![orhanhic](/data/avatars/l/84/84287.jpg?1736119734)
orhanhic
Shitposter
orhanim ben git basimdanORHAN OLMADIGINI HERKES BILIO AG
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
orhanim ben git basimdanORHAN OLMADIGINI HERKES BILIO AG
zamanı gelecekHerhangi bir yakınım yakın zamanda ölmez (İnşallah)
Ve Herhangi bir aşk hayatı kurmayı düşünmüyorum
Galiba uzun bir süre değişmicem![]()
keşke obez olup sub5 olaydım kanka benim yapabiliceğim birşey yok overne yaşadığını anlıyorum bende sub5dim obezken kanka
maalesef goyslop anti depresanlar harici kurtarıcın yok eğer ascendleyemeyecek durumdaysan
bu arada benim de arkadas ortamim seninkine benzer arkamdan konustugunu kesin bildigim kisiler de var aralarinda ne yapmam gerektigini de bilmiyorumolumu ben de cok dusunuyorum su sira geceleri ozellikle sabhlari okulda arkadaslarimin yaninda ben de senin gibiyim nasil olcak bilmiyorum ama bosberin sa sol sa sol ya exinin yarragi daha buyukse limon suyu enjeksiyonu annem fisi cekti kizla konusurken ll yaptircam
Maalesef buldum Orhanbu arada benim de arkadas ortamim seninkine benzer arkamdan konustugunu kesin bildigim kisiler de var aralarinda ne yapmam gerektigini de bilmiyorum![]()
waterMaalesef buldum Orhan
Bize saygı duymuyorlar
Maalesef buldum Orhan
Bize saygı duymuyorlar
watersa düzelt oçwater
izleyeyim bakayimbu videoyu sonuna kadar izle hepsinin senle uyuştuğunu görünce için bi değişik olucak değiştirmek isticeksin nasıl yapcağını düşüneceksin
Bende yeni izledim hala dusunuyom nasıl değişcem diye
4 yakin arkadasin olamazbilmiyorum icimde bir sikinti var son zamanlarda tanidigim kisilerin beni sevmedigini dusunmeye basliyorum hakkimda surekli bullylik yapiyo (evet sadece bana) ve baska arkadas grubu kurmam vb. seyler cok uzun surer hepsiylede yakin arkadasim 10 kisi varsa 4 u cok yakin arkadaslarim
1 inin arkamdan konustugunu %100 biliyorum
neden yaptiklarini cok kafaya takmaya basladim kendilerine sorunca aliniyosan soyle daha cok yapak falan diyeceklerini bildigim icin sormuyorum bile
+Dedigin gibi niye yasiyom aq seklinde bi dusunce var ve overthink basladi sadece icimi kemiriyor bu dusunceler gelecegi dusunmekten 1 hafta sonrasini yada yarini dusunmekten anı yasayamiyorum
Bir süre aralarına gitme yapacak işlerim var de bahane bul ondan sonra seni unuturlarsa sende unutGaliba doğru diyor olabilirsin, antidepresan kullandığım ve hiç bir şeyi siklemediğim dönemler okulda bağıra bağıra gezdiğim ve siklemediğim dönemler insanlarla daha iyi anlaşabiliyordum ama sorun şu gerçek kişiliğimde olan cıvıklığı geçirmem imkansız gibi bir şey
olgunlaşacak bir olay geçirmem lazım ki olgunlaşayım aniden olgunlaşırsam yine kimse sikine takmaz.
Arkadaşlarımı biliyorum kızdan ayrıldım vb. olaylarla depresyon modundayım ciddi moddayım yaparsam kızın olduğunu kanıtlayana kadar beni siklemezler yani gerçek ve büyük bir neden lazım
Direkt ortamı mı değiştirsem amk
aynı okuldayızBir süre aralarına gitme yapacak işlerim var de bahane bul ondan sonra seni unuturlarsa sende unut![]()
videoyu izledikten sonra aynısını düşündüm aq hepsini yapmışımhalat yok mu
bide ben arkadaşlarıma benle dalga geçtiklerinde kırıldığımı söylesem dalga geçerler amkvideoyu izledikten sonra aynısını düşündüm aq hepsini yapmışım
asıl hata herkesi çok kolay affetmek belki vurdugum testolardan sonra düzelir bilmiyorum
bunların hepsini nasıl düzelticem amk
bazen yalnız kalmak daha iyidir orhanhickimsenin ilk tercih edecegi arkadas olmamak bilen bilir bunu ne kadar ezik oldugumu yeniden hatirladim yasamaya deger mi cidden
3. dakkaya geldim çok sıkıldım açıklasana kısacabu videoyu sonuna kadar izle hepsinin senle uyuştuğunu görünce için bi değişik olucak değiştirmek isticeksin nasıl yapcağını düşüneceksin
Bende yeni izledim hala dusunuyom nasıl değişcem diye
Insanlara fazla güvenme3. dakkaya geldim çok sıkıldım açıklasana kısaca
3 4 yildir kendi kendime konusuyorum her yalniz kaldigimda halat yok mu halatbazen yalnız kalmak daha iyidir orhan
ilk defa 10da 10 yaptığım bir şeyInsanlara fazla güvenme
Insanlara hayır diyebil
Insanlara kırıldığını söyleyebil
Insanlara fedakarlık yapma ( onlar sana yapmadılarsa)
Insanlara bozulduğun halde umursamıyormuş gibi davranma karşı çık
Affet ama sana yapılanı asla unutma
Kendini göstermek öne çıkarmak için direnme
Kendini suçlayarak haksızlık yapma
Fazla verilen değer seni yorar, eğer seviyorsan ağırdan al yoksa değeri kalmaz
Insanlara fikirlerini paylaş ama sürekli kendinden bahsetme
aynısı bendede var yayıncı gibi konuşuom kumar oynarken bile amk3 4 yildir kendi kendime konusuyorum her yalniz kaldigimda halat yok mu halat
Siktir etsene olm lise bitti ve şuan liseden kalma 1-2 samimi arkadaşım var ve onlarla da çok nadiren görüşebikiyoruz lise arkadaşlıkları bitmeye mahkumduraynı okuldayız
Bitsede kurtulsam hepsi mi bu kadar mal olurSiktir etsene olm lise bitti ve şuan liseden kalma 1-2 samimi arkadaşım var ve onlarla da çok nadiren görüşebikiyoruz lise arkadaşlıkları bitmeye mahkumdur
katilmiyorumSiktir etsene olm lise bitti ve şuan liseden kalma 1-2 samimi arkadaşım var ve onlarla da çok nadiren görüşebikiyoruz lise arkadaşlıkları bitmeye mahkumdur
Kanka bitmesini bekleme sadece kendini bastırmış olursun benim arkadaşım da senin gibi "arkadaş ortaminda ciddiye alinmama" sorunu vardı 11. Sınıfta yine arkadaş grubuyla takılıyordu ben aralarında değildim çoğu zaman yine de arkadaşımın o ortamda ne kadar rahatsız hissettiğini anlayabiliyordum 12. Sınıftan sonra arkadaşım madem ciddiye alınmıyorum sikerim öyle işi diyip arayı açtı öbürleriyle sonuç olarak evet daha az arkadaşı oldu ama kaliteli yalnızlık boş kalabalıklardan iyidirBitsede kurtulsam hepsi mi bu kadar mal olur![]()
Senin fikrin de peki sence ne yapması gerekiyorkatilmiyorum
bu sözü bu aralar çok duruyorum keşke aynı sınıfta olmasak okuldaki çoğu arkadaşımla aramı bozsam sınıfta bullylenirim biliyorum kişiliklerini bir kişiye takarlarsa bırakmazlarKanka bitmesini bekleme sadece kendini bastırmış olursun benim arkadaşım da senin gibi "arkadaş ortaminda ciddiye alinmama" sorunu vardı 11. Sınıfta yine arkadaş grubuyla takılıyordu ben aralarında değildim çoğu zaman yine de arkadaşımın o ortamda ne kadar rahatsız hissettiğini anlayabiliyordum 12. Sınıftan sonra arkadaşım madem ciddiye alınmıyorum sikerim öyle işi diyip arayı açtı öbürleriyle sonuç olarak evet daha az arkadaşı oldu ama kaliteli yalnızlık boş kalabalıklardan iyidir
Bir süre bullylenebilirsin ama sike sike alışacaklar bir müddet sonrabu sözü bu aralar çok duruyorum keşke aynı sınıfta olmasak okuldaki çoğu arkadaşımla aramı bozsam sınıfta bullylenirim biliyorum kişiliklerini bir kişiye takarlarsa bırakmazlar
Ben şeye katilmiyorum lise arkadaşlıklarının boktanlığına çoğu öyle tabi fakat benim 2 tane kardeşim oldu liseyi bile birlikte değiştirdik bitireli çok oldu hala onlarlayımSenin fikrin de peki sence ne yapması gerekiyor
hepsini dövcen aslinda ya varyabu sözü bu aralar çok duruyorum keşke aynı sınıfta olmasak okuldaki çoğu arkadaşımla aramı bozsam sınıfta bullylenirim biliyorum kişiliklerini bir kişiye takarlarsa bırakmazlar
Demek istediğim şey kavga falan çıkartmadan sessizce arayı açbu sözü bu aralar çok duruyorum keşke aynı sınıfta olmasak okuldaki çoğu arkadaşımla aramı bozsam sınıfta bullylenirim biliyorum kişiliklerini bir kişiye takarlarsa bırakmazlar
Disiplin cezası ,Sayıca fazlalar ilerisinde oluşcak durumlar.hepsini dövcen aslinda ya varya
bi anda nasıl yapıcam gece gece oturdum onu düşünüyoruminsanları değiştirmek mi daha kolaydır yoksa kendini mi bunu düşün
Gri Kaya Yöntemi. Narsist insanlar seninle olan etkileşiminden toksik yakıt alamazsa, tatmin olamazsa ve senden beslenemediği bir drama yaratamazsa senden sıkılmaya başlar. Bu insanlar dramaya hastadır ve bunsuz yaşayamazlar. Eğer senden drama ve geri dönüş alamazsa kendine farklı hedefler seçer ve sana olan ilgisi azalır.bi anda nasıl yapıcam gece gece oturdum onu düşünüyorum
kanka kaçıncı hafta da geldi roid rageDisiplin cezası ,Sayıca fazlalar ilerisinde oluşcak durumlar.
Roid Rage geçirip her an yapabilirim roid kullandığımıda bilmiyolar zaten 12 hafta sonra vücudum çok iy ihale gelince nası yaptın dicekler bende her sabah koşuya çıktım dicem![]()
Daha gelmedi işte roid rage e denk gelirlerse yapma ihtimalim var daha ilk enjeksiyondan sonra agresifleşmeye başladım ailem de dedi kendimde farkettimkanka kaçıncı hafta da geldi roid rage
Bir günde olacak şey değil bubi anda nasıl yapıcam gece gece oturdum onu düşünüyorum
bir haftalık tatil yetmez miBir günde olacak şey değil bu
kendimi mi öldürsem kahve mi içsem
Her sabah güne kahve içerek başlarımkendimi mi öldürsem kahve mi içsem
bana gelsin amk cok sakin adamım sinirli olmam lazim biraz. 10. haftadan sonra npp yerine tren ekleyebilirimDaha gelmedi işte roid rage e denk gelirlerse yapma ihtimalim var daha ilk enjeksiyondan sonra agresifleşmeye başladım ailem de dedi kendimde farkettim
kendimi mi öldürsem kahve mi içsem
npp aşırı sinir yapıyor ve overthinke yol açıyor sen bilirsin stresten saç baş kalmaz bence nppdebana gelsin amk cok sakin adamım sinirli olmam lazim biraz. 10. haftadan sonra npp yerine tren ekleyebilirim