Peter Steele
Eat Clen, Tren Hard
- OP
keske bende banane diyebilsemol amk banane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
keske bende banane diyebilsemol amk banane
.Magic mush kanali var mi (ironi amaclidir yetkililer)
ne yazdin
DUYMADIM BILMIYORUM GORMUYORUMne yazdin
uee filler yaptirmayi dusunuyon mu halaAmk bende sürekli çok duygu değişimi yaşıyorum. İlk zamanlar psikaytriye gitmiştim. Cipralex yazmıştı 20 mg dozaj kullanınca biraz daha normal olmuştum. 1 aydır efexor kullanıyorum düzensiz kullandim biraz amk. Yine kendimi yetersiz hissetme ve duygu değişimi kompleksine girmeye başladım. Uzun müddettir sosyal ortamlarda normalken unide bahçede kulüp için toplanmış kalabalık görünce kendimi aşırı yalnız hissettim bir an oradan kaçma isteği geldi
Ulan AllahAmk bende sürekli çok duygu değişimi yaşıyorum. İlk zamanlar psikaytriye gitmiştim. Cipralex yazmıştı 20 mg dozaj kullanınca biraz daha normal olmuştum. 1 aydır efexor kullanıyorum düzensiz kullandim biraz amk. Yine kendimi yetersiz hissetme ve duygu değişimi kompleksine girmeye başladım. Uzun müddettir sosyal ortamlarda normalken unide bahçede kulüp için toplanmış kalabalık görünce kendimi aşırı yalnız hissettim bir an oradan kaçma isteği geldi
Para bulursam neden olmasinuee filler yaptirmayi dusunuyon mu hala