Hayattan nefret ediyorum

1731357183609

• +1
Reactions: Peter Steele
Herhangi bir yakınım yakın zamanda ölmez (İnşallah)
Ve Herhangi bir aşk hayatı kurmayı düşünmüyorum
Galiba uzun bir süre değişmicem:)
zamanı gelecek
sen istemeden
ani olacak ne olduğunu anlamadan

• +1
  • Love it
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
olumu ben de cok dusunuyorum su sira geceleri ozellikle sabhlari okulda arkadaslarimin yaninda ben de senin gibiyim nasil olcak bilmiyorum ama bosberin sa sol sa sol ya exinin yarragi daha buyukse limon suyu enjeksiyonu annem fisi cekti kizla konusurken ll yaptircam

• JFL
Reactions: Tornoviaa, temelyeterliliktest, Deleted member 92925 and 1 other person
ne yaşadığını anlıyorum bende sub5dim obezken kanka
maalesef goyslop anti depresanlar harici kurtarıcın yok eğer ascendleyemeyecek durumdaysan
keşke obez olup sub5 olaydım kanka benim yapabiliceğim birşey yok over

• So Sad
olumu ben de cok dusunuyorum su sira geceleri ozellikle sabhlari okulda arkadaslarimin yaninda ben de senin gibiyim nasil olcak bilmiyorum ama bosberin sa sol sa sol ya exinin yarragi daha buyukse limon suyu enjeksiyonu annem fisi cekti kizla konusurken ll yaptircam
bu arada benim de arkadas ortamim seninkine benzer arkamdan konustugunu kesin bildigim kisiler de var aralarinda ne yapmam gerektigini de bilmiyorum :kys::unsure:

• +1
bu arada benim de arkadas ortamim seninkine benzer arkamdan konustugunu kesin bildigim kisiler de var aralarinda ne yapmam gerektigini de bilmiyorum :kys::unsure:
Maalesef buldum Orhan
Bize saygı duymuyorlar

Maalesef buldum Orhan
Bize saygı duymuyorlar

bu videoyu sonuna kadar izle hepsinin senle uyuştuğunu görünce için bi değişik olucak değiştirmek isticeksin nasıl yapcağını düşüneceksin
Bende yeni izledim hala dusunuyom nasıl değişcem diye

bu videoyu sonuna kadar izle hepsinin senle uyuştuğunu görünce için bi değişik olucak değiştirmek isticeksin nasıl yapcağını düşüneceksin
izleyeyim bakayim

• +1
bilmiyorum icimde bir sikinti var son zamanlarda tanidigim kisilerin beni sevmedigini dusunmeye basliyorum hakkimda surekli bullylik yapiyo (evet sadece bana) ve baska arkadas grubu kurmam vb. seyler cok uzun surer hepsiylede yakin arkadasim 10 kisi varsa 4 u cok yakin arkadaslarim
1 inin arkamdan konustugunu %100 biliyorum
neden yaptiklarini cok kafaya takmaya basladim kendilerine sorunca aliniyosan soyle daha cok yapak falan diyeceklerini bildigim icin sormuyorum bile
+Dedigin gibi niye yasiyom aq seklinde bi dusunce var ve overthink basladi sadece icimi kemiriyor bu dusunceler gelecegi dusunmekten 1 hafta sonrasini yada yarini dusunmekten anı yasayamiyorum
4 yakin arkadasin olamaz

Galiba doğru diyor olabilirsin, antidepresan kullandığım ve hiç bir şeyi siklemediğim dönemler okulda bağıra bağıra gezdiğim ve siklemediğim dönemler insanlarla daha iyi anlaşabiliyordum ama sorun şu gerçek kişiliğimde olan cıvıklığı geçirmem imkansız gibi bir şey
olgunlaşacak bir olay geçirmem lazım ki olgunlaşayım aniden olgunlaşırsam yine kimse sikine takmaz.
Arkadaşlarımı biliyorum kızdan ayrıldım vb. olaylarla depresyon modundayım ciddi moddayım yaparsam kızın olduğunu kanıtlayana kadar beni siklemezler yani gerçek ve büyük bir neden lazım
Direkt ortamı mı değiştirsem amk
Bir süre aralarına gitme yapacak işlerim var de bahane bul ondan sonra seni unuturlarsa sende unut 😃

• +1
halat yok mu

• +1
halat yok mu
videoyu izledikten sonra aynısını düşündüm aq hepsini yapmışım
asıl hata herkesi çok kolay affetmek belki vurdugum testolardan sonra düzelir bilmiyorum
bunların hepsini nasıl düzelticem amk

hickimsenin ilk tercih edecegi arkadas olmamak bilen bilir bunu ne kadar ezik oldugumu yeniden hatirladim yasamaya deger mi cidden

• So Sad
  • +1
Reactions: Tornoviaa, temelyeterliliktest and Peter Steele
videoyu izledikten sonra aynısını düşündüm aq hepsini yapmışım
asıl hata herkesi çok kolay affetmek belki vurdugum testolardan sonra düzelir bilmiyorum
bunların hepsini nasıl düzelticem amk
bide ben arkadaşlarıma benle dalga geçtiklerinde kırıldığımı söylesem dalga geçerler amk

aynı ben cozum yok er yap

hickimsenin ilk tercih edecegi arkadas olmamak bilen bilir bunu ne kadar ezik oldugumu yeniden hatirladim yasamaya deger mi cidden
bazen yalnız kalmak daha iyidir orhan

• +1
Reactions: Ashoimex
3. dakkaya geldim çok sıkıldım açıklasana kısaca

• +1
3. dakkaya geldim çok sıkıldım açıklasana kısaca
Insanlara fazla güvenme
Insanlara hayır diyebil
Insanlara kırıldığını söyleyebil
Insanlara fedakarlık yapma ( onlar sana yapmadılarsa)
Insanlara bozulduğun halde umursamıyormuş gibi davranma karşı çık
Affet ama sana yapılanı asla unutma
Kendini göstermek öne çıkarmak için direnme
Kendini suçlayarak haksızlık yapma
Fazla verilen değer seni yorar, eğer seviyorsan ağırdan al yoksa değeri kalmaz
Insanlara fikirlerini paylaş ama sürekli kendinden bahsetme

• +1
Reactions: temelyeterliliktest
Insanlara fazla güvenme
Insanlara hayır diyebil
Insanlara kırıldığını söyleyebil
Insanlara fedakarlık yapma ( onlar sana yapmadılarsa)
Insanlara bozulduğun halde umursamıyormuş gibi davranma karşı çık
Affet ama sana yapılanı asla unutma
Kendini göstermek öne çıkarmak için direnme
Kendini suçlayarak haksızlık yapma
Fazla verilen değer seni yorar, eğer seviyorsan ağırdan al yoksa değeri kalmaz
Insanlara fikirlerini paylaş ama sürekli kendinden bahsetme
ilk defa 10da 10 yaptığım bir şey

3 4 yildir kendi kendime konusuyorum her yalniz kaldigimda halat yok mu halat
aynısı bendede var yayıncı gibi konuşuom kumar oynarken bile amk
şurdan tumble düşsse çarpan atsa uff falan diyom geçen enjeksiyon yaparken kanka inşallah apse olmaz dedim babam duymuş sen bana kanka mı diyon diyor

• JFL
Reactions: orhanhic and temelyeterliliktest
aynı okuldayız
Siktir etsene olm lise bitti ve şuan liseden kalma 1-2 samimi arkadaşım var ve onlarla da çok nadiren görüşebikiyoruz lise arkadaşlıkları bitmeye mahkumdur

• So Sad
Siktir etsene olm lise bitti ve şuan liseden kalma 1-2 samimi arkadaşım var ve onlarla da çok nadiren görüşebikiyoruz lise arkadaşlıkları bitmeye mahkumdur
Bitsede kurtulsam hepsi mi bu kadar mal olur:)

katilmiyorum

bu tirad gece gece moralimi bozdu bide benim dmdeki soruya cevap ne zaman gelir dostoyevski gotumovski saygiduyulmayanovski

• +1
  • So Sad
Reactions: temelyeterliliktest and Peter Steele
Bitsede kurtulsam hepsi mi bu kadar mal olur:)
Kanka bitmesini bekleme sadece kendini bastırmış olursun benim arkadaşım da senin gibi "arkadaş ortaminda ciddiye alinmama" sorunu vardı 11. Sınıfta yine arkadaş grubuyla takılıyordu ben aralarında değildim çoğu zaman yine de arkadaşımın o ortamda ne kadar rahatsız hissettiğini anlayabiliyordum 12. Sınıftan sonra arkadaşım madem ciddiye alınmıyorum sikerim öyle işi diyip arayı açtı öbürleriyle sonuç olarak evet daha az arkadaşı oldu ama kaliteli yalnızlık boş kalabalıklardan iyidir

• +1
Kanka bitmesini bekleme sadece kendini bastırmış olursun benim arkadaşım da senin gibi "arkadaş ortaminda ciddiye alinmama" sorunu vardı 11. Sınıfta yine arkadaş grubuyla takılıyordu ben aralarında değildim çoğu zaman yine de arkadaşımın o ortamda ne kadar rahatsız hissettiğini anlayabiliyordum 12. Sınıftan sonra arkadaşım madem ciddiye alınmıyorum sikerim öyle işi diyip arayı açtı öbürleriyle sonuç olarak evet daha az arkadaşı oldu ama kaliteli yalnızlık boş kalabalıklardan iyidir
bu sözü bu aralar çok duruyorum keşke aynı sınıfta olmasak okuldaki çoğu arkadaşımla aramı bozsam sınıfta bullylenirim biliyorum kişiliklerini bir kişiye takarlarsa bırakmazlar

bu sözü bu aralar çok duruyorum keşke aynı sınıfta olmasak okuldaki çoğu arkadaşımla aramı bozsam sınıfta bullylenirim biliyorum kişiliklerini bir kişiye takarlarsa bırakmazlar
Bir süre bullylenebilirsin ama sike sike alışacaklar bir müddet sonra

Senin fikrin de peki sence ne yapması gerekiyor
Ben şeye katilmiyorum lise arkadaşlıklarının boktanlığına çoğu öyle tabi fakat benim 2 tane kardeşim oldu liseyi bile birlikte değiştirdik bitireli çok oldu hala onlarlayım

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
hepsini dövcen aslinda ya varya

• So Sad
Demek istediğim şey kavga falan çıkartmadan sessizce arayı aç

• Love it
insanları değiştirmek mi daha kolaydır yoksa kendini mi bunu düşün

• +1
hepsini dövcen aslinda ya varya
Disiplin cezası ,Sayıca fazlalar ilerisinde oluşcak durumlar.
Roid Rage geçirip her an yapabilirim roid kullandığımıda bilmiyolar zaten 12 hafta sonra vücudum çok iy ihale gelince nası yaptın dicekler bende her sabah koşuya çıktım dicem:)

bi anda nasıl yapıcam gece gece oturdum onu düşünüyorum
Gri Kaya Yöntemi. Narsist insanlar seninle olan etkileşiminden toksik yakıt alamazsa, tatmin olamazsa ve senden beslenemediği bir drama yaratamazsa senden sıkılmaya başlar. Bu insanlar dramaya hastadır ve bunsuz yaşayamazlar. Eğer senden drama ve geri dönüş alamazsa kendine farklı hedefler seçer ve sana olan ilgisi azalır.

Toksik arkadaşın seninle reaksiyon yaratabildiğini gördüğünde, seni reaksiyon yaratarak kanını emebileceği bir kaynak olarak görür ve rahatsız etme sıklığı artar. Burada senin bu insana bir reaksiyon vermen, özellikle duygusal bir reaksiyon vermen, bu insan için ödüldür. Gri kaya yönteminde ödülü vermiyorsun, seninle toksik olmaya başladıklarında savunma yapma, angaje olma, duygusal olma, açıklama yapma, kişiselleştirme ve kısa kes. Zamanla bu davranışları bırakacaklar ve onlarla aran açılacak ister istemez.

Kendinde araştırabilirsin.

• +1
Reactions: orhanhic, Peter Steele and Black_Pill_Enjoyer1
Disiplin cezası ,Sayıca fazlalar ilerisinde oluşcak durumlar.
Roid Rage geçirip her an yapabilirim roid kullandığımıda bilmiyolar zaten 12 hafta sonra vücudum çok iy ihale gelince nası yaptın dicekler bende her sabah koşuya çıktım dicem:)
kanka kaçıncı hafta da geldi roid rage

• +1
kanka kaçıncı hafta da geldi roid rage
Daha gelmedi işte roid rage e denk gelirlerse yapma ihtimalim var daha ilk enjeksiyondan sonra agresifleşmeye başladım ailem de dedi kendimde farkettim

• +1
Daha gelmedi işte roid rage e denk gelirlerse yapma ihtimalim var daha ilk enjeksiyondan sonra agresifleşmeye başladım ailem de dedi kendimde farkettim
bana gelsin amk cok sakin adamım sinirli olmam lazim biraz. 10. haftadan sonra npp yerine tren ekleyebilirim

• +1
bana gelsin amk cok sakin adamım sinirli olmam lazim biraz. 10. haftadan sonra npp yerine tren ekleyebilirim
npp aşırı sinir yapıyor ve overthinke yol açıyor sen bilirsin stresten saç baş kalmaz bence nppde

ol amk banane :lul:

• So Sad