ZerefDragnee1l
fakecel
beyler evet ise yarıyor ama burun ucunda asimetri yapabiliyor en azından bende yaptı kullanmayın amk kullanacaksanız bir süre ara verin ben 2 hafta saldım geri düzeldi burun ucum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Başka kremler de vardı la burun ucunu inceltmek için neydi onların ismi onlardan kullancambeyler evet ise yarıyor ama burun ucunda asimetri yapabiliyor en azından bende yaptı kullanmayın amk kullanacaksanız bir süre ara verin ben 2 hafta saldım geri düzeldi burun ucum
betamethasone var ama biraz tehlikeliBaşka kremler de vardı la burun ucunu inceltmek için neydi onların ismi onlardan kullancam
Düzenli kullanmayınca geri tamamen eski haline mi dönüyo burunbeyler evet ise yarıyor ama burun ucunda asimetri yapabiliyor en azından bende yaptı kullanmayın amk kullanacaksanız bir süre ara verin ben 2 hafta saldım geri
ben kullanıyom 1 haftadır yan etki yapmadıbetamethasone var ama biraz tehlikeli
tekrar büyümedi ama iki taraf eşitlendi diyeyimDüzenli kullanmayınca geri tamamen eski haline mi dönüyo burun
işe yarıyor mu kanka abartıldığı kadarben kullanıyom 1 haftadır yan etki yapmadı
benim burnum büyük olduğu için çokta fark etmedi belkide 05lik kullandığım içinde olabilir burnu küçük birinin kullanması lazımişe yarıyor mu kanka abartıldığı kadar
Yan etkileri ne aga bide kaçlık alım? Benim burun sırtı baya ince ama uc kısmı hafif etlibenim burnum büyük olduğu için çokta fark etmedi belkide 05lik kullandığım içinde olabilir burnu küçük birinin kullanması lazım
alıcaksan uç kısmı ve yanları dışında sırt dahil hiçbir yere sürme bu arada %1lik bulabilirsen trde al ama hep %0.5 var genelde bulabilirmisin bilmiyorumYan etkileri ne aga bide kaçlık alım? Benim burun sırtı baya ince ama uc kısmı hafif etli
Evet sırt derisi falan ince zaten guidesi varmı la bunun genel anlamdaalıcaksan uç kısmı ve yanları dışında sırt dahil hiçbir yere sürme bu arada %1lik bulabilirsen trde al ama hep %0.5 var genelde bulabilirmisin bilmiyorum
zatn botb'teki threadde burun ucuna sürmeyin demiyo mu?beyler evet ise yarıyor ama burun ucunda asimetri yapabiliyor en azından bende yaptı kullanmayın amk kullanacaksanız bir süre ara verin ben 2 hafta saldım geri düzeldi burun ucum
calisma mantigi ayni degil mi?betamethasone var ama biraz tehlikeli
aslinda buyumez deri ve deri alti dokusu biraz inceliyor ama uzun surede tekrar buyuyebilir bunu korumanin ylnu botbde yazmiyor ama uzun vadeli abuse yapmak daha sonra iyilesmeye izin vermek ve tekrar kullanmak ne kadar bilmiyorum ama bence en az 6 ay kadar ve ek olarak cok ise yarar mi emin degilim ama liposuction kremleri kullanmak destekleyici olabilirtekrar büyümedi ama iki taraf eşitlendi diyeyim
Apply two pea-sized drops of 1% hydrocortisone cream onto your nose and spread evenly around the cartilage, including the bottom of the nose. I recommend you do not go above the tip of the nose and onto the nose bridge, as we do not want skin thinning there, as it can make the dorsa more prominent.zatn botb'teki threadde burun ucuna sürmeyin demiyo mu?
Hidrokortizon ve betametazon rehberleri var ingilizce subforumdaEvet sırtı deri falan ince zaten rehberleri var mı la bunun genel anlamda:hissettim: