Hydrocortisone

A

ascendantwill

Platinum
Çalışıyor fiyatına değer bence zaten 113 tl birşey surgery etkisi felan beklemeyin ama küçülüyor burun bi tık

• +1
Reactions: kurdistan and Auchelius
Çalışıyor fiyatına değer bence zaten 113 tl birşey surgery etkisi felan beklemeyin ama küçülüyor burun bi tık
3 gün oldu bi sikime yaramadı bende 0.1 olan var, belki sadece burnum büyüktür :feelswhy:

• Hmm...
Reactions: kurdistan
3 gün oldu bi sikime yaramadı bende 0.1 olan var, belki sadece burnum büyüktür :feelswhy:
0,1 ne amk normalde %1 olanı kullanman lazım

• +1
0,1 ne amk normalde %1 olanı kullanman lazım
Chatgipitiye sordum locoderm önerdi ondan aldım vallada 100 lira bişey zaten %1 bulursam alırım bugün

foto çektin mi kaç günde eetki gösterdi

• +1
Chatgipitiye sordum locoderm önerdi ondan aldım vallada 100 lira bişey zaten %1 bulursam alırım bugün
%1 yok sanırsam ilaca bakta falan çıkmadı
0.5 var

%1 yok sanırsam ilaca bakta falan çıkmadı
0.5 var
Prakortil krem %1 diyor chstgpt ama hidrokortizon asetat diyor fark ne bilmiyorum

Prakortil krem %1 diyor chstgpt ama hidrokortizon asetat diyor fark ne bilmiyorum
Kanka o prakortil kremde 1% hidrokortizonasetat var demek içind ebaşka malzemelerde oluyor ben görmedim direk hidrokortizon satan ama ana etken madde o

1% versiyonu reçetesiz alınmıyor diye biliyorum zorlarsaniz alırsınız belki 0,5% lik en mantıklisi bende ona gecicem

• +1
ignoreluyor xd

• JFL
Reactions: senualF