Aven
Larp
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

değilçocuğun sadece yüzü zaten chad.
dostum senin benim değil kadınların düşündüğü önemli olan. futbol takip ediyorsan joao felix'i bilirsin, ona kadınlar dünya kupasında edit yapıyor, yorumlarda falan ağlıyorlardı adam için, aynı onun mevzu.değil
birinin cok simplenmesi onun chad olduğu anlamına gelmiyo chad dediğin çok çok nadir görülen bir psl rate kenan chico hexum o sean pry ile aynı psl rate de değil.dostum senin benim değil kadınların düşündüğü önemli olan. futbol takip ediyorsan joao felix'i bilirsin, ona kadınlar dünya kupasında edit yapıyor, yorumlarda falan ağlıyorlardı adam için, aynı onun mevzu.
hem türkiye hem italya'da editleri yapılıyorsa, euro2024'de yapılan futbolcu editlerindeyse sürekli, dış görünüşü gereksiz olarak ön plana çıkarılıyorsa chad değil de ne? ve fraud şansın da yok sürekli hareket halinde göz önündesin.
hayır zaten bp açısından baktığında da yüzünde failo yok, facial harmony iyi, bone structure ve jaw iyi, midface iyi, eye area eliasdepoot31 tayfadan değilsen iyi, coloring iyi, chad olması için daha ne lazım? xd
ben çok psl olarak bakmıyorum benim için irl appeal ve kadınların bakışı daha önemli. chico belki de söylediğin kişiler arasında psl olarak görece en düşük olmasına rağmen (o seviyede önemi yok da) wattpad etkisiyle de beraber en ünlü ve simplenen kişiydi irl appeal en yüksek olduğu için.birinin cok simplenmesi onun chad olduğu anlamına gelmiyo chad dediğin çok çok nadir görülen bir psl rate kenan chico hexum o sean pry ile aynı psl rate de değil.
chadin tanımını psl rate etimolojisine göre yapıyorsak dediğimi anlarsın zaten
yüzünde failo yok kısımında bence bu kadar emin olma en basitinden filtrumu bile gereğinden cok cok uzun.
KISKANDIN MI KENANI HALO DOĞRU SÖYLEdeğil