Her güzel kızın yanında Keko Bir eleman Olması Hk.

exper

exper

Iron
Amk Okuldaki Her güzel Kızın yanında 165 zargana kekolar oluyor Türkiye Şartında Birçoğu Ltn Bile değil Sizce Neden Bu durum böyle (örnek fotoğraftaki obez oc Okuldaki htn kızların hepsini elden geçirdi)

Attachments

• Screenshot_20250327_195033_Instagram.jpg
    Screenshot_20250327_195033_Instagram.jpg
    853.2 KB · Views: 0
Last edited:
  • So Sad
Reactions: Aven
14yocell lisede herseyin tip olmadigini anladi:feelswhy:

• So Sad
  • +1
Reactions: menas and Zodiac
Kekoysa statüleri prettyboy olmamalar dili ve yarrağı
Yarrak olarak bu ibneyi mogluyorum ama keko ve sanırsam ondan çekici geliyor kizlara

kekopill

• +1
  • JFL
Reactions: xlegend, TrustMeBro and exper
Popülerlik+kekopill tek başına kekopill de işe yaramaz popüler de olmalı
ama doğru benim zamanımda yaklaşık bir 10 sene önce de kekolara bakıyordu karılar

• +1
Reactions: Zodiac
Popülerlik+kekopill tek başına kekopill de işe yaramaz popüler de olmalı
ama doğru benim zamanımda yaklaşık bir 10 sene önce de kekolara bakıyordu karılar
Okulda popüler Chade sırf serserilikten uzak diye gay damgası vuruyorlar böyle okulun amk

Okulda popüler Chade sırf serserilikten uzak diye gay damgası vuruyorlar böyle okulun amk
Chad sana göre
Bende arkadaşlarıma göre fena değildim
erkeklerin bakış açısı önemsiz kadınların ne düşündüğü önemli

Chad sana göre
Kadınlarda yakışıklı buluyordu sadece serseri olmadığı vs durumlar için gay damgasi yemişti çocuk

Chad sana göre
lan olm yasini yazsana aq

• +1
Reactions: xlegend
Heat abi şaka yaptım abi

• +1
Reactions: xlegend
Amk Okuldaki Her güzel Kızın yanında 165 zargana kekolar oluyor Türkiye Şartında Birçoğu Ltn Bile değil Sizce Neden Bu durum böyle (örnek fotoğraftaki obez oc Okuldaki htn kızların hepsini elden geçirdi)
ogremaxxing

• +1
Reactions: Zodiac
Yakışıklı inceller kıza adım atmazsa sadece atılgan taraf low IQ kekolar olur sonucundada böyle başlık altında bunu sorgularız

Users who are viewing this thread

Back