hemen şuan herhangi bir eczaneden alabileceğiniz NT ilaçlar

nightbloomingjasmin

nightbloomingjasmin

Iron
lioresal (baklofen) 10mg ///156tl
cogito, alceba, demax vs. (memantin) 10/20mg /// 400-1000tl

en önemlisi baklofen, 60-80mg ideal (bana kalırsa pregabalin kadar etkili, gidip NT olmak için kürdün birine deli para verip methli lyrica almanıza gerek yok)
peak: 2 saat, aç karna alıncak, yanına 100-200mg kafein eklerseniz etkisi daha da artar hem depressant olduğu için uykunuz fazla gelmez

memantin 10-30mg, bunu abartmayın etkisi 2 gün sürüyor (half life 60-100h) üst üste de almayın, 2 gün boyunca dissociated şekilde yarra yemiş gibi gezersiniz

• +1
Reactions: meynet, jsbera, stacyworshipper and 6 others
odak icin mi?

• +1
Reactions: meynet, stacyworshipper and nightbloomingjasmin
lioresal (baklofen) 10mg ///156tl
cogito, alceba, demax vs. (memantin) 10/20mg /// 400-1000tl

en önemlisi baklofen, 60-80mg ideal (bana kalırsa pregabalin kadar etkili, gidip NT olmak için kürdün birine deli para verip methli lyrica almanıza gerek yok)
peak: 2 saat, aç karna alıncak, yanına 100-200mg kafein eklerseniz etkisi daha da artar hem depressant olduğu için uykunuz fazla gelmez

memantin 10-30mg, bunu abartmayın etkisi 2 gün sürüyor (half life 60-100h) üst üste de almayın, 2 gün boyunca dissociated şekilde yarra yemiş gibi gezersiniz
Nt olmak beynindeki gürültüyü (beyin sisi, anksiyete , stres) kapatmak/azaltmak mı senin için

• +1
Reactions: meynet, stacyworshipper, Orcairis and 1 other person
Cope

• +1
Reactions: stacyworshipper, Orcairis, nightbloomingjasmin and 1 other person
Nt olmak beynindeki gürültüyü (beyin sisi, anksiyete , stres) kapatmak/azaltmak mı senin için
evet, düşük doz alkol nasıl bu dediklerini yapıyorsa benim önerdiklerim de yapıyor ama karaciğerini sikmeden ve hangoverı olmadan

• +1
Reactions: stacyworshipper and Kayra139
Tek seferlik YKS türevi sınavlar için faydalı olur mu oluyorsa en ideali hangisi sayılabilir

• +1
  • JFL
Reactions: googlegemini, nightbloomingjasmin and stacyworshipper
Tek seferlik YKS türevi sınavlar için faydalı olur mu oluyorsa en ideali hangisi sayılabilir
nootropil, ritalin ve kahve işini görür, ritalini tek seferlik sınıfındaki adhdli çocukdan rica et alma durumun yoksa (kırmızı reçeteli), bu saydıklarımın faydası olmaz zararı olur beyni yavaşlatıyolar çünkü hızlandırmıyolar

• +1
Reactions: Kayra139
stfu maggot speak english retatd

• Ugh..
  • +1
Reactions: Topkra and nightbloomingjasmin
nootropil, ritalin ve kahve işini görür, ritalini tek seferlik sınıfındaki adhdli çocukdan rica et alma durumun yoksa (kırmızı reçeteli), bu saydıklarımın faydası olmaz zararı olur beyni yavaşlatıyolar çünkü hızlandırmıyolar
Nootropil tek başına ise yaramaz gibi yanına alphada alman gerekiyor çünkü biz disleksi değiliz ekstradan takviye lazım

Eğer bir insanın odak problemi yoksa ritalin hiç etki etmez denemekte sorun yok sadece o gün ilk kez denediği için çok duygusalligi yonetememe gibi bir sorun olabilir bide cidden odak problemi varsa kafein uykusunu getirir

• +1
Reactions: Kayra139 and nightbloomingjasmin
Nootropil tek başına ise yaramaz gibi yanına alphada alman gerekiyor çünkü biz disleksi değiliz ekstradan takviye lazım

Eğer bir insanın odak problemi yoksa ritalin hiç etki etmez denemekte sorun yok sadece o gün ilk kez denediği için çok duygusalligi yonetememe gibi bir sorun olabilir bide cidden odak problemi varsa kafein uykusunu getirir
ritalini ben kullandım biraz fena değildi (odak problemi yok), neyse sen doğrusundur muhtemelen bu uyarıcılardan pek anlamıyorum depressantlar benim uzmanlık alanı (yersen)

• +1
Reactions: Kayra139 and jsbera
ritalini ben kullandım biraz fena değildi (odak problemi yok),
Benim gibi odak haplarini bilen arkadaşla tartışmami sürdürüyorum bu konuda hala hiç odak problemi olmayan bir insan ritalini aldığında bile etki eder mi yoksa nasıl olsa odağı yerinde olduğu için 54mg concerta versen bile etki etmez mi bu konuyu arastircam da useniyom
neyse sen doğrusundur muhtemelen bu uyarıcılardan pek anlamıyorum depressantlar benim uzmanlık alanı (yersen)
Benim guide var knk dikkatini çekiyorsa bakabilirsin Benimde uzmanlık alanı antidepresanlar olmadığı için çok yuzeysel bıraktım orayi

• +1
Reactions: Kayra139 and nightbloomingjasmin