hgh mi igf1 peptit mi daha iyi olur yüz gelişimi için

swaggy

swaggy

faded than a ho'
title
@elemancomeback31 @MogEater @maarda
peptitin dozajlaması nasıl olmayı ayrıca
maksimum verim için

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair, why not me? and 1 other person
Teoride 8iu hgh ed 6+ ay boyunca en iyi seçim olur

• +1
Reactions: MogEater, Auchelius, pashanimair and 4 others
Teoride 8iu hgh ed 6+ ay boyunca en iyi seçim olur
bonemass ve yüzün öne gelişimi için igf1 daha iyi olmaz mı peki

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Hgh

• +1
Reactions: pashanimair and swaggy
bonemass ve yüzün öne gelişimi için igf1 daha iyi olmaz mı peki
Igf1 (increlex) daha iyi olur kanka fiyati 80000€ senede
Faizle al babanin üstüne

Igf1 lr3 local effect icin
hic systemik etkisis yok vücute girmiyo kas icin

• +1
Reactions: Auchelius, yadih, pashanimair and 2 others
Igf1 (increlex) daha iyi olur kanka fiyati 80000€ senede
Faizle al babanin üstüne

Igf1 lr3 local effect icin
hic systemik etkisis yok vücute girmiyo kas icin
tmm knk 80k euroyu babama kitleyip ülkeden kaçıyorum

• +1
  • JFL
Reactions: swaggy, why not me?, pashanimair and 1 other person
peptid dediğin şeyler hipofiz bezi gibi mekanizmalar ile iletişime geçerek doğal üretimin üzerine koymanı sağlıyor yani direkt ekzojen bir hormon girişi yok vücuda, senin doğal igf üretimin az ise yine o az olan ile artış sağlanacak, peptidler bu yüzden pek de mantıklı değil hele ki cjc ipa gibi şeyleri kombinlersen hghtan daha pahalıya gelebiliyor, en mantıklısı çinlilerden ucuza gh alıp 6iu vurmak, igf lr3 gibi peptidler sistematik çalışmıyor ve daha çok lokalize stimulu için kullanılıyor, yani suprafizyolojik büyümeler daha asimetrik olur igf1 lr3 kullanırsan en mantıklısı dediğim gibi direkt gh girmek

• +1
Reactions: Serialsuicide, Zagro, swaggy and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair, Zagro, swaggy and 1 other person
peptid dediğin şeyler hipofiz bezi gibi mekanizmalar ile iletişime geçerek doğal üretimin üzerine koymanı sağlıyor yani direkt ekzojen bir hormon girişi yok vücuda, senin doğal igf üretimin az ise yine o az olan ile artış sağlanacak, peptidler bu yüzden pek de mantıklı değil hele ki cjc ipa gibi şeyleri kombinlersen hghtan daha pahalıya gelebiliyor, en mantıklısı çinlilerden ucuza gh alıp 6iu vurmak, igf lr3 gibi peptidler sistematik çalışmıyor ve daha çok lokalize stimulu için kullanılıyor, yani suprafizyolojik büyümeler daha asimetrik olur igf1 lr3 kullanırsan en mantıklısı dediğim gibi direkt gh girmek
sen baya searchlemişsin btw
herkes moneycel parasızlıkdan kimse ascendleyemiyo

• +1
Reactions: pashanimair
o parayla altın al kenara at ilerde ameliyat ol

• +1
Reactions: Serialsuicide, pashanimair and swaggy
sen baya searchlemişsin btw
herkes moneycel parasızlıkdan kimse ascendleyemiyo
en water bilgi bu searchlemekle alakası yok sadece kimsenin götü araştırmaya yemiyor hazır bilgi istiyorlar, adam cjc ipa kullanıyor ne işe yaradığını bile bilmiyor tek bildiği kemik yoğunluğunu ve boyunu arttıracağı

• +1
Reactions: Serialsuicide and pashanimair
en water bilgi bu searchlemekle alakası yok sadece kimsenin götü araştırmaya yemiyor hazır bilgi istiyorlar, adam cjc ipa kullanıyor ne işe yaradığını bile bilmiyor tek bildiği kemik yoğunluğunu ve boyunu arttıracağı
kanka bak işte şu amınakoyduğumun şeyini yapmayın
kimi ne zaman övsek kimseyle beefleşmeylim sims teorisi yapalım diye herkesi övüyorum
itin götüne sokmaya ne gerek var mesela anladın mı
herkes cevabı vermiş zaten herkes tamam, ne gerek var anladın mı

• +1
Reactions: reanrao, pashanimair and ZerefDragnee1l
kanka bak işte şu amınakoyduğumun şeyini yapmayın
kimi ne zaman övsek kimseyle beefleşmeylim sims teorisi yapalım diye herkesi övüyorum
itin götüne sokmaya ne gerek var mesela anladın mı
herkes cevabı vermiş zaten herkes tamam, ne gerek var anladın mı
olum hazır bilgi istemek derken seni falan kastetmedim amk orgdakileri demiyorum tiktokcelleri diyorum orgdakiler hiç yoktan thread açıyor öğrenebilmek için

• Love it
  • +1
olum hazır bilgi istemek derken seni falan kastetmedim amk orgdakileri demiyorum tiktokcelleri diyorum orgdakiler hiç yoktan thread açıyor öğrenebilmek için
so luv

• +1
Reactions: pashanimair
lan yanlış yazmışım AMK. igf des lokaldir. igf1 lr3 sistemik ve çok mantıklı bir peptiddir yukarda bi eşşek local effect için yazınca karıştırmışım. igf des lokal. igf lr3 sistemik

• +1
benim fikrimce düşük doz gh + igf lr3 kullanabilirsin ama yüksek igf lr3 dozları kanda uzun süre kaldığı ve igfbpler ile çok ilgilenmediği için organ büyüme ihtimalini baya arttırıyor düşük doz girmen lazım bir de boy uzaması istiyorsan des kullanabilirsin ama boy uzaması için only gh daha mantıklı bence

• +1
Reactions: swaggy and pashanimair
lan yanlış yazmışım AMK. igf des lokaldir. igf1 lr3 sistemik ve çok mantıklı bir peptiddir yukarda bi eşşek local effect için yazınca karıştırmışım. igf des lokal. igf lr3 sistemik
Lan orospu cocugu kime essek diyon anani ücgene cevirdim amini yarriltim

Su high iq olMaya calisanlardan öyle nefret ediyom ki aq git kitap oku

• JFL
  • +1
Reactions: swaggy and Auchelius

Igf1 lr3 igf resptörlere baglanmiyof systemic igf1 hic yükseltmiyor

Tek kasdaki igf baglaniyor

Systemic igf yükselten tek iki sey var:
Inidrect: hgh (böbrek ile igf1 signalliyor)
Direct: igf1 yani increlex (senede 80000€, direk igf1 yani ne diyim, bunla igf1 uzaya ucar cünkü liver ne kadar üretildigi önemi kalmiyor)

• +1
Reactions: swaggy
Tam tersi kanda neredeyse hiç kalmıyor
LR3 formu igfbplere az bağlandığı için kanda kalmak yerine direkt doku ve hücrelere giriyor igf gibi depolanıp taşınmak yerine daha serbest davranıyor ve dokuya akın ediyor yarı ömrü hala daha 20 saatin üstünde ama bu süreyi kanda değil dokularda ve hücrelerde geçiriyor bu yüzden serum igf değeri oynamıyor ama kanda serbest olduğu için etkisi daha yaygın ve sistematik oluyor bildiğim kadarıyla...

Igf1 lr3 igf resptörlere baglanmiyof systemic igf1 hic yükseltmiyor

Tek kasdaki igf baglaniyor

Systemic igf yükselten tek iki sey var:
Inidrect: hgh (böbrek ile igf1 signalliyor)
Direct: igf1 yani increlex (senede 80000€, direk igf1 yani ne diyim, bunla igf1 uzaya ucar cünkü liver ne kadar üretildigi önemi kalmiyor)
igf1 yükselmediği için etki etmiyor diye bir şey yok amk salağı

ya anasının siktiğimin evladı kanda igf artmıyor olabilir senin bastığın igf ananın amına mı gidiyor ne oluyor? hareketi yaparken hissetmiyor diye yavaş yapıyodur bu amk salağı gymde

LR3 formu igfbplere az bağlandığı için kanda kalmak yerine direkt doku ve hücrelere giriyor igf gibi depolanıp taşınmak yerine daha serbest davranıyor ve dokuya akın ediyor yarı ömrü hala daha 20 saatin üstünde ama bu süreyi kanda değil dokularda ve hücrelerde geçiriyor bu yüzden serum igf değeri oynamıyor ama kanda serbest olduğu için etkisi daha yaygın ve sistematik oluyor bildiğim kadarıyla...
Okadar konusup yinede birsey demedi adam

acromegaly cok sacma ve kotu birsey,
orthodonti ve 4-5iu hgh ile surece basla, sonuclari cok seveceksin %100

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l, Serialsuicide, Auchelius and 1 other person
PTH analogları dışında yüze çok etki eden bişe yok bu arada