A
ascendantwill
Platinum
Kullanan var mı burunda bi sşkime yarıyor mu bu kardeş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@ZerefDragnee1l kullanıyordu bi aralarKullanan var mı burunda bi sşkime yarıyor mu bu kardeş
Zaten tek amacı o büyük birşeyede gerek yokben kullanıyorum şuan bi eczaneden almıştım 0,1i 1 diye gördüm o sırada kaldı ondan sonra
dozaji düşük olmasına rağmen işe yarıyor bence burun ama burun ucunu fln incelir az biraz büyük bisey bekleme
80 lira bise zaten
kullandım iyi işe yarıyor ama oral isotretinoin kadar değilKullanan var mı burunda bi sşkime yarıyor mu bu kardeş
ascendantı sevmiyom ben çok yardim etmem ona genel olarak hydrodan çok daha güçlü kortikosteroidler var orgda hydro konuşuluyor diye başka bi sik araştırmıyo çoğu kişi dex falan kullanabilirsiniz dikkatlice çok daha hızlı sonuç verir@ZerefDragnee1l kullanıyordu bi aralar
Ashwagandha yerine ne alıyonben kullanıyorum şuan bi eczaneden almıştım 0,1i 1 diye gördüm o sırada kaldı ondan sonra
dozaji düşük olmasına rağmen işe yarıyor bence burun ama burun ucunu fln incelir az biraz büyük bisey bekleme
80 lira bise zaten
almiyom bro relaks olcanAshwagandha yerine ne alıyon
dex hangisi amına koyim birde sadece onu mu kullandın başka bir şeyle de kullandın mıascendantı sevmiyom ben çok yardim etmem ona genel olarak hydrodan çok daha güçlü kortikosteroidler var orgda hydro konuşuluyor diye başka bi sik araştırmıyo çoğu kişi dex falan kullanabilirsiniz dikkatlice çok daha hızlı sonuç verir