why not me?
Iron
BİR THREAD GÖRDÜM ELEMANLAR HGH İLE HEXARELİN VE İPAMORELİN FALAN KOMBOLUYORDU TRDE BUNUN NASIL ÇALIŞTIĞINI BİLEN VAR MI
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Cjc-1295 + ghrp-6 üzerinde en çok araştırılma yapılmış en etkili kombinasyon
Dat's - CJC-1295 & GHRP-6 (Basic Guides)
The secret is this thread is about so much more then the title This thread is now out of date. We have moved into 3rd generation peptides & greatly advanced our knowledge. [/CENTER] I am not a doctor of medicine and everything discussed herein is meant solely to share science and explore...www.professionalmuscle.com
Sen nasıl bir kralsin aqHgh kullanmak doğal gh üretimini baskıladigi için kullanılıyor ikiside, ghrh analogları hipofiz bezine büyüme hormonu salgılaması için sinyal veriyor,ghrp analogları da somatostatini baskılayarak ghrhnin etkisini arttırıyor hemde birlikte sinerjik çalıştıkları için gh üretimin artiyor
Hexarelin = ghrp-6
Ipamorelin = seçici ghrp diğer analoglar gibi kortizol, iştah yan etkileri yok ama trde bulman çok zor olur
İkisini birlikte kullanmak neden anlamadım iki ghrp analogu sinerjik değil additif oluyor belki bilmediğim birşey vardır ama yanında ghrh analogu lazim
Hepsini okuyamadım bunları da mı her gün basiyoruz? Günde 3 kere diyen var dozaj ne önerirsinCjc-1295 + ghrp-6 üzerinde en çok araştırılma yapılmış en etkili kombinasyon
Dat's - CJC-1295 & GHRP-6 (Basic Guides)
The secret is this thread is about so much more then the title This thread is now out of date. We have moved into 3rd generation peptides & greatly advanced our knowledge. [/CENTER] I am not a doctor of medicine and everything discussed herein is meant solely to share science and explore...www.professionalmuscle.com
Hgh kullanmak doğal gh üretimini baskıladigi için kullanılıyor ikiside, ghrh analogları hipofiz bezine büyüme hormonu salgılaması için sinyal veriyor,ghrp analogları da somatostatini baskılayarak ghrhnin etkisini arttırıyor hemde birlikte sinerjik çalıştıkları için gh üretimin artiyor
Hexarelin = ghrp-6
Ipamorelin = seçici ghrp diğer analoglar gibi kortizol, iştah yan etkileri yok ama trde bulman çok zor olur
İkisini birlikte kullanmak neden anlamadım iki ghrp analogu sinerjik değil additif oluyor belki bilmediğim birşey vardır ama yanında ghrh analogu lazim
Normalde günde 3 kez basılmasının sebebi doğal ghnin pulse salgılanımını taklit etmek,ama hgh kullanıp doğal ghni baskılıyorsan uyumadan 30dk-1 saat önce tek doz bassan yeterHepsini okuyamadım bunları da mı her gün basiyoruz? Günde 3 kere diyen var dozaj ne önerirsin
Genel olarak forumlarda geziyorum arada makale felan bakıyorumamk bu ilaç bilgisini nası kazandın sen sadece forum değil dimi
Yasın kacNormalde günde 3 kez basılmasının sebebi doğal ghnin pulse salgılanımını taklit etmek,ama hgh kullanıp doğal ghni baskılıyorsan uyumadan 30dk-1 saat önce tek doz bassan yeter
Genel olarak forumlarda geziyorum arada makale felan bakıyorum
çoğunlukla https://thinksteroids.com/community/
bir adam dasaklıysa muhtemelen meso rxden çıkmadır tezi qanıtlanmıştırkeNormalde günde 3 kez basılmasının sebebi doğal ghnin pulse salgılanımını taklit etmek,ama hgh kullanıp doğal ghni baskılıyorsan uyumadan 30dk-1 saat önce tek doz bassan yeter
Genel olarak forumlarda geziyorum arada makale felan bakıyorum
çoğunlukla https://thinksteroids.com/community/
Karanlik kaliteli uyku icinmi yoksadoktor bana growth u uyumadan 45 dk once bas demisti bide uyuyacagin yer karanlik olmasina dikkat et diyordu
yüksek ihtimalle öyle en derin uyku içinKaranlik kaliteli uyku icinmi yoksa