A
ascendantwill
Platinum
Çalışıyor fiyatına değer bence zaten 113 tl birşey surgery etkisi felan beklemeyin ama küçülüyor burun bi tık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
3 gün oldu bi sikime yaramadı bende 0.1 olan var, belki sadece burnum büyüktürÇalışıyor fiyatına değer bence zaten 113 tl birşey surgery etkisi felan beklemeyin ama küçülüyor burun bi tık
0,1 ne amk normalde %1 olanı kullanman lazım3 gün oldu bi sikime yaramadı bende 0.1 olan var, belki sadece burnum büyüktür![]()
Chatgipitiye sordum locoderm önerdi ondan aldım vallada 100 lira bişey zaten %1 bulursam alırım bugün0,1 ne amk normalde %1 olanı kullanman lazım
foto çektin mi kaç günde eetki gösterdiÇalışıyor fiyatına değer bence zaten 113 tl birşey surgery etkisi felan beklemeyin ama küçülüyor burun bi tık
%1 yok sanırsam ilaca bakta falan çıkmadıChatgipitiye sordum locoderm önerdi ondan aldım vallada 100 lira bişey zaten %1 bulursam alırım bugün
Prakortil krem %1 diyor chstgpt ama hidrokortizon asetat diyor fark ne bilmiyorum%1 yok sanırsam ilaca bakta falan çıkmadı
0.5 var
Kanka o prakortil kremde 1% hidrokortizonasetat var demek içind ebaşka malzemelerde oluyor ben görmedim direk hidrokortizon satan ama ana etken madde oPrakortil krem %1 diyor chstgpt ama hidrokortizon asetat diyor fark ne bilmiyorum
Çekmedim 3 günde bende etki gösterdi bence fiyatına değer 1% yoksa 0,5 alın o da olurqfoto çektin mi kaç günde eetki gösterdi