Deleted member 9699
skelebro psychopethic MonStEr!
sssa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
have good genes
Στο μεταξύ ρε μπρο, εγώ παίζει να αρχίσω μκ 677 για να ψηλώσω και άλλα πολλά διότι τώρα με καραντίνα δν με νοιάζει το μπλοατ, είναι καλό νομίζεις?hgh injections, mk677, aromasin.
ναι, το μονο θεμα ειναι οτι σου ανοιγει την ορεξη αφανταστα τις πρωτες ημερες. δεν ξερω αν εχεις θεμα με το βαρος αλλα αν εχεις θεμα με το φαι και εισαι ανορεξικος μπορεις να το παιρνεις 5 μερες την εβδομαδα διαφορετικα το παιρνεις καθε μερα και σου περναει μετα απο λιγο καιρο. ειναι καλυτερο απο hgh γιατι η παραγωγη των ορμονων ειναι φυσικη και οχι συνθετη.Στο μεταξύ ρε μπρο, εγώ παίζει να αρχίσω μκ 677 για να ψηλώσω και άλλα πολλά διότι τώρα με καραντίνα δν με νοιάζει το μπλοατ, είναι καλό νομίζεις?
you fucking greek cuck zeus worshipperΣτο μεταξύ ρε μπρο, εγώ παίζει να αρχίσω μκ 677 για να ψηλώσω και άλλα πολλά διότι τώρα με καραντίνα δν με νοιάζει το μπλοατ, είναι καλό νομίζεις?
Είσαι οτκ μπρο, οπότε άμα ανοίγει πολύ την όρεξη ίσως θα βοηθήσει άμα το περνώ κατά το βράδυ διότι θα πέσω για ύπνο ούτος η άλλως λγκ δν ξέρω ομως παίζει να είναι bro scienceναι, το μονο θεμα ειναι οτι σου ανοιγει την ορεξη αφανταστα τις πρωτες ημερες. δεν ξερω αν εχεις θεμα με το βαρος αλλα αν εχεις θεμα με το φαι και εισαι ανορεξικος μπορεις να το παιρνεις 5 μερες την εβδομαδα διαφορετικα το παιρνεις καθε μερα και σου περναει μετα απο λιγο καιρο. ειναι καλυτερο απο hgh γιατι η παραγωγη των ορμονων ειναι φυσικη και οχι συνθετη.
what benefits can i reap and to what extend at 15 years of age?hgh injections, mk677, aromasin.
legit subhuman languageΕίσαι οτκ μπρο, οπότε άμα ανοίγει πολύ την όρεξη ίσως θα βοηθήσει άμα το περνώ κατά το βράδυ διότι θα πέσω για ύπνο ούτος η άλλως λγκ δν ξέρω ομως παίζει να είναι bro science
Cope, its one of the sexiest languages everlegit subhuman language
looks like it's from the dark ages jfl how do humans come up with this shit
μαλακα οι περισσοτεροι που το εχουν κανει αυτο εχουν ξυπνησει το βραδυ απο την πειναΕίσαι οτκ μπρο, οπότε άμα ανοίγει πολύ την όρεξη ίσως θα βοηθήσει άμα το περνώ κατά το βράδυ διότι θα πέσω για ύπνο ούτος η άλλως λγκ δν ξέρω ομως παίζει να είναι bro science
Χαχαχαχα οπότε θα πρέπει να την παλέψω με την πείνα της πρώτες μέρες κομπλέ whatever it takes JFLμαλακα οι περισσοτεροι που το εχουν κανει αυτο εχουν ξυπνησει το βραδυ απο την πεινα. δοκιμασε το και αν δεν ξυπνησεις καλως διαφορετικα θα τρως τριμενο τυρι απο το ψυγειο στις 3 το πρωι
Nigga genes tbhhave good genes
somali genes produce lanky framelets tho tbhNigga genes tbh
Yeah but we're tallsomali genes produce lanky framelets tho tbh
no height for face and fucked up teeth as somali pirateYeah but we're tall
Bro dont insult my peopleno height for face and fucked up teeth as somali pirate
you will be the first somali human to exist if you ascend tbh, all somalis are subhuman JFL
there isnt any study on taking all 3 but on hgh alone it's not unreasonable to expect 10-12cm (4-5") of height per year. I couldn't find any on biteltoid or clavicles but it affects all open plates, which should all be open at 15. By taking aromasin (no studies whatsoever by the way), you limit the production of estrogen so you have more free testosterone which maintains the plates open for longer, which allow for the mk677 and synthetic hgh to act for longer.what benefits can i reap and to what extend at 15 years of age?
subhuman race tbhBro dont insult my people
They r gonna come for u nigga better be carefulsubhuman race tbh
not insulting no one just stating facts
![]()
jfl

how would i get reacts if i search for everything like a greycel tbhJfl you do know there is a search bar retard![]()
shut up.subhuman race tbh
not insulting no one just stating facts
jfl
shut up.
shut up.
Who made that? seriously who took th time
Παναγία μου 12 εκατοστά σε έναν χρόνο??? Οπότε λογικα το μκ 677 θα κάνει το μισό δλδ 6-8 εκατοστά οτκ, αλλά το αρομασιν είναι πανάκριβο έχω ακούσει ότι η τιμή του φτάνει και τα 300 ευρώ tbhthere isnt any study on taking all 3 but on hgh alone it's not unreasonable to expect 10-12cm (4-5") of height per year. I couldn't find any on biteltoid or clavicles but it affects all open plates, which should all be open at 15. By taking aromasin (no studies whatsoever by the way), you limit the production of estrogen so you have more free testosterone which maintains the plates open for longer, which allow for the mk677 and synthetic hgh to act for longer.
extended use of hgh has also proven to increase penile size as well.
η δοση που χρειαζεσαι για να ψηλωσεις με hgh ειναι αρκετα μεγαλη και ισως το mk677 να μην ειναι αρκετο. αλλα ακομα και με μικρες δοσεις, ειναι γυρω στα 4 εκ. επισης ουτε καν, τι 300Παναγία μου 12 εκατοστά σε έναν χρόνο??? Οπότε λογικα το μκ 677 θα κάνει το μισό δλδ 6-8 εκατοστά οτκ, αλλά το αρομασιν είναι πανάκριβο έχω ακούσει ότι η τιμή του φτάνει και τα 300 ευρώ tbh
Λμφαο όντως?? Ο άλλος ο μλκας λγκ θα θελε να με σκαμμαρει JFLη δοση που χρειαζεσαι για να ψηλωσεις με hgh ειναι αρκετα μεγαλη και ισως το mk677 να μην ειναι αρκετο. αλλα ακομα και με μικρες δοσεις, ειναι γυρω στα 4 εκ. επισης ουτε καν, τι 300, βρηκα 30 ταμπλετες με 40 ευρω. ειναι ακριβη αλλα οχι 300
Stop with the Somali bashing threads jfl. We already have enough hate.@Muktar i love you bro i dont mean no harm i love all my somali brothers tbhngl
legit just jokes tbhngl bro lmfao it was just funny bc Toddlydood took offense to it so i wanted to take the pissStop with the Somali bashing threads jfl. We already have enough hate.
HGH is enough, hgh negates mk.hgh injections, mk677, aromasin.
This, swimming+hgh+high protein diet. Skip the AI, that's bro science as far as i know, there are other ways to raise your free test, like proviron, yet wouldn't use that either.Swimming, pull ups, good diet with high protein and fat, low sugar.
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ SITEΕίσαι οτκ μπρο, οπότε άμα ανοίγει πολύ την όρεξη ίσως θα βοηθήσει άμα το περνώ κατά το βράδυ διότι θα πέσω για ύπνο ούτος η άλλως λγκ δν ξέρω ομως παίζει να είναι bro science