natty olarak aromasin mi arimidex mi daha mantıklı

christabelle0952

christabelle0952

Christabelle Luciani
plaklar açık medical olarak fazla bilgim yok ilaclar hakkında sadece plakların geç kapanması ve boyumun daha uzun olması icin alıcam az cok arastırdım baktım yine de size sorayım dedim

plaklar açık medical olarak fazla bilgim yok ilaclar hakkında sadece plakların geç kapanması ve boyumun daha uzun olması icin alıcam az cok arastırdım baktım yine de size sorayım dedim
Arimidex'in geri dönüşü var aromasinin yok aromasin direkt öldürüyor östroyu kalıcı olarak

anastrozolu düzenli kullanıcak isen al arimidexi anastrozol yani ama haberin olsun plakların şak diye birbirine kitlenirmkullanmayı bırakırsan

öströjen crashlanır testo östöya dönüşür hemen
kanka conv gelebilme şansın varmı sen bilgili bi abiye benziyosun 😂

duzenli kullanmiycaksam aromasin mi almam lazim geç ergenlige girdim diye dusunuyorum aromasin igf 1 dost u felan diyolar arimidexi de dedigin gibi biraktigin an e2 crashlanıyor

Küre falan girmeyeceksen bırak bu işleri zararlı ilaçlar bunlar.

• +1
Reactions: ankaranin_adami
Küre falan girmeyeceksen bırak bu işleri zararlı ilaçlar bunlar.
kanka boy atmak yag yakımını hızlandırmak ergenligi daha iyi bi sekilde gecirmek istiyorum her ilacin yan etkisi oluyor zaten testonun östrojene donusmesini engelliyor plaklar daha uzun sure acık kalıyor serbest testoyu arttırıyor ergenlikte olmasam kullanmazdım zaten

• +1
Reactions: ostoko
kanka boy atmak yag yakımını hızlandırmak ergenligi daha iyi bi sekilde gecirmek istiyorum her ilacin yan etkisi oluyor zaten testonun östrojene donusmesini engelliyor plaklar daha uzun sure acık kalıyor serbest testoyu arttırıyor ergenlikte olmasam kullanmazdım zaten
Seni boy olarak genetiğinin üstüne çıkaramaz. Plakların daha fazla açık kalması bir işe yaramayacak yani

Seni boy olarak genetiğinin üstüne çıkaramaz. Plakların daha fazla açık kalması bir işe yaramayacak yani
conv gelebilirmisin

• +1
Reactions: ostoko