HEİGHTMAXXİNG KOMBO ÖNERİSİ

why not me?

why not me?

Iron
BİR THREAD GÖRDÜM ELEMANLAR HGH İLE HEXARELİN VE İPAMORELİN FALAN KOMBOLUYORDU TRDE BUNUN NASIL ÇALIŞTIĞINI BİLEN VAR MI

@maarda bilmiyorsa allahin bile bildiginden suphliyim. saka bir yana arda bilmiyorsa avg endekri bile bilmiyordur herhalde

• JFL
Reactions: maarda, htn666 and why not me?
Hgh kullanmak doğal gh üretimini baskıladigi için kullanılıyor ikiside, ghrh analogları hipofiz bezine büyüme hormonu salgılaması için sinyal veriyor,ghrp analogları da somatostatini baskılayarak ghrhnin etkisini arttırıyor hemde birlikte sinerjik çalıştıkları için gh üretimin artiyor
Hexarelin = ghrp-6
Ipamorelin = seçici ghrp diğer analoglar gibi kortizol, iştah yan etkileri yok ama trde bulman çok zor olur

İkisini birlikte kullanmak neden anlamadım iki ghrp analogu sinerjik değil additif oluyor belki bilmediğim birşey vardır ama yanında ghrh analogu lazim

• +1
  • Woah
Reactions: orbitalover, Angutoid and why not me?
Cjc-1295 + ghrp-6 üzerinde en çok araştırılma yapılmış en etkili kombinasyon

• +1
Reactions: why not me?

Hgh kullanmak doğal gh üretimini baskıladigi için kullanılıyor ikiside, ghrh analogları hipofiz bezine büyüme hormonu salgılaması için sinyal veriyor,ghrp analogları da somatostatini baskılayarak ghrhnin etkisini arttırıyor hemde birlikte sinerjik çalıştıkları için gh üretimin artiyor
Hexarelin = ghrp-6
Ipamorelin = seçici ghrp diğer analoglar gibi kortizol, iştah yan etkileri yok ama trde bulman çok zor olur

İkisini birlikte kullanmak neden anlamadım iki ghrp analogu sinerjik değil additif oluyor belki bilmediğim birşey vardır ama yanında ghrh analogu lazim
Sen nasıl bir kralsin aq

Hepsini okuyamadım bunları da mı her gün basiyoruz? Günde 3 kere diyen var dozaj ne önerirsin

amk bu ilaç bilgisini nası kazandın sen sadece forum değil dimi
Hexarelin = ghrp-6

• +1
Reactions: why not me?
Hepsini okuyamadım bunları da mı her gün basiyoruz? Günde 3 kere diyen var dozaj ne önerirsin
Normalde günde 3 kez basılmasının sebebi doğal ghnin pulse salgılanımını taklit etmek,ama hgh kullanıp doğal ghni baskılıyorsan uyumadan 30dk-1 saat önce tek doz bassan yeter
amk bu ilaç bilgisini nası kazandın sen sadece forum değil dimi
Genel olarak forumlarda geziyorum arada makale felan bakıyorum
çoğunlukla https://thinksteroids.com/community/

• +1
Reactions: reanrao and why not me?
Normalde günde 3 kez basılmasının sebebi doğal ghnin pulse salgılanımını taklit etmek,ama hgh kullanıp doğal ghni baskılıyorsan uyumadan 30dk-1 saat önce tek doz bassan yeter

Genel olarak forumlarda geziyorum arada makale felan bakıyorum
çoğunlukla https://thinksteroids.com/community/
bir adam dasaklıysa muhtemelen meso rxden çıkmadır tezi qanıtlanmıştırke

• Love it
  • +1
Reactions: Zagro and maarda
doktor bana growth u uyumadan 45 dk once bas demisti bide uyuyacagin yer karanlik olmasina dikkat et diyordu