![Peter Steele](/data/avatars/l/103/103276.jpg?1731100169)
Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
Allah depresyonun belasini versin depresyondayim bunu diyincede low t gibi hissediyorum halbukî testoda basiyom sorun nerde dozaji mi arttirsam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bilmiyorum icimde bir sikinti var son zamanlarda tanidigim kisilerin beni sevmedigini dusunmeye basliyorum hakkimda surekli bullylik yapiyo (evet sadece bana) ve baska arkadas grubu kurmam vb. seyler cok uzun surer hepsiylede yakin arkadasim 10 kisi varsa 4 u cok yakin arkadaslarimNeden depresyondasın ne problemin var la yaşamak mı istemiyorsun
dozunu yükselt o arkandan konuşanın burnunu kır kafan rahatlarbilmiyorum icimde bir sikinti var son zamanlarda tanidigim kisilerin beni sevmedigini dusunmeye basliyorum hakkimda surekli bullylik yapiyo (evet sadece bana) ve baska arkadas grubu kurmam vb. seyler cok uzun surer hepsiylede yakin arkadasim 10 kisi varsa 4 u cok yakin arkadaslarim
1 inin arkamdan konustugunu %100 biliyorum
neden yaptiklarini cok kafaya takmaya basladim kendilerine sorunca aliniyosan soyle daha cok yapak falan diyeceklerini bildigim icin sormuyorum bile
+Dedigin gibi niye yasiyom aq seklinde bi dusunce var ve overthink basladi sadece icimi kemiriyor bu dusunceler gelecegi dusunmekten 1 hafta sonrasini yada yarini dusunmekten anı yasayamiyorum
eve ekmek gotururken gasp edilen herifin yazdıgı şeye bakdozunu yükselt o arkandan konuşanın burnunu kır kafan rahatlar
Estrojeni sikmiş olabilirsinAllah depresyonun belasini versin depresyondayim bunu diyincede low t gibi hissediyorum halbukî testoda basiyom sorun nerde dozaji mi arttirsam
asırı dht nin bunyede yarattıgı gerginlikdozunu yükselt o arkandan konuşanın burnunu kır kafan rahatlar
Niye yaşıyorum ne reis yapma böyle düşünme hayatından önemli birşey yok bu dünyada amk daha kaç yılın var daha ne yaşayacakların var 2 3 güne çıkarsın depresyondan kafanı rahat tut birşeyler izle birşeyler yap kafanı dağıt arkadaşlarının da amına koyayım onlar kim amk düşünmeyi de bırak takma hiçbir sıkıntını sikine 2 güne düzgün düşünebilir ve problemlerin hakkında fikir yürütebilirsin daha düzgün şuanlık yapacağın şey kafana takmamakbilmiyorum icimde bir sikinti var son zamanlarda tanidigim kisilerin beni sevmedigini dusunmeye basliyorum hakkimda surekli bullylik yapiyo (evet sadece bana) ve baska arkadas grubu kurmam vb. seyler cok uzun surer hepsiylede yakin arkadasim 10 kisi varsa 4 u cok yakin arkadaslarim
1 inin arkamdan konustugunu %100 biliyorum
neden yaptiklarini cok kafaya takmaya basladim kendilerine sorunca aliniyosan soyle daha cok yapak falan diyeceklerini bildigim icin sormuyorum bile
+Dedigin gibi niye yasiyom aq seklinde bi dusunce var ve overthink basladi sadece icimi kemiriyor bu dusunceler gelecegi dusunmekten 1 hafta sonrasini yada yarini dusunmekten anı yasayamiyorum
yolda görsem burnunu kırıp özür dilerimeve ekmek gotururken gasp edilen herifin yazdıgı şeye bak
yaparsın abi ben inanıyorum sanayolda görsem burnunu kırıp özür dilerim
testoyu mushrooma bas oyle yeAllah depresyonun belasini versin depresyondayim bunu diyincede low t gibi hissediyorum halbukî testoda basiyom sorun nerde dozaji mi arttirsam
6.25 aromasin kullaniom 14 civari cikiyo ostro ama altina inmistir suan heraldeEstrojeni sikmiş olabilirsin
Amacimda o iste kafaya takmamak ama yapamiyorum be kankaNiye yaşıyorum ne reis yapma böyle düşünme hayatından önemli birşey yok bu dünyada amk daha kaç yılın var daha ne yaşayacakların var 2 3 güne çıkarsın depresyondan kafanı rahat tut birşeyler izle birşeyler yap kafanı dağıt arkadaşlarının da amına koyayım onlar kim amk düşünmeyi de bırak takma hiçbir sıkıntını sikine 2 güne düzgün düşünebilir ve problemlerin hakkında fikir yürütebilirsin daha düzgün şuanlık yapacağın şey kafana takmamak
Magic mush kanali var mi (ironi amaclidir yetkililer)testoyu mushrooma bas oyle ye
Tavsiyen icin tesekkurler arkamdan konusan daha bilmedigimi saniyor arkamdan konustugunudozunu yükselt o arkandan konuşanın burnunu kır kafan rahatlar
kopya çektiğini nerden anladı da 0 giriyormuş orospu çocuğu.görmediyse cimere şikayet edeceğini falan söyle tırsar. o arkadaşının da anasını sikeyim bana böyle bişey yapsalar döverdim ama 50 kiloyumBunlar sadece birinci neden daha cok neden var kumarda parami kaybettim ailem bilmiyor (cok yuklu miktar degil 1k ama kiyafet falan alcaktim iste :/ )
Insanlarin beni asiri derecede kiskandigini dusunuyorum gecen matematikten 83 aldim diye arkadaslarim delirmiş hocaya soylemis hocada K gircekmis yada sozlume 0 gircekmis ( cidden kopya cektim ama arkadaslarim ispiyonlamis)
Okulun popi cocuguyum ama herkes beni kiskaniyor boyle hayat gecmez baska okula gec falan demeyin aileme anlatamam
şiddet sevmem bana şiddetle davranmadıkları sürece ben ona daha beterini yapıcam ama elime fırsat geçmiyorkopya çektiğini nerden anladı da 0 giriyormuş orospu çocuğu. o arkadaşının da anasını sikeyim bana böyle bişey yapsalar döverdim ama 50 kiloyum
yanlış anlama seni depresyona sokmak istemem fakat arkadaşların seni kıskanmıyor, onun haricinde arkadaşların sana saygı duymuyor.Bunlar sadece birinci neden daha cok neden var kumarda parami kaybettim ailem bilmiyor (cok yuklu miktar degil 1k ama kiyafet falan alcaktim iste :/ )
Insanlarin beni asiri derecede kiskandigini dusunuyorum gecen matematikten 83 aldim diye arkadaslarim delirmiş hocaya soylemis hocada K gircekmis yada sozlume 0 gircekmis ( cidden kopya cektim ama arkadaslarim ispiyonlamis)
Okulun popi cocuguyum ama herkes beni kiskaniyor boyle hayat gecmez baska okula gec falan demeyin aileme anlatamam
senin derdini sikeyimşiddet sevmem bana şiddetle davranmadıkları sürece ben ona daha beterini yapıcam ama elime fırsat geçmiyor
o avi ne lan yuh! kadın 2 metre mi amk
salak mısın lan daha napsınşiddet sevmem bana şiddetle davranmadıkları sürece ben ona daha beterini yapıcam ama elime fırsat geçmiyor
anlamıyorsun,daha anlatamadığım onca şey var sikindirik bi incel forumunda bunları anlatmam yeterli olacaktır bunlar buzdağının görünen kısımlarısenin derdini sikeyim
sub5 değilsin en azından hergün ölmek istiyorum yemin ederimanlamıyorsun,daha anlatamadığım onca şey var sikindirik bi incel forumunda bunları anlatmam yeterli olacaktır bunlar buzdağının görünen kısımları
ben saygılı davransam bile onlar saygılı davranmaz o yüzden pekte sikimde olmuyor ortamlarda aşırı derecede küfür ederim gülerim yerlerde sürünürüm cıvık davranırım, sonuçta hepsi arkadaşlarımdır diye düşünürdüm ben çok ciddi davransam onlar aynen yarram falan der güler onlar çok ciddi davransa yapma ya yok yav falan yaparım bendeyanlış anlama seni depresyona sokmak istemem fakat arkadaşların seni kıskanmıyor, onun haricinde arkadaşların sana saygı duymuyor.
oyüzden böyle rahat davranıyorlar kötülüğünü istiyorlar, ortamlarda nasıl davranıyorsun bilmiyorum ama saygı şart.
masterın allahını sikeyimburanın sahibinin diger forumuna git
o diger ezik ucubelerden olusan forumunda anasını sıkeyımmasterın allahını sikeyim
incelden degil ssden bahsediyom eskisehir bicakcıda orda takılıyorduo diger ezik ucubelerden olusan forumunda anasını sıkeyım
ne yaşadığını anlıyorum bende sub5dim obezken kankasub5 değilsin en azından hergün ölmek istiyorum yemin ederim
ondan bahsetmiyom bi fırsat geçsede elime onla alakalı onu siksemsalak mısın lan daha napsın
ER yapmak eziklik gibi geliyor veya kendimi öldürmekbende aynı durumdayım caresi yok git er yap git bagımlı ol git sik git sunu yap zaten herkez olcek
zaten eziksinER yapmak eziklik gibi geliyor veya kendimi öldürmek
ben saygılı davransam bile onlar saygılı davranmaz
oh boy you got a long way to finish.ortamlarda yerlerde sürünürüm cıvık davranırım
Galiba doğru diyor olabilirsin, antidepresan kullandığım ve hiç bir şeyi siklemediğim dönemler okulda bağıra bağıra gezdiğim ve siklemediğim dönemler insanlarla daha iyi anlaşabiliyordum ama sorun şu gerçek kişiliğimde olan cıvıklığı geçirmem imkansız gibi bir şeyoh boy you got a long way to finish.
problemi kendi ağzınla söyledin sonra gelip burda ya ben niye böyleyim hayatım niye şöyle diyosun.
yanlış anlama seni sert eleştiriyorum dost acı söyler bi abi tavsiyesi olarak görebilirsin veya umursamayabilirsin.
bir zamanlar ortamlardaki en cıvık çocuk bendim, neler çektim bir allah bilir bir ben, günlüğüme dahi yazmışım yaşadığım depresyonu ve sıkıntıyı (oyüzden seni çok iyi anlıyorum).
bu dönemleri çok sert ve acılı geçirmen normal kardeşim, olgunlaştığın zaman iş işten geçecek ama uyanacaksın,
hayatında başarılar arayıştaki çocuk.
.ama sorun şu gerçek kişiliğimde olan cıvıklığı geçirmem imkansız gibi bir şey
olgunlaşacak bir olay geçirmem lazım ki olgunlaşayım
o dedigin site aktif mi agggggggggo er
vallahi sakaMagic mush kanali var mi (ironi amaclidir yetkililer)
Herhangi bir yakınım yakın zamanda ölmez (İnşallah).
sadece aşk ve ölüm herşeyi değiştirir.
yasim boyum yasantim ismim hwrswyim larp benimhadi biz zeytinkoy cocuguyuz sana noluyo ag
ORHAN OLMADIGINI HERKES BILIO AGyasim boyum yasantim ismim hwrswyim larp benim
zeytinkoy yukari asa sa sol mu diyosunyetkililer valla biişi bilmöiyom