Her Dışarı çıktığınızda sizde de böyle mi?

BladerFlame

BladerFlame

Gold
Her dışarı çıktığımda ister istemez sokaktaki insanlara rate atıyorum ve çoğu ltn-mtn arasında geziyor htn+ çok nadir görüyorum çoğunun boyuda 170-185 arası 190+ üzeri nadir görüyorum belki yaşadığım yerden kaynaklı da olabilir bilmiyorum ama yazları şehir dışına gittiğimde diğer şehirlerde de durum pek farklı olmuyor

Sizde de böyle mi eğer durum böyleyse erkeklerin çoğunun kız bulamaması gerekmez mi ama kafelerde ya da çevremde bir çift gördüğüm zaman yanında htn+ sevgilisi olan bir kız nadir görüyorum kendi kız arkadaşlarımın exlerine baktığım zamanda durum bu şekilde oluyor AMA NASIL? Bu elemanların ratinginin bu kadar yüksek olmamasına rağmen nasıl bu kadar kolayca manita yapıyorlar nasıl rahatlıkla sosyal arkadaş çevrelerinde takılabiliyorlar anlamıyorum

Subforumun ratingi bu kadar yüksekken (gördüğüm kadarıyla) nasıl buradaki insanlar kız bulmakta zorlanıyor nasıl sosyal arkadaş çevresi edinmekte zorlanıyorlar anlamıyorum
(Bende bu durumun içindeyim)

sebebi yeterince iyi görünmediğimiz için mi yoksa başka bir şey mi ? Ne düşünüyorsunuz?

Last edited:
  • +1
  • Ugh..
Reactions: IranicBvll, ascndndfrgt and EK0
Bu elemanların ratinginin bu kadar yüksek olmamasına rağmen nasıl bu kadar kolayca manita yapıyorlar nasıl rahatlıkla sosyal arkadaş çevrelerinde takılabiliyorlar anlamıyorum
o çocuklar gidiyo 30 kıza yazıyo en az 1 tanesi tutuyo tutmazsa yazmaya devam ediyolar ben kendi arkadaşlarımdan biliyorum sevgilisinden ayrıldığı an herkeze yazmaya başlıyo birisi tutuyo illaki

• +1
Reactions: coax96, BladerFlame, ascndndfrgt and 1 other person
Subforumun ratingi bu kadar yüksekken (gördüğüm kadarıyla) nasıl buradaki insanlar kız bulmakta zorlanıyor nasıl sosyal arkadaş çevresi edinmekte zorlanıyorlar anlamıyorum
(Bende bu durumun içindeyim)

sebebi yeterince iyi görünmediğimiz için mi yoksa başka bir şey mi ? Ne düşünüyorsunuz?
bence bp ye kafayı taktığımız için ne kadar yakışıklı olsakda kendi eksilerimizi çok önemsediğimiz için biraz özgüven problemi oluyo işte şuramı beyenirmi boyumu önemsermi şöyle konuşsam korkar mı bunları çok kafaya taktığımız için konuşamıyoruz

• +1
Reactions: BladerFlame, ascndndfrgt and EK0
Herkese yazıyorlar knk instagramdan tiktoktan snapten low inhib baya önemli ben yazarken rezil olur muyum diye düşünüyorum bazen

• +1
Reactions: evexoria, EK0 and BladerFlame
kanka öyle bende yaşıyorum bendede tik oldu yoldakilerin boylara ve tiplere bakıyorum ve evet dediğin gibi

mevzu denemek kanka tip önemli olsada ilişkide düşündüğümüz kadar önemli değil genel olarak hypergamy gerçek olsada herkesin bi alıcısı var gidip millete yazsan illa tutuyor

cidden bak ben lisede hiç okulda manita yapmadım bizim okulda bi tane 170 incecik omuzlu böyle göz arası mesafesi manyak açık bi çocuk var balığa benziyor çocuk önceki sene bi baktım yanında okulda manitayla geziyor kız çocuktan uzun ve kumral falan güzelde kız
ozamanlar forumda olmasamda bp ile ilgileniyordum ve ozaman herşey çok mantıksız gelmişti

• +1
Reactions: BladerFlame and ascndndfrgt
şu foruma instadan karıya kıza yazma guide lazım beyler biri yapsın olmazsa ben yapacam bak

• +1
Reactions: veneficus, mtn_dude_193, coax96 and 4 others
Herkese yazıyorlar knk instagramdan tiktoktan snapten low inhib baya önemli ben yazarken rezil olur muyum diye düşünüyorum bazen
Bu rezil olurmuyum korkusu bende de çok var bi sosyal ortama girdiğimde kalbim hızlanıyo hafiften kekeliyorum

Dershaneye ilk geldiğim gün sınıfta sadece ben ve ltn 170 bir çocuk vardı geri kalan hepsi kızdı sınıfa geldim sırama oturdum bi tane kız kendisi kurabiye ve bi tane triliçeye benzer bi tatlı yapmış bana ikram etmek için getirdiğinde elim ayağıma dolanmıştı:lul:

Last edited:
  • JFL
Reactions: coax96, ascndndfrgt and EK0
şu foruma instadan karıya kıza yazma guide lazım beyler biri yapsın olmazsa ben yapacam bak
sen bu forumun en low inhib adamlarındansın sen yaz bi tane

• +1
  • Love it
Reactions: EK0 and BladerFlame
sen bu forumun en low inhib adamlarındansın sen yaz bi tane
ben pek tanımadığım kızlara yazmıyorum tanıdıklar daha çok ilgimi çekiyor ama çevremden bayağı şahit oldum yazılma işlemine onları anlatabilirim eyw

• +1
Reactions: BladerFlame
Bu rezil olurmuyum korkusu bende de çok var bi sosyal ortama girdiğimde kalbim hızlanıyo nefes nefese kalıyorum hafiften kekeliyorum

Dershaneye ilk geldiğim gün sınıfta sadece ben ve ltn 170 bir çocuk vardı geri kalan hepsi kızdı sınıfa geldim sırama oturdum bi tane kız kendisi kurabiye ve bi tane triliçeye benzer bi tatlı yapmış bana ikram etmek için getirdiğinde elim ayağıma dolanmıştı:lul:
Knk açıkcası benimki o kadar büyük değil geçen açtığım threadi okumuşsundur belki öyle utanmam konuşurum ağzım laf yapıyor ama mesajlaşırken tam bir malım aq yemin ederim çok kıtım

• +1
Knk açıkcası benimki o kadar büyük değil geçen açtığım threadi okumuşsundur belki öyle utanmam konuşurum ağzım laf yapıyor ama mesajlaşırken tam bir malım aq yemin ederim çok kıtım
ben bi kızla eğer tık yoksa max 1 ay konusurum tık yoksa sarmaz babacım piciz ocuz biz ciddi iliski insani degiliz

• +1
Reactions: ascndndfrgt and BladerFlame
Bende de tam tersi aq mesajlaşmakta problem yok ama reelde sıkıntı şu an daha iyiyim bu anlattığım 1 sene önceydi ama yinede reelde herhangi erkek kız fark etmeksizin konuşurken halen zorlanıyorum ne kadar iyi görünürsem görüneyim nd olduğum için benim için O V E R😢

• +1
Reactions: Trenmaxx1 and ascndndfrgt
Bende de tam tersi aq mesajlaşmakta problem yok ama reelde sıkıntı şu an daha iyiyim bu anlattığım 1 sene önceydi ama yinede reelde herhangi erkek kız fark etmeksizin konuşurken halen zorlanıyorum ne kadar iyi görünürsem görüneyim nd olduğum için benim için O V E R😢
konser felan oldugu zaman git onunden gecenden insta iste seni zaten daha gormiycek aq

ben bi kızla eğer tık yoksa max 1 ay konusurum tık yoksa sarmaz babacım piciz ocuz biz ciddi iliski insani degiliz
Ben açıkcası ciddi ilişkim olsun isterdim sevdiğim bir insanla güzel olucağı kesin salak olmayan bir kızla tabii ki

lan sen yaşıyor musun bayadır görmüyorum

• +1
Reactions: ascndndfrgt
Kanka direk naber yazcan başka bişey yok kız dmne bakıyorsa yazıyorsa devam yazmıyosa başka kız guide gerektiren bisey yok yani

• +1
Reactions: BladerFlame and EK0
Aynı sorun bende de var hhtb-lowsl kızla dateye cıktım el ayak bişey kalmadı amk ilk 10dk titredim konu falan acamadım kız actı full konuları bende dinledim :lul: cok garipti kızla 2 hafta sevgili olduk sonra ben dayanamadım buna gelen dmleri aramaları falan görünce şimdi 2 gün önce yeniden barıstım

• JFL
Reactions: BladerFlame and coax96
Kanka direk naber yazcan başka bişey yok kız dmne bakıyorsa yazıyorsa devam yazmıyosa başka kız guide gerektiren bisey yok yani
bence stye falan bişey yazmak daha yararlı ve daha çok dikkat çekiyor ben stye yanıt vermeyi öneriirm

• +1
Reactions: BladerFlame and Trenmaxx1
osırada bizim 13 takipçili sakaryali_cuck hesabımıza düşcek kız sayısı

• JFL
Reactions: BladerFlame and EK0
sakaryada mı yaşıyon la arada gidiyom cadde54e güzel karılar var yaz hepsine
yok la sakarya çok cuck memleketi gibi geldi ondan

• JFL
Reactions: EK0 and BladerFlame
low inhib is law

• +1