orhanhic
Shitposter
cekirdege cigdem diyince gwlen ozguvenden dolayiçirkinsin diye içini rahatlatmak için öyle diyon izmir de türkiyede boy ortalaması 180 tip ortalamasın high mtn dir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
cekirdege cigdem diyince gwlen ozguvenden dolayiçirkinsin diye içini rahatlatmak için öyle diyon izmir de türkiyede boy ortalaması 180 tip ortalamasın high mtn dir
Atsana foto knkalcan telefonu kolunu kaldıracan düz tutup normal ışıkta çekecen okey?
Uzat direktkeko gibi gozukmemek icin sacimi nasil kestirebilirim? birileri sacla alakali thread acsa da okusak amk yada yabanci thread bilen birileri linklese.
hasmım cokAtsana foto knk
Olamaz olumpsl cok uncanny bir sey, sıfır appealin olsa bile psl skorun yuksek olabılıyor
o kadar boktan bi sacim var ki azcik uzasin hemen dikilmeye kabarmaya falan basliyo. cok sert ve kalin. coarse hair. afronun yandan yemisi gibi biseyUzat direkt
şu şambaliciyi biliyon mu, karıların hasta olduğu adamın eminim psl skoru rezalettir ama yorumlarda bır suru karı azıyor adamaOlamaz olum
Atsana bio kadar boktan bi sacim var ki azcik uzasin hemen dikilmeye kabarmaya falan basliyo. cok sert ve kalin. coarse hair. afronun yandan yemisi gibi bisey
azıcıktan fazla uzatmayı denedin mio kadar boktan bi sacim var ki azcik uzasin hemen dikilmeye kabarmaya falan basliyo. cok sert ve kalin. coarse hair. afronun yandan yemisi gibi bisey
Bilmiyorumşu şambaliciyi biliyon mu, karıların hasta olduğu adamın eminim psl skoru rezalettir ama yorumlarda bır suru karı azıyor adama
en fazla usattigim alt goz kapagimdan biraz daha asagi geliyoduazıcıktan fazla uzatmayı denedin mi
https://www.tiktok.com/@hisaronusambalicisi baksana biBilmiyorum
Subforum incel kaynıyor bi zahmet moglaaq burdaki cogu kisiyi mogluyorum adam foto atmiyo laf yapiypr hala ŞAĞAŞXÇZ
sana neyi niye kanıtlayayım salakoc seni mogladığımı kanıtlasam ne olacak. chad olsam tamam haklısın benden yakışıklısın diyip yarramı mı yalıcanaq burdaki cogu kisiyi mogluyorum adam foto atmiyo laf yapiypr hala ŞAĞAŞXÇZ
aura + appeal ı var özgüvensiz dövmesiz ve kaslı olmasaydı gene sikime benzerdi ayrıca bone mass i fena değil
yarin atayim isiktan belli olmuyor hicbisey su andaAtsana bi
adamın çene göz burun süper aq nasıl psline düşük dedin bunun
Dostum seni mogluyorum provela o zaman bana aq ÖWŞWŞFsana neyi niye kanıtlayayım salakoc seni mogladığımı kanıtlasam ne olacak. chad olsam tamam haklısın benden yakışıklısın diyip yarramı mı yalıcan
Çene burun bone mass güzelde GÖZ NASI SÜPER AMKadamın çene göz burun süper aq nasıl psline düşük dedin bunun
aura + appeal ı var özgüvensiz dövmesiz ve kaslı olmasaydı gene sikime benzerdi ayrıca bone mass i fena değil
adamın çene göz burun süper aq nasıl psline düşük dedin bunun
bu açıda chicoyu çek o da yarram gibi çıkar aq
uee yok işte ortalama kötü değil iyi de değilÇene burun bone mass güzelde GÖZ NASI SÜPER AMK
Videolarda iyi gözüküyor gerçek hayatta pezevnk gibi giynip özgüvenli olmasa kimse bakmaz buna
hay ananı kafanı sikeyim salak orospu evladı seniDostum seni mogluyorum provela o zaman bana aq ÖWŞWŞF
Nah ortalamauee yok işte ortalama kötü değil iyi de değil
bu açıda chicoyu çek o da yarram gibi çıkar aq
nct tek sıkıntısıNah ortalama
ee iyi işte amk
niye lan kaslari yuksek adamin fotoda cok uee yok ki. var mi yoksa amk?Nah ortalama
Türkiyede averajsan iyi bi tarzın ve özgüvenin varsa kızlar her türlü yavşar yazar zaten daha çok statü ye bile düşüyorlar okulda da aynı durumnct tek sıkıntısı
ee iyi işte amk
2. foto ayni adam mi amk
Gözleri T50 ,nct ve lower eyelid exposure var onun dışında browridge iyiniye lan kaslari yuksek adamin fotoda cok uee yok ki. var mi yoksa amk?
İşte adamları karşılaştırıyo aq2. foto ayni adam mi amk
al pslleri karşılaştır diyorum ya farklı adamlar üzerinden adamın tiktoğunda gördüm ne salak insan dolmuş forum aq2. foto ayni adam mi amk
niye lan kaslari yuksek adamin fotoda cok uee yok ki. var mi yoksa amk?
senin anneni götünden sikeyimTürkiyede averajsan iyi bi tarzın ve özgüvenin varsa kızlar her türlü yavşar yazar zaten daha çok statü ye bile düşüyorlar okulda da aynı durum
he bide bidahaa anama söversen o amını parçalarım kodumun inceli
Downward growth vs forward growth tanımı resmen
nct ne bide lower eyelid exposure ilk defa duydum amkGözleri T50 ,nct ve lower eyelid exposure var onun dışında browridge iyi
orhan siktirip gitsene forumdannct ne bide lower eyelid exposure ilk defa duydum amk
İgnore atiyom aq zekan normal cevap vercek kadar gelişmemişsenin anneni götünden
sikerim senin gotunu adamin agzi acik rastgele frame durdurup almissin salak insan dolmus diyor anasini babasini yedigimal pslleri karşılaştır diyorum ya farklı adamlar üzerinden adamın tiktoğunda gördüm ne salak insan dolmuş forum aq
pardon aminevladi blackpill bilgimi yukseltir gelirimorhan siktirip gitsene forumdan
negative canthal tilth, kotu bir failo, lower eyelid exposure cok onemlı degıl sıktır etnct ne bide lower eyelid exposure ilk defa duydum amk
alp v2 ikiisde low iqİgnore atiyom aq zekan normal cevap vercek kadar gelişmemiş
Orhan ingilizcen de yoksa niye bu forumdasın cidden nct neysede lower eyelid exposure u nası anlamadınnct ne bide lower eyelid exposure ilk defa duydum amk
Nah önemli değil infra orbitallerin kötü olmasından kaynaklanıyor göz bölgesini baya düşürüyornegative canthal tilth, kotu bir failo, lower eyelid exposure cok onemlı degıl sıktır et
upper eyelid exposure biliyorum ingilizcem b2 cok da kotu sayilmaz alt goz kapagi gorunumu nasil bir sey amk ilk defa duyuyorum daha once de hic gormedimOrhan ingilizcen de yoksa niye bu forumdasın cidden nct neysede lower eyelid exposure u nası anlamadın
o guvenlikden daha salagi yok belki chico genclik kapisir ama o grey bu salak 4 senedir kulubesinde lurkluyoralp v2 ikiisde low iq