fosfofillit
Iron
Abiler tipimin kötü olduğunu düşünüyorum yardım etseniz olur mu yaşım 15 boyumda kısa 16 yaşıma girmeme az kaldı arada sokağa çıkma isteği olunca utandığımı falan hissediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sakalın var mı kıllanman nasıl ses kalinlasmasi ne durumdaAbiler tipimin kötü olduğunu düşünüyorum yardım etseniz olur mu yaşım 15 boyumda kısa 16 yaşıma girmeme az kaldı arada sokağa çıkma isteği olunca utandığımı falan hissediyorum
kıllanma tamamen derindeki özel bir şey var onun testesteronuna verdiği tepki 14 yaşında cok kıllı olanda var 20sinde pürüzsüz olandasakalın var mı kıllanman nasıl ses kalinlasmasi ne durumda
Abiler tipimin kötü olduğunu düşünüyorum yardım etseniz olur mu yaşım 15 boyumda kısa 16 yaşıma girmeme az kaldı arada sokağa çıkma isteği olunca utandığımı falan hissediyorum
biliyorum da adama tassaklarinin olculerini at mi diyeyim nerden anlayacam ergenlik asamasinikıllanma tamamen derindeki özel bir şey var onun testesteronuna verdiği tepki 14 yaşında cok kıllı olanda var 20sinde pürüzsüz olanda
Sakalların yeni yeni çıkıyor ama alt tarafta var baya sesimde kalın ses tellerim falan kalın büyük ihtimallesakalın var mı kıllanman nasıl ses kalinlasmasi ne durumda
1.67Boy kaç
GEL SENİ Bİ DOXLAYALIM KARDEŞİMgel sana bi sarılayım
Knk atsam soylermisin asalamalirini direk foto atayim sen olcbiliyorum da adama tassaklarinin olculerini at mi diyeyim nerden anlayacam ergenlik asamasini
maalesefKnk atsam soylermisin asalamalirini direk foto atayim sen olc
KNK YARRA YEMİŞSİN GEÇMİŞ OLSUN FEMBOY OL BENCE1.67
Anne ve babanınki kac1.67
EyvahGEL SENİ Bİ DOXLAYALIM KARDEŞİM
Okuma kardesim adamin dedigi suKNK LUKSMEX BOŞ İŞ MANİTA YAPMAK İÇİN BENİM GUİDEMİ OKUYUP HESABINI SİLİYOSUN O GUİDE YETER SANA HAYAT BOYU SLAYLERSİN
Thread 'Flörtleşme Guide | Detaylı Megarehber' https://looksmax.org/threads/floertlesme-guide-detayli-megarehber.1830816/
170 157Anne ve babanınki kac
alt acip acip durmayin amk adamsaniz yuz yuze gercek hesaptanEyvah
Yok ciddiyim yeni açtımalt acip acip durmayin amk adamsaniz yuz yuze gercek hesaptan
beklenen boyun tam 170170 157
Amk karadenizlileri biz kurtlere hep bole davraniormaalesef
çoğu öyle zaten knk ne alaka kızın hesabıyla senin hesabınOkuma kardesim adamin dedigi su
One cikaralinlar koyun pfp koyun takip ettiginiz kizinda hesabi oyle olsun sonra yazisin
DM AT KANKA BANAYok ciddiyim yeni açtım
yok amg bana atılan bende kalırGEL SENİ Bİ DOXLAYALIM KARDEŞİM
Kizinda profilinde oyle seyler olsun yaniçoğu öyle zaten knk ne alaka kızın hesabıyla senin hesabın
genel aile bireylerinin boyu kaç bide ergenliğe ne zaman girdin ne zaman fışkırttın ilk170 157
anne iyice nerflemiş amkbeklenen boyun tam 170
Tahmini 170-172 olursun hgh kullanabilirsin bu konuda @maarda yardım edebilir170 157
manipüle etmeye çalışıyo inanmayın doxlicak hepinizi ben yapayzekaya rateletiyorum sizde dox yiyin huhuuuyok amg bana atılan bende kalır
Telden dm gelebiliyor muyumDM AT KANKA BANA
Knk babam 194 annem 164 beklenen boyum ne yas 16 boy 183 du en son 4 ay once doktorda olctumbeklenen boyun tam 170
normalde anneden 13 cm uzun olmak beklenen durum anne nerflememiş boy olarak anne baba tam uyumlugenel aile bireylerinin boyu kaç bide ergenliğe ne zaman girdin ne zaman fışkırttın ilk
daha babanın boyunu yakalamamışsın o yüzden uzama ihtimalin var,son 1 yıl ve 6 ay içinde ne kadar uzadın
anne iyice nerflemiş amk
CHAD PROFİLİNE MALI ÇEKİP KOYUYOR SİZ HALA TAKTİK PEŞİNDESİNİZOkuma kardesim adamin dedigi su
One cikaralinlar koyun pfp koyun takip ettiginiz kizinda hesabi oyle olsun sonra yazisin
evet ben dm açtım sana yaşıtın olarak yardım ederim diye düşünüyorumTelden dm gelebiliyor muyum

röntgen yoksa anneye 13 ekle bu deger ve baban aranda olman gerek normalde (beklenen)Knk babam 194 annem 164 beklenen boyum ne yas 16 boy 183 du en son 4 ay once doktorda olctum
GERCEK ADEM TECAVUZ EDIYOR SIZ HALA PROFILE MALI KOYMA PESINDESINIZCHAD PROFİLİNE MALI ÇEKİP KOYUYOR SİZ HALA TAKTİK PEŞİNDESİNİZ
1 yıl içerisinde max 3-4 ilk 13 te fışkrkıttımgenel aile bireylerinin boyu kaç bide ergenliğe ne zaman girdin ne zaman fışkırttın ilk
daha babanın boyunu yakalamamışsın o yüzden uzama ihtimalin var,son 1 yıl ve 6 ay içinde ne kadar uzadın
anne iyice nerflemiş amk
Valla amk öneçıkarılan pfp bilmem ülke seyahatleri bilmem yemek kafe laaaaaan chad bedwars oynarken foto çekiniyor atıyo bitiyo amgCHAD PROFİLİNE MALI ÇEKİP KOYUYOR SİZ HALA TAKTİK PEŞİNDESİNİZ
Oğlum annem 168 ben niye 173 üm o zaman aqnormalde anneden 13 cm uzun olmak beklenen durum anne nerflememiş boy olarak anne baba tam uyumlu
baban neOğlum annem 168 ben niye 173 üm o zaman aq
Amk ozaman babam annemimi aldatmis 177 falan olmam lazimmisröntgen yoksa anneye 13 ekle bu deger ve baban aranda olman gerek normalde (beklenen)
Eyvah!GERCEK ADEM TECAVUZ EDIYOR SIZ HALA PROFILE MALI KOYMA PESINDESINIZ
Cope olm gotunden uydurdu o taktikle benim 177 falan olmam lazimmisOğlum annem 168 ben niye 173 üm o zaman aq
194 - 177 aralığında olman gerek o aralıktasın zaten babanı da dahil edecenAmk ozaman babam annemimi aldatmis 177 falan olmam lazimmis
195 olmassam intihar ederim boyumu olcturmeyeli baya oldu ve uzadimi farkediyorum194 - 177 aralığında olman gerek o aralıktasın zaten
Annemle aramda 22 santim varröntgen yoksa anneye 13 ekle bu deger ve baban aranda olman gerek normalde (beklenen)
Olum sen yarrakmi istiyon195 olmassam intihar ederim boyumu olcturmeyeli baya oldu ve uzadimi farkediyorum