sosa66
Iron
boyum 190-192 civarı kilom 68-70 , suratım da kötü . Gyme gidip 90-95 kg olmak değiştirir mi bir şeyleri ve kilo almak yüzümü etkiler mi yoksa gym cope mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Etkiler ama olabildiğince kiloları kas olarak al yag olarak alırsan verirken oldukça zorlanırsın. Yaş kaçtı?boyum 190-192 civarı kilom 68-70 , suratım da kötü . Gyme gidip 90-95 kg olmak değiştirir mi bir şeyleri ve kilo almak yüzümü etkiler mi yoksa gym cope mu ?
20 olacamEtkiler ama olabildiğince kiloları kas olarak al yag olarak alırsan verirken oldukça zorlanırsın. Yaş kaçtı?
Boyun uzun ltn olarak varsayiyorum seni smv katar frame iyiyse acil spora başlaboyum 190-192 civarı kilom 68-70 , suratım da kötü . Gyme gidip 90-95 kg olmak değiştirir mi bir şeyleri ve kilo almak yüzümü etkiler mi yoksa gym cope mu ?
O boy o kiloda cubuk kraker gibi durursun acil gym benimde 10 kg almam lazımEtkiler ama olabildiğince kiloları kas olarak al yag olarak alırsan verirken oldukça zorlanırsın. Yaş kaçtı?
Yüz yapın kemikler oturmuştur eğer kemikliyse biraz yüzün biraz kilo almak iyi gelecektir. Vucut tipin ne durumda mezomorf endomort ektomorf?20 olacam
frame iyi omuzlar geniş bel ince ama tipim de bi o kadar kötü ve esmerim gözlüklü nerd tipim varBoyun uzun ltn olarak varsayiyorum seni smv katar frame iyiyse acil spora başla
Tipi dmden atsanaframe iyi omuzlar geniş bel ince ama tipim de bi o kadar kötü ve esmerim gözlüklü nerd tipim var
çok kemikli değil suratım mezomorf herhalde vucudumYüz yapın kemikler oturmuştur eğer kemikliyse biraz yüzün biraz kilo almak iyi gelecektir. Vucut tipin ne durumda mezomorf endomort ektomorf?
Omuzlarçok kemikli değil suratım mezomorf herhalde vucudum
hepsi iyi geniş zaten omuzlara birkaç kere övgü almıştımOmuzlar
Sirt
El-Ayak Bilek yayı(özellikle ayak)
Dar mı geniş mi?
Tamam cenende geride değilse daha iyi yapilandirirhepsi iyi geniş zaten omuzlara birkaç kere övgü almıştım