icimi dokuyorum

IlI

IlI

vulnerabilities coming from you are my priorities
yarrak kurek konuscak olanlar siktirsin gitsin yagiz fln bos makara cevirmesin ventlicem cunku takildigim bi konu

aga tipimle boyumla fizigimle herseyimle baristim
ama eye area muhabbeti harbi üzüyor amk istersen chad cenen olsun bi kiz gozlerinin icine bakinca heyecandan tebessum etmeyecekse yasamanin anlami ne

• So Sad
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Aven, lockedawayfornow, nevaevametheratall and 7 others
yarrak kurek konuscak olanlar siktirsin gitsin yagiz fln bos makara cevirmesin ventlicem cunku takildigim bi konu

ama eye area muhabbeti harbi üzüyor amk istersen chad cenen olsun bi kiz gozlerinin icine bakinca heyecandan tebessum etmeyecekse yasamanin anlami ne
Cok mu sikinti la asiri pahali tutmaz cantho falan

• +1
Reactions: IlI and pashanimair

Eye area hayattır amk

• +1
  • Love it
Reactions: IlI, Yagiz8928 and pashanimair

Kaşmax kirpikmax manlinermax eyecurlermax bile mi göz bölgeni mi kurtaramıyor? :confused:

• +1
Reactions: pashanimair
ne gibi bir sorun var gözlerinde

• +1
  • +1
Reactions: pashanimair and reanrao
ne gibi bir sorun var gözlerinde
uee var asimetri var under eyebag var kirpiklerim uzun degil
hani tek + noktasi benim feno otcu fenosu oldugu icin cok bozmuyo random birine benim gozleri koy direkt baya descendler

• +1
Kacinci sinif
1. sinif bilgisayar muhendisligi aga ip13 aldim ehliyet alcam ozel yurttayim
cantho icin 200-300k veremem ha burdan cogu kisi veremez ztn

• +1
1. sinif bilgisayar muhendisligi aga ip13 aldim ehliyet alcam ozel yurttayim
cantho icin 200-300k veremem ha burdan cogu kisi veremez ztn
O kadar pahali degil dşye biliyorum @Resistance. bilgin var mi

• +1
Reactions: pashanimair and Resistance.
Gözün önemli olduğu kısım derinlik olduğu zaman ortaya çıkıyor bu iki fotoğrafta aynı kişiye ait ve aradaki farka bak ve bu adam bunu 1.5 sene de falan yapmış al hatta thread'i koyuyorum

4427164 IMG E8557   Copy 4427170 Screenshot 2024 10 01 174939

• Woah
Reactions: Serialsuicide and why not me?
O kadar pahali degil dşye biliyorum @Resistance. bilgin var mi
Hiçbir canto tek başına 300bin tutmaz tam olarak göz alanındaki kusur ne arkadaşın?

• +1
Reactions: reanrao
Cantho leş bi ameliyat. Eye area kaşla kirpikle çözülecek bi şey değil.

• +1
Reactions: Ashoimex and maarda
Hiçbir canto tek başına 300bin tutmaz tam olarak göz alanındaki kusur ne arkadaşın?
Bilmiyorumda bende negative eyelid hood denen seyden var biraz ne kadar tutar o ya

• +1
Reactions: Resistance.
Bilmiyorumda bende negative eyelid hood denen seyden var biraz ne kadar tutar o ya
Blefaroplasti ile hallediliyo o 30-60bin tl fln. Ama düzgün seç doktoru bazıları kalkıp gereksiz bir uee cıkarıyor ortaya.

Blefaroplasti ile hallediliyo o 30-60bin tl fln. Ama düzgün seç doktoru bazıları kalkıp gereksiz bir uee cıkarıyor ortaya.
çok riskli degil mi bahsettigin bu mu?

• +1
bu degilmiş amk:lul:

• JFL

1761168643045
1761168971590

Never over
Iki fotoda da kalite kotu fotograflardan ss alip zoomladim jfl.

@marlonteixeira Bi de senin conversation'a giremiyorum aq neden bilmiyorum, atamiyorum da threadlari zaten bi 10 tane fln var

• JFL
  • +1
Reactions: Serialsuicide, Ashoimex, why not me? and 4 others
@marlonteixeira Bi de senin conversation'a giremiyorum aq neden bilmiyorum, atamiyorum da threadlari zaten bi 10 tane fln var
gatekeep degilse yapıstır buraya aga

• +1

blapheroplasty
canthoplasty
oboooooo

• +1
Paylasirim bi haftaya ama ingilizce thread olur sonra TR'ye de TR versiyonunu atarim
adamsın knk ingilizce versiyonu yapınca etiketlesene beni birde estetik olarak bir şey oldun mu yoksa açı ve squint sayesinde mi bu kadar fark var

• +1
Reactions: pashanimair, BaranPSL and reanrao
adamsın knk ingilizce versiyonu yapınca etiketlesene beni birde estetik olarak bir şey oldun mu yoksa açı ve squint sayesinde mi bu kadar fark var
Estetik olmadim ve squint yok aci da duz, arkadasimla videochat'te dc'de konusurken ss aldim. Ama birinci foto biraz alttandi evet, Ascension baslangic fotosuydu, orjinal fotoda elimde kagitta tarihi tutuyorum.

• JFL
  • +1
Reactions: Ashoimex, pashanimair, Serialsuicide and 1 other person
Estetik olmadim ve squint yok aci da duz, arkadasimla videochat'te dc'de konusurken ss aldim. Ama birinci foto biraz alttandi evet, Ascension baslangic fotosuydu, orjinal fotoda elimde kagitta tarihi tutuyorum.
Milleti salak yerine koyup larp yapma kanka kantal tilti nasıl estetiksiz düzelttin 2 3 etkileşim alcaksiniz diye millete sahte umut asilamayin amk

• +1
  • Love it
Reactions: why not me?, maarda, pashanimair and 2 others
Milleti salak yerine koyup larp yapma kanka kantal tilti nasıl estetiksiz düzelttin 2 3 etkileşim alcaksiniz diye millete sahte umut asilamayin amk
18 yasindan kucugum aq

• +1
  • JFL
18 yasindan kucugum aq
Yaw ne alakası var yaşla olum kantal tilti nasi düzeltin diye soruyorum sana alt göz desteği iyileşmiş medial kantuslar iyice aşağı doğru büyümüş üst göz kapağı gorunumu azalmış ve estetik squint olmadan olmuş bunlar he knk oyle mi? Dostum gözlerin ne olacağı 6 7 yaşından bellidir kimseyi yeme burda ya morph yaptım de ya estetik de ya da fotolar bana ait değil larp yaptım de

• +1
Reactions: why not me?, pashanimair and Serialsuicide
Yaw ne alakası var yaşla olum kantal tilti nasi düzeltin diye soruyorum sana alt göz desteği iyileşmiş medial kantuslar iyice aşağı doğru büyümüş üst göz kapağı gorunumu azalmış ve estetik squint olmadan olmuş bunlar he knk oyle mi? Dostum gözlerin ne olacağı 6 7 yaşından bellidir kimseyi yeme burda ya morph yaptım de ya estetik de ya da fotolar bana ait değil larp yaptım de
Goz alti destegi kapatici,

Medial Canthuslar gatekeep,

Ust goz kapagi gorunumu sadece kemiklerle alakali degil uzun vadede kas kullanimini arttirirsan kaslar zamanla olmasi gereken konumda adapte olmamissa onceden adapte olur,

Gozlerin cogunun genetik olduguna katiliyorum benim de bok gibi genetiklerim yoktu lakin goz cevrem boyleydi, acinin canthal tilt'e etkisi var, su an sol tilt 4 sag tilt 7-8 derece.

Forumda bahsedilmeyen ama goz bolgesine cok kucuk etkileri olan yontemler var.
Transcutaneous Microcurrent Stimulation (TMS / Microcurrent Facial) gibi, evde bile yapilabilir ama bunun gibi 4-5 uygulamayi yapinca gozle gorulur bir fark elde edilebiliyor.

Ne morph ne larp var

• +1
  • JFL
Şaka bir yana, bunlara harcayacağınız araştırma vaktini xartı zurtu bırakın gidin çalışın amına koyım 4 ay sonu max guzelinden bi cantho olun fst graft falan yaptırın

• +1
  • Love it
Reactions: pashanimair, BaranPSL, Serialsuicide and 1 other person

Ust goz kapagi gorunumu sadece kemiklerle alakali degil uzun vadede kas kullanimini arttirirsan kaslar zamanla olmasi gereken konumda adapte olmamissa onceden adapte olur,

Gozlerin cogunun genetik olduguna katiliyorum benim de bok gibi genetiklerim yoktu lakin goz cevrem boyleydi, acinin canthal tilt'e etkisi var, su an sol tilt 4 sag tilt 7-8 derece.

Transcutaneous Microcurrent Stimulation (TMS / Microcurrent Facial) gibi, evde bile yapilabilir ama bunun gibi 4-5 uygulamayi yapinca gozle gorulur bir fark elde edilebiliyor.

Ne morph ne larp var
boş yapmışsın göz altı desteği kapatıcı ne amk.
adam gibi morphladım ya da surgeryle düzelttim yazsana şuraya uzun uzun kafa sikeceğine kimse de inanmıyor sana zaten gatekeepmiş :D
sizin elinizden klavye mouseu alsalar düşünce gücünüzü kullanır yine yazarsınız en ufak şey bilseniz

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, why not me?, BaranPSL and 2 others
  • +1
Reactions: nevaevametheratall, Neokrinshaaa, reanrao and 6 others

Ne morph ne larp var
Ya oğlum taşsak mı geçiyorsun

Gözlerin gorunmeyecek kadar squintlemissin çok komik duruyorsun

ne yazcan threade çok merak ediyorum orb oculi frontalis training falan yazma da :lul:

• +1
Reactions: IlI, Ashoimex, Serialsuicide and 2 others
Ya oğlum taşsak mı geçiyorsun

Gözlerin gorunmeyecek kadar squintlemissin çok komik duruyorsun

ne yazcan threade çok merak ediyorum orb oculi frontalis training falan yazma da :lul:
Mala bak Aq, pfl'im için pardon🙏🏻🙏🏻 jfl

1. Kredi karti limiti buluyorsun.
2. Wage sleeve is buluyorsun.
3. Oculoplastik buluyorsun ( avg bir doc )
4. Cantho + Temporal Lift 3k usd veriyosun.
5. 3k usd karttan cekiyorsun 9-12 ay taksit yapiyorsun.
6. Upper eyelid icin filler yapiyorsun.
7. latisse + minox ( tr versiyonlari mevcut ) aliyorsun.
8. just4kira realistic lens aliyorsun.
9. lashes + eyebrow dye ( yeterli minox + latisse kullandiktan sonra )
10. 12 ay icinde hayata sifirdan basliyorsun.

• +1
Reactions: nevaevametheratall

Users who are viewing this thread

Back