orhanhic
Shitposter
sana reply atmamis mi????alp v2 ikiisde low iq
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sana reply atmamis mi????alp v2 ikiisde low iq
Bro google çeviriye mi baktın onası çeviri amkupper eyelid exposure biliyorum ingilizcem b2 cok da kotu sayilmaz alt goz kapagi gorunumu nasil bir sey amk ilk defa duyuyorum daha once de hic gormedim
amina koyarim ingilizcemi begenmiyor pezevenk nasil cevriliyormus lower eyelid exposure amk. bunun da mi baska ismi var blackpill jargonunda??Bro google çeviriye mi baktın onası çeviri amk
o güvenlik tam mal zaten küfürleri falan da sansürlüyor buradan banlansa hayatı bitecek kulübede vakit geçiremiceko guvenlikden daha salagi yok belki chico genclik kapisir ama o grey bu salak 4 senedir kulubesinde lurkluyor
dogru cevırı gercıBro google çeviriye mi baktın onası çeviri amk
Olm b2 ingilizcesi olan ordaki ezposure un ne anlamda söylendiğini anlar zatendogru cevırı gercı
turkceye baska sekilde cevriliyorsa soyleyin de ogrenelim amk. cogu kisinin tek gayesi tasak gecmekdogru cevırı gercı
aciklasana ne anlamda soylendigini allah askinadogru cevırı gercı
Olm b2 ingilizcesi olan ordaki ezposure un ne anlamda söylendiğini anlar zaten
görünüm demek, farklı anlamları olabilir exposure'ın ama burada görünüm demek, üst göz kapağının görünmesi veya alt göz kapağının görünmesi işte.dogru cevırı gercı
Olm b2 ingilizcesi olan ordaki ezposure un ne anlamda söylendiğini anlar zaten
Nası söyliyim dışa vurumu gözükmesi gibisibden nası anlatayım aq bak adamdan anlarsınaciklasana ne anlamda soylendigini allah askina
uneven browsadamın çene göz burun süper aq nasıl psline düşük dedin bunun
tassak gecicem diye beni tribe soktu amk kendimi sorguluyorum hala burda baska ne anlamda olabilir diyegörünüm demek, farklı anlamları olabilir exposure'ın ama burada görünüm demek, üst göz kapağının görünmesi veya alt göz kapağının görünmesi işte.
bastan oyle desene o zaman amkNası söyliyim dışa vurumu gözükmesi gibisibden nası anlatayım aq bak adamdan anlarsın
onemlı bır failo degıl, hatta failo degıl aq, brooke shields'in kaşları dagınıktı(?) ama bence guzel gosterıyordu.uneven brows
ignorelamamış mıydın salak oç bi de üşenmemiş fotoya editlemiş ismimi aq
kadının gençliği fenaymış yalnız şimdi baktım da trannylere benziyoronemlı bır failo degıl, hatta failo degıl aq, brooke shields'in kaşları dagınıktı(?) ama bence guzel gosterıyordu.View attachment 3072949
su an evet, ama genclıgı cCOOOOK guzel.kadının gençliği fenaymış yalnız şimdi baktım da trannylere benziyor
Kadınların güzelliği erkeklere kıyasla daha kısa sürüyor bone mass tan gelen güzellik kolay kolay kaybolmaz erkektekadının gençliği fenaymış yalnız şimdi baktım da trannylere benziyor
Harbiden son 100 yılın en güzel kadını medyada gözükmüş olansu an evet, ama genclıgı cCOOOOK guzel.
menas senın nasıl goruktugunu cok merak edıyom
Leanmaxxing bitince görürsün burdan atmam görürsün kısacamenas senın nasıl goruktugunu cok merak edıyom
sesli guldum amkView attachment 3072963
attım ya yukarıya
boyun/kilon kac su anLeanmaxxing bitince görürsün burdan atmam görürsün kısaca
evine mi gidecen napcan amkLeanmaxxing bitince görürsün burdan atmam görürsün kısaca
185 95kg kas kütlem var amaboyun/kilon kac su an
Aynen öyleevine mi gidecen napcan amk
Orhancım aşkım cicim adam aynı lafı sanada atmış sen bi kafanı kullan safını belirle aqsesli guldum amk
AGWEOGKAWEFLEWAFGEWALGAWEFLEWAGLÖAWOrhancım aşkım cicim adam aynı lafı sanada atmış sen bi kafanı kullan safını belirle aq
biliyorum gordum guldum yine de amk. salakca bi komiklik (??)Orhancım aşkım cicim adam aynı lafı sanada atmış sen bi kafanı kullan safını belirle aq
ne diyon orhandogida yukarda adam sana gerizekali dedi baskasina replyladi sandin sen de salladin amk mali
yok birsey dogida keske sen olsam diyorumne diyon orhan
orhanhic yarramı yedin mi neyse uyuyacam orhan baybayyok birsey dogida keske sen olsam diyorum