Hz.Yusuf true adam olabilir mi?

5ft11in

5ft11in

Bronze
Düşünüyorum ki Hz.Adem true adam olamaz htn veya chad olduğunu tahmin ediyorum. Hz havva True eve
yani Hz.Adem hypergamy'i baslatan ilk insan

Hz.Yusufun hem çok yakışıklı hem çok güzel olduğu söyleniyor Hz.Yusufun true adam olduğunu düşünüyorum.

Edit: Dinle veya peygamberler ile dalga geçme gibi bir durum yoktur. Sövmeyin sikerim

Last edited:
amına koydumun salağı ingilizcede "Adam" türkçede "Adem" demek bide hz yusuf true adammı diyon kavaş bulgur pilavı yemekten aklınız gitmiş amlarına damlarına dayadıklarım öğlen öğlen sinir etmeyin adamı

Şekil olarak hz. Adem (harmony, dimorphism, angularity) olabilir guzellik olarak hz. Yusuf (Misc) diye dusuniyorum

Ama ismi icinde hz. Adem true Adam

Şekil olarak hz. Adem (harmony, dimorphism, angularity) olabilir guzellik olarak hz. Yusuf (Misc) diye dusuniyorum

PSL vs appeal ☠️☠️

asıl trve adam battalgazidir clown

PSL vs appeal ☠️☠️
Cennete giren insanlarda hem psl hem appeal olacak yani gelmis gecmis her insandan daha guzel olacaklar beyler namazlarinizi kilin zekatinizi verin orucunuzu tutun

amına koydumun salağı ingilizcede "Adam" türkçede "Adem" demek bide hz yusuf true adammı diyon kavaş bulgur pilavı yemekten aklınız gitmiş amlarına damlarına dayadıklarım öğlen öğlen sinir etmeyin adamı
Gerizekalı Adam adem demek olduğunu biliyorum kuran da en yakısıklı peygamber hz.yusuf yazıyo cahil oç

Gerizekalı Adam adem demek olduğunu biliyorum kuran da en yakısıklı peygamber hz.yusuf yazıyo cahil oç
senin o kuranını yırtarım orosbu evladı bu siteye düşmüş hala kuran okuyup müslüman oluyo

• JFL
Reactions: googlegemini
senin o kuranını yırtarım orosbu evladı bu siteye düşmüş hala kuran okuyup müslüman oluyo
Lan ırzına geçtiğim madem müslüman değilsin peygamberlere inanıp burda niye yorum yapıyon.
ben zaten müslüman değilim müslüman adamlara göre yazdım. O ananı siker chad kardeş veririm sana ömür boyu ızdırap çekersin neden anamı zamanında sen sikmedin diye.

Lan ırzına geçtiğim madem müslüman değilsin peygamberlere inanıp burda niye yorum yapıyon.
ben zaten müslüman değilim müslüman adamlara göre yazdım. O ananı siker chad kardeş veririm sana ömür boyu ızdırap çekersin neden anamı zamanında sen sikmedin diye.
o salak dübür ananı harıl harıl sikerim peygamberlere inandığımı ne zaman söyledim senin o noktolama işareti koymayı öğreten ilkokuldaki türkçe hocayın salak dübür götüne kafa atıyım

• JFL
o salak dübür ananı harıl harıl sikerim peygamberlere inandığımı ne zaman söyledim senin o noktolama işareti koymayı öğreten ilkokuldaki türkçe hocayın salak dübür götüne kafa atıyım
Ulan söylendiği kadar cahil ve anası herkesin altında olan adammışsın . Siktir git öldür kendini :feelshaha::feelshaha:

• JFL
Ulan söylendiği kadar cahil ve anası herkesin altında olan adammışsın . Siktir git öldür kendini :feelshaha::feelshaha:
foruma pazar girmişsin ben pazar eve geldim o baban pavyondaydı o ananı iyice harıl harıl siktim sende yatağın altından sikişi izlemişsin sonra demişsin vay be ankaranin adaminin siki denildiği kadar büyükmüş diyip bu forumu öğrenmişsin

o yediğin çürük hamsileri anayın amına sok orosbu cocu trabzonlu tirad açıyo bide balık yemek hunter eyes verir diye

foruma pazar girmişsin ben pazar eve geldim o baban pavyondaydı o ananı iyice harıl harıl siktim sende yatağın altından sikişi izlemişsin sonra demişsin vay be ankaranin adaminin siki denildiği kadar büyükmüş diyip bu forumu öğrenmişsin
2 aydır burdasın amınakodumun aveli. Burayı guestliyorum yıllardır. Sen looksmax'i tiktoktan zeta editi görüp öğrenmişken ben zaten uyguluyodum.

O ananıda sülalenide çatır çutur siktim siktir git threadimden kahpe dölü. Yazmışım sövmeyin sikerim. Ananın can güvenliği için kaybol şimdi ucube.

o yediğin çürük hamsileri anayın amına sok orosbu cocu trabzonlu tirad açıyo bide balık yemek hunter eyes verir diye
trabzonlu değilim hamsi yiyecek kadarda fakir değilim :feelshaha::lul::lul:.
bu lafı trabzonda söylede ananın amına soksunlar gerçek hamsiyi ALKDAWKJLDAKLDKLŞAWKG
senin 2 cm lik pipiye benzemez he:feelswhy::feelswhy::feelswhy:

2 aydır burdasın amınakodumun aveli. Burayı guestliyorum yıllardır. Sen looksmax'i tiktoktan zeta editi görüp öğrenmişken ben zaten uyguluyodum.

O ananıda sülalenide çatır çutur siktim siktir git threadimden kahpe dölü. Yazmışım sövmeyin sikerim. Ananın can güvenliği için kaybol şimdi ucube.
yarram sen guest olarak girdinde ben giremedimmi çok gerizekalı adamsın konuyu çok saptırdın low iq orosbu cocugu

• JFL
Reactions: Demirs
yarram sen guest olarak girdinde ben giremedimmi çok gerizekalı adamsın konuyu çok saptırdın low iq orosbu cocugu
Konuyu saptıran ben miyim???
Ulan ne yazık evlat olsan sevilmesin la:LOL:

Konuyu saptıran ben miyim???
Ulan ne yazık evlat olsan sevilmesin la:LOL:
la siktir git başımdan piyangodanmı çıktın baş sikme

LMAOOOOOO

Yüz estetiği hakkında hiç bir şey bilmeden konuşmayalım lütfen :)

Bos bosuna off topic’de geciniyormusum lan harbi en komik yer buraymis

şekil olarak ve güzellik olarakı tanımlarmısın
Bunu söyleyen ben degilim online baktim böyle diyorlarmis bende Sekil olarak; boy, kilo, yüz harmony’si, dimorphismi birde vucudunda harmonysi ve dimorphismi var, zaten angularity de dimorphismden gelen birsey oyuzden bunlar kesin hz. Ademindir dedim. Güzellikde iste misc, cilt rengi, goz rengi, kaş rengi, uzunlugu ve kalinligi, sac rengi ve tipi (kivircik) kirpik uzunlugu, saç’in nekadar kalin oldugu, dudak rengi gibi gibi