heightmog halosu gerçekmiş

ldarmaxxerr

ldarmaxxerr

Silver
markete iki üç şey almaya gittim önümde benden rahat 5 santim kısa bi eleman vardı high dimoydu ama lmtb gibiydi bisürü şey almıştı kasadaki kadında toplamasını bekliyo ve yavaş hareket ediyodu
neyse sırada ben vardım 3 tane şey aldım kadın önüme poşeti koydu son şeyi poşete koycakken kadın benden önce koydu zaten kasaya gelmeden öncede bikac kere kesiyodu beni farketmistim

bu fazla bisey sayılmaz ama height>high dimoya örnek bence

• JFL
Reactions: Trenmaxx1, pardonriki and EK0
oglum height halo zaten gerçekte bu nasıl bir örnek amk bunu nasıl ilgilenme olarak yorumladın

• +1
Reactions: kay4w and jsbera
kasiyer işini yapmış amk nasıl halo bu :lul::lul:

• JFL
Reactions: eniyiguresci
oglum height halo zaten gerçekte bu nasıl bir örnek amk bunu nasıl ilgilenme olarak yorumladın
kanka adam en fazla 5 santim kısa benden high dimosu vardı ama bi kaç santim bile farkediyomus

bide giydigim sey frameyi uzun gösteriyo diyede olabilir

• +1
Reactions: EK0
kanka adam en fazla 5 santim kısa benden high dimosu vardı ama bi kaç santim bile farkediyomus

abartiyon

• +1
lan olum sen miydin o arkamdaki eleman hay ananı sikiyşm kuruldum sana kasiyer bana niye öyle yaptı ki

• JFL
Reactions: Detective, EK0 and eniyiguresci
Kasiyer parayı uzatırken elime dokundu bonesmash işe yarıyor

• JFL
Reactions: Detective, Trenmaxx1 and EK0

kanka kadın beyni metre değil ki belli olmuyor 5 cm arasındaki fark neredeyse bide boy arttıkça hiç belli olmuyor

hadi 170 falan oralarda manyak farkediyoda 190 falan zaten karı aşağıdan bakıyor göremiyor ki üstü düzgün (senin boy oralardaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam)

anlattığın olayda pek ilgiyle alakalı değil sanki

kanka kadın beyni metre değil ki belli olmuyor 5 cm arasındaki fark neredeyse bide boy arttıkça hiç belli olmuyor

hadi 170 falan oralarda manyak farkediyoda 190 falan zaten karı aşağıdan bakıyor göremiyor ki üstü düzgün (senin boy oralardaydı sanırım yanlış hatırlamıyorsam)

anlattığın olayda pek ilgiyle alakalı değil sanki
bariz fark var iste nası alakalı degil niye bu kadar karsı cıktınız anlamadim

• +1
bariz fark var iste nası alakalı degil niye bu kadar karsı cıktınız anlamadim
sen bence 5 cmyi fazla sanıyon adamla fark belkide daha fazlaydı senden çünkü özellikle 5cm uzun boylarda anlaşılmıyor bile arkadaşlarımdan biliyorum bide düşün kısmi olarak kısa bi adamım yani kadınların çoğu benim gibi aşağıdan görüyor

ayriyetten dediğin mevzuda bişey yok gereksiz anlam yüklemişin

sen bence 5 cmyi fazla sanıyon adamla fark belkide daha fazlaydı senden çünkü özellikle 5cm uzun boylarda anlaşılmıyor bile arkadaşlarımdan biliyorum bide düşün kısmi olarak kısa bi adamım yani kadınların çoğu benim gibi aşağıdan görüyor

ayriyetten dediğin mevzuda bişey yok gereksiz anlam yüklemişin
kafada kurmak gibi oldu amkk sizofren incel dicekler bana :lul:

tam olcum hesabı nasıl yapılır bilmiyom ama herif boynumun biraz daha altına geliyodu

• JFL
kafada kurmak gibi oldu amkk sizofren incel dicekler bana :lul:

tam olcum hesabı nasıl yapılır bilmiyom ama herif boynumun biraz daha altına geliyodu
lan aranızda 15 cm falan varmış 5 cm ne amk
1788887080244

5 cm böyle bişey