Herşey bitti

Aven

Aven

Larp
1000014971

• So Sad
  • +1
Reactions: Zodiac, flows5991, why not me? and 1 other person
kenan chadlite tırrık kızlarını sikip kullanmaktan artık bıkmış başka ülkedeki kızlara göz koydu kenan baba bile biliyor tr kızlarının nasıl kullanılabilir oyuncaklar olduğunu

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, flows5991, Serialsuicide and 3 others
tr kızları kendilerini bir bok sanıyor oysa ne kadar değersiz olduklarından haberleri yok

• +1
Reactions: Zodiac, Serialsuicide and sexisdeath
çok iyi hatırlıyorum tr milli takımı avrupaya çıktığında avrupları karılar böyle baya sulanıyordu kenana arda gülere bizim mal folloş tırrık kızlarıda çıldırmaktan amlarını götlerini yırtmışlardı salak salak tweetler dönüyordu kezban foid tırrığını öldürmek en makulü 👍

• +1
Reactions: Zodiac, Yagiz8928, Serialsuicide and 1 other person
statü baya brutal

htn ama futbolcu halosu chadlite muamelesine yol açıyor.

• +1
Reactions: Zodiac
şu çocuğa htn chadlite falan diyenler ne yaşıyor amk?

çocuğun sadece yüzü zaten chad. boyu da 1.85. dış görünüş olarak zaten kazanmış hayatta.

üstüne üstlük dünyanın en iyi genç futbolcularından biri.

karakteri de 10 numara. severiz.

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: growthplatessss111, wills, Kayra139 and 2 others
Yüzü baya iyi chad veya chad lite ama en büyük halosu tanınan bir futbolcu olması ve para da işin içine girince seç beğen al yapıyor kardeşimiz.

• +1
  • JFL
Reactions: wills, Zodiac and Kayra139
dostum senin benim değil kadınların düşündüğü önemli olan. futbol takip ediyorsan joao felix'i bilirsin, ona kadınlar dünya kupasında edit yapıyor, yorumlarda falan ağlıyorlardı adam için, aynı onun mevzu.

hem türkiye hem italya'da editleri yapılıyorsa, euro2024'de yapılan futbolcu editlerindeyse sürekli, dış görünüşü gereksiz olarak ön plana çıkarılıyorsa chad değil de ne? ve fraud şansın da yok sürekli hareket halinde göz önündesin.

hayır zaten bp açısından baktığında da yüzünde failo yok, facial harmony iyi, bone structure ve jaw iyi, midface iyi, eye area eliasdepoot31 tayfadan değilsen iyi, coloring iyi, chad olması için daha ne lazım? xd

• +1
Reactions: growthplatessss111, Auchelius, Kayra139 and 2 others
dostum senin benim değil kadınların düşündüğü önemli olan. futbol takip ediyorsan joao felix'i bilirsin, ona kadınlar dünya kupasında edit yapıyor, yorumlarda falan ağlıyorlardı adam için, aynı onun mevzu.

hem türkiye hem italya'da editleri yapılıyorsa, euro2024'de yapılan futbolcu editlerindeyse sürekli, dış görünüşü gereksiz olarak ön plana çıkarılıyorsa chad değil de ne? ve fraud şansın da yok sürekli hareket halinde göz önündesin.
birinin cok simplenmesi onun chad olduğu anlamına gelmiyo chad dediğin çok çok nadir görülen bir psl rate kenan chico hexum o sean pry ile aynı psl rate de değil.

chadin tanımını psl rate etimolojisine göre yapıyorsak dediğimi anlarsın zaten

hayır zaten bp açısından baktığında da yüzünde failo yok, facial harmony iyi, bone structure ve jaw iyi, midface iyi, eye area eliasdepoot31 tayfadan değilsen iyi, coloring iyi, chad olması için daha ne lazım? xd

yüzünde failo yok kısımında bence bu kadar emin olma en basitinden filtrumu bile gereğinden cok cok uzun.

• +1
Reactions: Auchelius, wills, pashanimair and 1 other person
birinin cok simplenmesi onun chad olduğu anlamına gelmiyo chad dediğin çok çok nadir görülen bir psl rate kenan chico hexum o sean pry ile aynı psl rate de değil.

chadin tanımını psl rate etimolojisine göre yapıyorsak dediğimi anlarsın zaten

yüzünde failo yok kısımında bence bu kadar emin olma en basitinden filtrumu bile gereğinden cok cok uzun.
ben çok psl olarak bakmıyorum benim için irl appeal ve kadınların bakışı daha önemli. chico belki de söylediğin kişiler arasında psl olarak görece en düşük olmasına rağmen (o seviyede önemi yok da) wattpad etkisiyle de beraber en ünlü ve simplenen kişiydi irl appeal en yüksek olduğu için.

sen söyleyene kadar ben philtrum'una dikkat bile etmedim bence kötü denecek bir seviyede değil. yeterince arasan herkesin yüzünde flaw ya da şöyle olsa daha iyi olurdu diyeceğin birşey bulursun. philtrum daha kısa olsa yüzüne çok bir fark yaratmaz. önemli olan genel paket ve feature'ların birbiriyle örtüşmesi yani harmony.

• +1
  • Hmm...
  • JFL
Reactions: wills, Atsizz, Resistance. and 1 other person