exper
Iron
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
İyide bu elemanlarin neyi var amk14yocell lisede herseyin tip olmadigini anladi![]()
Kekoysa statüleri prettyboy olmamalar dili ve yarrağıİyide bu elemanlarin neyi var amk
Yarrak olarak bu ibneyi mogluyorum ama keko ve sanırsam ondan çekici geliyor kizlaraKekoysa statüleri prettyboy olmamalar dili ve yarrağı
Okulda popüler Chade sırf serserilikten uzak diye gay damgası vuruyorlar böyle okulun amkPopülerlik+kekopill tek başına kekopill de işe yaramaz popüler de olmalı
ama doğru benim zamanımda yaklaşık bir 10 sene önce de kekolara bakıyordu karılar
Chad sana göreOkulda popüler Chade sırf serserilikten uzak diye gay damgası vuruyorlar böyle okulun amk
Kadınlarda yakışıklı buluyordu sadece serseri olmadığı vs durumlar için gay damgasi yemişti çocukChad sana göre
Bende arkadaşlarıma göre fena değildim
erkeklerin bakış açısı önemsiz kadınların ne düşündüğü önemli
lan olm yasini yazsana aqChad sana göre
Bende arkadaşlarıma göre fena değildim
erkeklerin bakış açısı önemsiz kadınların ne düşündüğü önemli
Senle benzer yaştalan olm yasini yazsana aq
Brainwashed14yocell lisede herseyin tip olmadigini anladi![]()
ben heatmiser ve stuntmanden buyuk biri var miSenle benzer yaşta
Akıl yaşı olarak @erenjoyerben heatmiser ve stuntmanden buyuk biri var mi
heat hesabi sildiHeat abi şaka yaptım abi
Bi ziyarete gidecem yavheat hesabi sildi
Karsa bekliyormBi ziyarete gidecem yav
Digor gacılarını slaylerşzKarsa bekliyorm
ogremaxxingAmk Okuldaki Her güzel Kızın yanında 165 zargana kekolar oluyor Türkiye Şartında Birçoğu Ltn Bile değil Sizce Neden Bu durum böyle (örnek fotoğraftaki obez oc Okuldaki htn kızların hepsini elden geçirdi)
Yakışıklı inceller kıza adım atmazsa sadece atılgan taraf low IQ kekolar olur sonucundada böyle başlık altında bunu sorgularızAmk Okuldaki Her güzel Kızın yanında 165 zargana kekolar oluyor Türkiye Şartında Birçoğu Ltn Bile değil Sizce Neden Bu durum böyle (örnek fotoğraftaki obez oc Okuldaki htn kızların hepsini elden geçirdi)