Her gun saatler boyunca...

NoxInfernum

NoxInfernum

A Larp a Day Keeps Reality Away.
Her gun saatler boyunca salak gibi suc vakalarini okuyup saatlerimi arastirma yaparak geciriyorum ve bana hicbir katkisi yok.

Haftalar gecmesine ragmen gercek hayatta beni odamdan cikaran tek sey ya okul ya da yemek yemek oluyor. Neredeyse hic kimseyle 5 saniyeden fazla bir sure boyunca iletisim kurmuyorum.

Beni buraya kadar getiren neydi acaba diye dusunuyorum. Cocuklugumu izole olarak gecirmem mi yoksa gelisimimdeki hobilerim mi ?

Kucukken kalkip belki de onlarca saat belgesel izlerdim, daha ilkokulun basindayken Nazilerin yahudilere kamplarda yaptigi iskencelerle alakali belgeseller izliyordum. O belgeselleri izledigim icin mi boyleyim yoksa boyle oldugum icin mi o belgeselleri izliyordum ?

Boyle oldugum icin mi oyle bir cocukluk gecirdim yoksa oyle bir cocukluk gecirdigim icin mi boyleyim ?

• +1
Reactions: FAWFF and BugraSA
Hiperaktif bi arkadaş çevresi edin hiçbirşeyden utanmayan herherde herşeyi yabailen elemanalrın olduğu ama keko olmayanlardan
bende kötü büyütüldüm bayaa asosyaldim kasiyere kolay gelsin bile diyemiyordum sonra orta okulda utanma duygusu olmayan arkadaşlarım sayesinde benimde utanma duygum sıfır oldu hahah
bide kimse kimsenin sikinde değil sen git şehrin en kalabalık meydanında takla at 5 dakika sonra unutulacaksın o yüzden siktiret moduna geçmen lazım hiçbirşeyi takma amk olay bu

Hiperaktif bi arkadaş çevresi edin hiçbirşeyden utanmayan herherde herşeyi yabailen elemanalrın olduğu ama keko olmayanlardan
bende kötü büyütüldüm bayaa asosyaldim kasiyere kolay gelsin bile diyemiyordum sonra orta okulda utanma duygusu olmayan arkadaşlarım sayesinde benimde utanma duygum sıfır oldu hahah
bide kimse kimsenin sikinde değil sen git şehrin en kalabalık meydanında takla at 5 dakika sonra unutulacaksın o yüzden siktiret moduna geçmen lazım hiçbirşeyi takma amk olay bu
Seni sosyal olmaya itecek bir arkadaş çevresine sahip olmak gerçekten büyük bir şans. Karantina döneminde aşırı asosyal bir insana dönüşmüştüm konuşmamaktan artık sesim bile doğru düzgün çıkmıyordu konuştuğum zaman. Lisede yaptığım arkadaşlıklar sayesinde normal bir insana dönüştüm ve muhtemelen hayatımdaki en büyük şans o dönemde o insanlarla tanışmış olmam olabilir. Ama hiçbir şeyi takmama olayını doğru bulmuyorum hiçbir şeyi takmazsan soytarı olursun. İnsanlar senin hakkında düşüncelere sahip ve bunlar yokmuş gibi davranmak sağlıklı değil. Kendini başkalarının düşüncelerine göre şekillendirmeden kendi çizgini korumak gerekiyor. Ne boş yaptım la. Kendine saygın olmalı yani.

• +1
Reactions: blackpillruinedmyli and veneficus
yeni arkadaş çevresi edinmek çok zor

sadece sosyal arkadas cevresine sahip ol
bu normie hesaplar ne amk

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, Türk, Topkra and 8 others
kardeş fıtratın neyse onu kabullen. ben non-nt birisi olarak aklına gelebilecek exposure therapy'den tut nootropic'lere, yırtık arkadaş çevresi dahil olmak üzere neredeyse herşeyi denedim. en sonunda baseline kişiliğin yani kısacası fıtratında nasıl bir insansan ona dönüyorsun. hayatını farklı alanlarda ilerletmek için adım at rot'layan biri ol demiyorum da gün sonunda olduğun kişiyi kabullen.

• Hmm...
Reactions: Serialsuicide
Her gun saatler boyunca salak gibi suc vakalarini okuyup saatlerimi arastirma yaparak geciriyorum ve bana hicbir katkisi yok.

Haftalar gecmesine ragmen gercek hayatta beni odamdan cikaran tek sey ya okul ya da yemek yemek oluyor. Neredeyse hic kimseyle 5 saniyeden fazla bir sure boyunca iletisim kurmuyorum.

Beni buraya kadar getiren neydi acaba diye dusunuyorum. Cocuklugumu izole olarak gecirmem mi yoksa gelisimimdeki hobilerim mi ?

Kucukken kalkip belki de onlarca saat belgesel izlerdim, daha ilkokulun basindayken Nazilerin yahudilere kamplarda yaptigi iskencelerle alakali belgeseller izliyordum. O belgeselleri izledigim icin mi boyleyim yoksa boyle oldugum icin mi o belgeselleri izliyordum ?

Boyle oldugum icin mi oyle bir cocukluk gecirdim yoksa oyle bir cocukluk gecirdigim icin mi boyleyim ?
benzerini yaşıyorum

ezik bir çevre edinmek nasıl işine yarasın adamın

ezik bir çevre edinmek nasıl işine yarasın adamın
amk adam zaten bataklığa düşmüş kimseyle konuşamıyo bide illaki ezik olmak zorunda değil benim arkadaşlarım sporcu yada zengin keko olmadığı sürece sorun yok seni mutlu etsinler yeter

• +1
Reactions: FAWFF