlar sadece birinci neden daha cok neden var kumarda parami kaybettim ailem bilmiyor (cok yuklu miktar degil 1k ama kiyafet falan alcaktim iste :/ )
Insanlarin beni asiri derecede kiskandigini dusunuyorum gecen matematikten 83 aldim diye arkadaslarim delirmiş hocaya soylemis hocada K gircekmis yada sozlume 0 gircekmis ( cidden kopya cektim ama arkadaslarim ispiyonlamis)
Okulun popi cocuguyum ama herkes beni kiskaniyor boyle hayat gecmez baska okula gec falan demeyin aileme anlatamam

• +1
Reactions: lynao
bunlari bile dusunup yazmam sikinti amk
Asiri dusunuyorum durdurmam gerek

Insanlara cok yumusak davraniyodum testo vurdugumdan beri ilk enjeksiyondan daha 2 hafta gecmemsitir asiri sinirli davranmaya basladim bu davranislar yuzundende asiri sekilde garipsenmeye basladilar beni ama bazilari sikine takmiyor anlamadim

bilmiyorum icimde bir sikinti var son zamanlarda tanidigim kisilerin beni sevmedigini dusunmeye basliyorum hakkimda surekli bullylik yapiyo (evet sadece bana) ve baska arkadas grubu kurmam vb. seyler cok uzun surer hepsiylede yakin arkadasim 10 kisi varsa 4 u cok yakin arkadaslarim
neden yaptiklarini cok kafaya takmaya basladim kendilerine sorunca aliniyosan soyle daha cok yapak falan diyeceklerini bildigim icin sormuyorum bile
+Dedigin gibi niye yasiyom aq seklinde bi dusunce var ve overthink basladi sadece icimi kemiriyor bu dusunceler gelecegi dusunmekten 1 hafta sonrasini yada yarini dusunmekten anı yasayamiyorum
dozunu yükselt o arkandan konuşanın burnunu kır kafan rahatlar

• JFL
Reactions: Peter Steele, Deleted member 92925 and Deleted member 80812
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Tornoviaa, Peter Steele, Angutoid and 2 others
Allah depresyonun belasini versin depresyondayim bunu diyincede low t gibi hissediyorum halbukî testoda basiyom sorun nerde dozaji mi arttirsam
Estrojeni sikmiş olabilirsin

• +1
Niye yaşıyorum ne reis yapma böyle düşünme hayatından önemli birşey yok bu dünyada amk daha kaç yılın var daha ne yaşayacakların var 2 3 güne çıkarsın depresyondan kafanı rahat tut birşeyler izle birşeyler yap kafanı dağıt arkadaşlarının da amına koyayım onlar kim amk düşünmeyi de bırak takma hiçbir sıkıntını sikine 2 güne düzgün düşünebilir ve problemlerin hakkında fikir yürütebilirsin daha düzgün şuanlık yapacağın şey kafana takmamak

• +1
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
  • Woah
Reactions: Deleted member 80812
  • JFL
Reactions: Deleted member 80812 and Heatmiser
testoyu mushrooma bas oyle ye

• +1
Estrojeni sikmiş olabilirsin
6.25 aromasin kullaniom 14 civari cikiyo ostro ama altina inmistir suan heralde

• Hmm...
Reactions: menas
Niye yaşıyorum ne reis yapma böyle düşünme hayatından önemli birşey yok bu dünyada amk daha kaç yılın var daha ne yaşayacakların var 2 3 güne çıkarsın depresyondan kafanı rahat tut birşeyler izle birşeyler yap kafanı dağıt arkadaşlarının da amına koyayım onlar kim amk düşünmeyi de bırak takma hiçbir sıkıntını sikine 2 güne düzgün düşünebilir ve problemlerin hakkında fikir yürütebilirsin daha düzgün şuanlık yapacağın şey kafana takmamak
Amacimda o iste kafaya takmamak ama yapamiyorum be kanka:feelswah:

dozunu yükselt o arkandan konuşanın burnunu kır kafan rahatlar
Tavsiyen icin tesekkurler arkamdan konusan daha bilmedigimi saniyor arkamdan konustugunu

4 ml rimo
750 testo
Hadi bakalim ya hero ya mero

Bunlar sadece birinci neden daha cok neden var kumarda parami kaybettim ailem bilmiyor (cok yuklu miktar degil 1k ama kiyafet falan alcaktim iste :/ )
Insanlarin beni asiri derecede kiskandigini dusunuyorum gecen matematikten 83 aldim diye arkadaslarim delirmiş hocaya soylemis hocada K gircekmis yada sozlume 0 gircekmis ( cidden kopya cektim ama arkadaslarim ispiyonlamis)
Okulun popi cocuguyum ama herkes beni kiskaniyor boyle hayat gecmez baska okula gec falan demeyin aileme anlatamam
kopya çektiğini nerden anladı da 0 giriyormuş orospu çocuğu.görmediyse cimere şikayet edeceğini falan söyle tırsar. o arkadaşının da anasını sikeyim bana böyle bişey yapsalar döverdim ama 50 kiloyum

• +1
1000003649

• So Sad
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
kopya çektiğini nerden anladı da 0 giriyormuş orospu çocuğu. o arkadaşının da anasını sikeyim bana böyle bişey yapsalar döverdim ama 50 kiloyum
şiddet sevmem bana şiddetle davranmadıkları sürece ben ona daha beterini yapıcam ama elime fırsat geçmiyor

yanlış anlama seni depresyona sokmak istemem fakat arkadaşların seni kıskanmıyor, onun haricinde arkadaşların sana saygı duymuyor.
oyüzden böyle rahat davranıyorlar kötülüğünü istiyorlar, ortamlarda nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama saygı şart.

• +1
Reactions: Ashoimex, menas and Peter Steele
  • So Sad
şiddet sevmem bana şiddetle davranmadıkları sürece ben ona daha beterini yapıcam ama elime fırsat geçmiyor
salak mısın lan daha napsın

• So Sad
senin derdini sikeyim
anlamıyorsun,daha anlatamadığım onca şey var sikindirik bi incel forumunda bunları anlatmam yeterli olacaktır bunlar buzdağının görünen kısımları

anlamıyorsun,daha anlatamadığım onca şey var sikindirik bi incel forumunda bunları anlatmam yeterli olacaktır bunlar buzdağının görünen kısımları
sub5 değilsin en azından hergün ölmek istiyorum yemin ederim

• So Sad
  • JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Peter Steele
yanlış anlama seni depresyona sokmak istemem fakat arkadaşların seni kıskanmıyor, onun haricinde arkadaşların sana saygı duymuyor.
oyüzden böyle rahat davranıyorlar kötülüğünü istiyorlar, ortamlarda nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama saygı şart.
ben saygılı davransam bile onlar saygılı davranmaz o yüzden pekte sikimde olmuyor ortamlarda aşırı derecede küfür ederim gülerim yerlerde sürünürüm cıvık davranırım, sonuçta hepsi arkadaşlarımdır diye düşünürdüm ben çok ciddi davransam onlar aynen yarram falan der güler onlar çok ciddi davransa yapma ya yok yav falan yaparım bende

buranın sahibinin diger forumuna git

• JFL
  • Woah
sub5 değilsin en azından hergün ölmek istiyorum yemin ederim
ne yaşadığını anlıyorum bende sub5dim obezken kanka
maalesef goyslop anti depresanlar harici kurtarıcın yok eğer ascendleyemeyecek durumdaysan

bende aynı durumdayım caresi yok git er yap git bagımlı ol git sik git sunu yap zaten herkez olcek

• So Sad
bende aynı durumdayım caresi yok git er yap git bagımlı ol git sik git sunu yap zaten herkez olcek
ER yapmak eziklik gibi geliyor veya kendimi öldürmek

ben saygılı davransam bile onlar saygılı davranmaz
ortamlarda yerlerde sürünürüm cıvık davranırım
oh boy you got a long way to finish.

problemi kendi ağzınla söyledin sonra gelip burda ya ben niye böyleyim hayatım niye şöyle diyosun.
yanlış anlama seni sert eleştiriyorum dost acı söyler bi abi tavsiyesi olarak görebilirsin veya umursamayabilirsin.

bir zamanlar ortamlardaki en cıvık çocuk bendim, neler çektim bir allah bilir bir ben, günlüğüme dahi yazmışım yaşadığım depresyonu ve sıkıntıyı (oyüzden seni çok iyi anlıyorum).

bu dönemleri çok sert ve acılı geçirmen normal kardeşim, olgunlaştığın zaman iş işten geçecek ama uyanacaksın,
hayatında başarılar arayıştaki çocuk.

• So Sad
oh boy you got a long way to finish.

problemi kendi ağzınla söyledin sonra gelip burda ya ben niye böyleyim hayatım niye şöyle diyosun.
yanlış anlama seni sert eleştiriyorum dost acı söyler bi abi tavsiyesi olarak görebilirsin veya umursamayabilirsin.

bir zamanlar ortamlardaki en cıvık çocuk bendim, neler çektim bir allah bilir bir ben, günlüğüme dahi yazmışım yaşadığım depresyonu ve sıkıntıyı (oyüzden seni çok iyi anlıyorum).

bu dönemleri çok sert ve acılı geçirmen normal kardeşim, olgunlaştığın zaman iş işten geçecek ama uyanacaksın,
hayatında başarılar arayıştaki çocuk.
Galiba doğru diyor olabilirsin, antidepresan kullandığım ve hiç bir şeyi siklemediğim dönemler okulda bağıra bağıra gezdiğim ve siklemediğim dönemler insanlarla daha iyi anlaşabiliyordum ama sorun şu gerçek kişiliğimde olan cıvıklığı geçirmem imkansız gibi bir şey
olgunlaşacak bir olay geçirmem lazım ki olgunlaşayım aniden olgunlaşırsam yine kimse sikine takmaz.
Arkadaşlarımı biliyorum kızdan ayrıldım vb. olaylarla depresyon modundayım ciddi moddayım yaparsam kızın olduğunu kanıtlayana kadar beni siklemezler yani gerçek ve büyük bir neden lazım
Direkt ortamı mı değiştirsem amk

ama sorun şu gerçek kişiliğimde olan cıvıklığı geçirmem imkansız gibi bir şey
olgunlaşacak bir olay geçirmem lazım ki olgunlaşayım
.

sadece aşk ve ölüm herşeyi değiştirir.

• Woah
yetkililer valla biişi bilmöiyom

.

sadece aşk ve ölüm herşeyi değiştirir.
Herhangi bir yakınım yakın zamanda ölmez (İnşallah)
Ve Herhangi bir aşk hayatı kurmayı düşünmüyorum
Galiba uzun bir süre değişmicem:)