Hydrocortisone

A

ascendantwill

Platinum
Kullanan var mı burunda bi sşkime yarıyor mu bu kardeş

• +1
Reactions: pashanimair
ben kullanıyorum şuan bi eczaneden almıştım 0,1i 1 diye gördüm o sırada kaldı ondan sonra
dozaji düşük olmasına rağmen işe yarıyor bence burun ama burun ucunu fln incelir az biraz büyük bisey bekleme
80 lira bise zaten

• +1
ben kullanıyorum şuan bi eczaneden almıştım 0,1i 1 diye gördüm o sırada kaldı ondan sonra
dozaji düşük olmasına rağmen işe yarıyor bence burun ama burun ucunu fln incelir az biraz büyük bisey bekleme
80 lira bise zaten
Zaten tek amacı o büyük birşeyede gerek yok

• +1
@ZerefDragnee1l kullanıyordu bi aralar
ascendantı sevmiyom ben çok yardim etmem ona genel olarak hydrodan çok daha güçlü kortikosteroidler var orgda hydro konuşuluyor diye başka bi sik araştırmıyo çoğu kişi dex falan kullanabilirsiniz dikkatlice çok daha hızlı sonuç verir

• JFL
  • +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, Arisylva and 1 other person
80 lira bise zaten
Ashwagandha yerine ne alıyon

• +1
ascendantı sevmiyom ben çok yardim etmem ona genel olarak hydrodan çok daha güçlü kortikosteroidler var orgda hydro konuşuluyor diye başka bi sik araştırmıyo çoğu kişi dex falan kullanabilirsiniz dikkatlice çok daha hızlı sonuç verir
dex hangisi amına koyim birde sadece onu mu kullandın başka bir şeyle de kullandın mı