X
XaiXcavdar
Iron
5 aydır cinnatropin yani gh kulanıyorum 4iu ilk 2 ay 3 aydır 6 iu kullanıyorum ıfg1 kac cıkmalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
150-450 referans aralığı senin karaciğerinin gh duyarlılığına göre değişir ama 450 yi çok geçmez yani 400-500 arası falandır5 aydır cinnatropin yani gh kulanıyorum 4iu ilk 2 ay 3 aydır 6 iu kullanıyorum ıfg1 kac cıkmalı
Bu şekil cıktı sence gh calışıyormu ve beslenmem filen kötü baya ev yemeği yiyiorum sadece150-450 referans aralığı senin karaciğerinin gh duyarlılığına göre değişir ama 450 yi çok geçmez yani 400-500 arası falandır
Ve 1 ayda 2 cm boy atımBu şekil cıktı sence gh calışıyormu ve beslenmem filen kötü baya ev yemeği yiyiorum sadece
4 ıu daysa bu fena değil 6 ıu daysa az 6 ıu da 400 ün üstüne çıkması lazım ve direkt gh testi vermek daha mantıklı anlamak için tamoxifen herhangi bi ai kullanıyor musun şuan ıgf-1 düşürecekBu şekil cıktı sence gh calışıyormu ve beslenmem filen kötü baya ev yemeği yiyiorum sadece
6iu bu ve letrezol kullanıyorum 2.5mg4 ıu daysa bu fena değil 6 ıu daysa az 6 ıu da 400 ün üstüne çıkması lazım ve direkt gh testi vermek daha mantıklı anlamak için tamoxifen herhangi bi ai kullanıyor musun şuan ıgf-1 düşürecek
Gh yan etki gördün mü5 aydır cinnatropin yani gh kulanıyorum 4iu ilk 2 ay 3 aydır 6 iu kullanıyorum ıfg1 kac cıkmalı
Uyku kalitesinde artış yağ yakımında artış ve parmaklarım sıkışma oluyoGh yan etki gördün mü