İlimlenin evlatlar

D

Deleted member 313565

Bronze
Yarak gibi genetiği var diye kadın düşmanı olanlar:
Hardmaxx yapıp ascendlemek yerine kadın düşmanlığı yapanlar oedir. Sırf yarrak gibisiniz, kimse bakmıyor diye şikayet ediceğine sg kendini düzelt ya da looksmatchini kabul et. Bir kadının, erkeğin, chadin, stacynin size borcu yok. Kimsenin kimseye borcu yok. Dünyayı ve doğayı/biyolojiyi olduğu gibi kabul edip, olduğu gibi anlamak high t dir.

Last edited:
  • +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, maarda, iwishiwastaller and 8 others
Hardmaxx yapıp ascendlemek yerine kadın düşmanlığı yapanlar oedir. Sırf yarrak gibisiniz, kimse bakmıyor diye şikayet ediceğine sg kendini düzelt ya da looksmatchini kabul et. Bir kadının, erkeğin, chadin, stacynin size borcu yok. Kimsenin kimseye borcu yok. Dünyayı ve doğayı/biyolojiyi olduğu gibi kabul edip, olduğu gibi anlamak high t dir.
YARRAK YARRAK YARRAK

• +1
Reactions: Thrill, Atsizz, nikolata and 1 other person
Doğru söyleyeni 9 köyde sikerler.

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Thrill and Deleted member 313565
YARRAK YARRAK YARRAK
İnkar edebileceğin bir şey yok çünkü gerçeklik bu. İncellik açgözlülükten doğmuştur. Lookism, Looksmax ve genetic determinism doğrudur. Htn+ olmak hayata önden başlamaktır doğru ama ltnynsen de yalnız kalmazsın. 8 milyar insan var dünyada stacyler, chadler bir avuç kadar her karı stacy değil. Dünya hiçbir şeyde adaletli değil ki tipte olsun. Kaldırımda suçsuz ölen adam için de adil değil.

• +1
Reactions: Thrill
ltnynsen de yalnız kalmazsın. 8 milyar insan var dünyada stacyler, chadler bir avuç kadar her karı stacy değil. Dünya hiçbir şeyde adaletli değil ki tipte olsun.
Senin bu dediğine göre 1000 yıldan beridir erkeklerin %80-90 neslini devam ettirebilmesi gerekiyordu ama sadece %50si devan ettirebildi

günümüzde doğum oranlarına baktığımızda bu %40lara kadar geriliyor gibi bu gidişle de %30a düşecek hipergami denilen şey senin söylediğin' looksmatchini bul geç ' önerisiyle ile çözülemeyecek kadar acı ve gerçek bir şey

• +1
Reactions: Deleted member 277275, maarda, iwishiwastaller and 5 others
muh hardmax subdaki veledlerin cebinde 5 kuruş para yok

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Serialsuicide, Thrill and 2 others
Senin Pederin Mekanını Basıp Haraca Bağlayacağım Churmmaxed iti göreceğin son yüz bu olacak

Attachments

• 9C4F75C6-2053-49AC-9BC6-0486E43DA197.jpeg
    9C4F75C6-2053-49AC-9BC6-0486E43DA197.jpeg
    72 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, Thrill and 5 others
Senin Pederin Mekanını Basıp Haraca Bağlayacağım Churmmaxed iti göreceğin son yüz bu olacak
olum sen bi sikimi haraca bağlayamazsın soyunu kuruturuz

• JFL
Reactions: temelyeterliliktest, Serialsuicide, Thrill and 3 others
Senin bu dediğine göre 1000 yıldan beridir erkeklerin %80-90 neslini devam ettirebilmesi gerekiyordu ama sadece %50si devan ettirebildi

günümüzde doğum oranlarına baktığımızda bu %40lara kadar geriliyor gibi bu gidişle de %30a düşecek hipergami denilen şey senin söylediğin' looksmatchini bul geç ' önerisiyle ile çözülemeyecek kadar acı ve gerçek bir şey
Doğum oranlarının düşmesi tamamen ekonomik. Evsizleşme vb. Erkekler çocuk yapmıyorda kadınlar yapıyor mu onlarda yapmıyor

IMG 8456

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Resistance. and 1 other person
e olum para da aynı işte. hayatta önde başlayanlar veya geride başlayanlar var. bundan önde veya geride başlayan sorumlu değil. Bunu olduğu gibi kabul etmek gerekir
softmaxx de önemmli. kilo vermek en büyüm looksmax herhalde.

• +1
Reactions: Thrill and flows5991
e olum para da aynı işte. hayatta önde başlayanlar veya geride başlayanlar var. bundan önde veya geride başlayan sorumlu değil. Bunu olduğu gibi kabul etmek gerekir
softmaxx de önemmli. kilo vermek en büyüm looksmax herhalde.
haklısın gardaş

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 313565
Doğum oranlarının düşmesi tamamen ekonomik. Evsizleşme vb. Erkekler çocuk yapmıyorda kadınlar yapıyor mu onlarda yapmıyor

View attachment 4633132
Bana kalırsa tamamen sosyal medya ve metalaşma ile ilgili

View attachment WeAreSocial-2024_1.png

Şu tabloya bakınca her şey anlaşılıyor zaten azıcık sosyal medyaya gir kaydır yıllardır insanlara bir ideal ilişki kavramı öğretiliyor lisede kızlı erkekli bir ortamdamıydın bilmiyorum fakat azıcık bak azıcık oradaki kızlara maruz kaldıysan neden evlenmediklerini anlarsın zaten hepsinin kafasındaki o ideal kişinin birgün cidden hayatlarına gireceklerine inanıyorlar.

Şayet mesele ekonomi olsaydı insanlar maddi zarara uğramamak için boşanmazdı şimdi sana bi tablo bırakacağım aşağı

3 768x363

dikkatini verirsen neredeyse yıllarca aynı kalan boşanma ortamaları son 5 yılda zirve yapan sosyal medya ve hipergaminin artışı metalaşma ile zirveye oynamaya başlıyor her geçen yıl kendini yineliyor.

Kısaca sana ekonomi alakasız demiyorum fakat ekonomi bana kalırsa ikincil bir neden birincil nedenleri üstte zaten anlattım

Attachments

• WeAreSocial-2024_1.png
    100.9 KB · Views: 0
Last edited:
  • +1
Reactions: iwishiwastaller, Auchelius, Serialsuicide and 4 others
Yarak gibi genetiği
bu lafı yarrak gibi genetiği olup hayattan umudu olmayan birine söylersen

muhtemelen bağırsaklarını deşer

para biriktir hardmax yap bu kadar kolay mı söylemek amk

insanlar maslow piramidinin en alt basamağı olan cinselliğe bile erişemiyor

gelip akıl veriyosun yok şunu yap bunu yap

bu adil olmayan hayatın anasını sikeyim

• +1
Reactions: Trenmaxx1, iwishiwastaller, Serialsuicide and 4 others
Katılıyorum
Sızlanıp ağlamak bir işe yaramaz, 8 yıl boyunca hiçbir şey yapmadan çürüyen o .is forumundaki ibneler gibi olma. Dünya senin istediğin gibi bükülmeyecek ve senin çektiğin çileyi umursamıyor. kendine bir yer yaratman gerekiyor. sikik bir piç gibi olma.

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill, Resistance. and 1 other person
Bana kalırsa tamamen sosyal medya ve metalaşma ile ilgili

View attachment 4633181

Şu tabloya bakınca her şey anlaşılıyor zaten azıcık sosyal medyaya gir kaydır yıllardır insanlara bir ideal ilişki kavramı öğretiliyor lisede kızlı erkekli bir ortamdamıydın bilmiyorum fakat azıcık bak azıcık oradaki kızlara maruz kaldıysan neden evlenmediklerini anlarsın zaten hepsinin kafasındaki o ideal kişinin birgün cidden hayatlarına gireceklerine inanıyorlar.

Şayet mesele ekonomi olsaydı insanlar maddi zarara uğramamak için boşanmazdı şimdi sana bi tablo bırakacağım aşağı

View attachment 4633167

dikkatini verirsen neredeyse yıllarca aynı kalan boşanma ortamaları son 5 yılda zirve yapan sosyal medya ve hipergaminin artışı metalaşma ile zirveye oynamaya başlıyor her geçen yıl kendini yineliyor.

Kısaca sana ekonomi alakasız demiyorum fakat ekonomi bana kalırsa ikincil bir neden birincil nedenleri üstte zaten anlattım
Önce diğer posttaki soruyu yanıtlıyayım. Erkek neslinin çoğunun devam etmemesinin sebebi geçmişte adam savaşa gidiyor, iş güvenliği yok, orta çağda yaş ortalaması zaten 30 falan ondan dolayı nesil kayboldu. bir de erkeğin her türde olduğh gibi dişi için mücadelisi de var doğru. Seçen dişi oluyor 9 ay bebek taşıdığı için erkek bir sürü dişi dölleyebilir aynı anda. Ama şu an insan popülasyonu neredeyse fifty fifty diye biliyorum dişi/erkek olarak.

Bu posta gelecek olursak. Sosyal medya ana sorun değil. Kadının geçmişte boşanamama sebebi geçmişteki baskı normlar vb. Ki ben evliliğin de doğal olmadığına inanıyorum. İnsan bence çok eşli. Neyse o başka konu. Temele indiğimizde, eğer bir yarış varsa yine looksmatchler birbirini seçecek. Yani kadın istediği kadar “kafasındaki o ideal kişinin birgün cidden hayatlarına gireceklerine inanıyorlar.” düşünsün böyle bunun bir önemi yok çünkü girmeyecek. Chad ltbye gitmeyecek.

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Thrill and Resistance.
Önce diğer posttaki soruyu yanıtlıyayım. Erkek neslinin çoğunun devam etmemesinin sebebi geçmişte adam savaşa gidiyor, iş güvenliği yok, orta çağda yaş ortalaması zaten 30 falan ondan dolayı nesil kayboldu. bir de erkeğin her türde olduğh gibi dişi için mücadelisi de var doğru. Seçen dişi oluyor 9 ay bebek taşıdığı için erkek bir sürü dişi dölleyebilir aynı anda. Ama şu an insan popülasyonu neredeyse fifty fifty diye biliyorum dişi/erkek olarak.
👍

Bu posta gelecek olursak. Sosyal medya ana sorun değil. Kadının geçmişte boşanamama sebebi geçmişteki baskı normlar vb. Ki ben evliliğin de doğal olmadığına inanıyorum. İnsan bence çok eşli. Neyse o başka konu. Temele indiğimizde, eğer bir yarış varsa yine looksmatchler birbirini seçecek. Yani kadın istediği kadar “kafasındaki o ideal kişinin birgün cidden hayatlarına gireceklerine inanıyorlar.” düşünsün böyle bunun bir önemi yok çünkü girmeyecek. Chad ltbye gitmeyecek.
Bro sıkıntı şurada eninde sonunda ltb ltnye gidiyo okey ama sorun şu kadın bağlılık veya sadakat göstermiyor insan yerine dahi koymuyor o yüzden işin sonunda boşanmaya giden bok bok evlilikler ortaya cıkıyor erkeklerde az orosbu evladı değil kızlara sövüyoz falanda erkeklerde pek farklı değil artık 60 yaşında adamların eşini aldattığına şahit oldum kısaca insan aşırı doyumsuz bir varlık ama sosyal medya ve hipergami işi cok daha kötü bir boyuta taşıdı

• +1
Reactions: iwishiwastaller, Auchelius and Thrill
bu lafı yarrak gibi genetiği olup hayattan umudu olmayan birine söylersen

muhtemelen bağırsaklarını deşer

para biriktir hardmax yap bu kadar kolay mı söylemek amk

insanlar maslow piramidinin en alt basamağı olan cinselliğe bile erişemiyor

gelip akıl veriyosun yok şunu yap bunu yap

bu adil olmayan hayatın anasını sikeyim
Biriktirme o zamn amk. Yarrak gibi genetiği olan kişiden ben veya sen sorumlu değilsin diyorum işte. İstediğin kadar söylen. Zaten adil olmadığını söyledim dünyanın.

Bebekken ölen birine veya genç yaşta kanser olan birine daha az adil dünya ve daha acımasız.Cinselliğe erişemeyen para kazanamayan adam gibi bağırsak mı deşiyor

Last edited:
  • +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and Atsizz
Biriktirme o zamn amk
biriktirip biriktirmemesi onun elinde mi aq evladı

en baba 40k maaşla neyi biriktiriyorsun

kimse de söylenmiyor haberin olsun

az kırathaneye uğra arada eşi çocuğu yakını olmayan insanları görürsün

am sikemeyen biri hayatını değiştirecek düzeyde para kazanmaz

mümkün değil en fazla asgari ücrete çalışan köle olur

• +1
Reactions: Thrill and Auchelius
biriktirip biriktirmemesi onun elinde mi aq evladı

en baba 40k maaşla neyi biriktiriyorsun

kimse de söylenmiyor haberin olsun

az kırathaneye uğra arada eşi çocuğu yakını olmayan insanları görürsün

am sikemeyen biri hayatını değiştirecek düzeyde para kazanmaz

mümkün değil en fazla asgari ücrete çalışan köle olur
Lan orospu cocugu nereden nereye geldin. Biriktirip biriktirmemek onun elinde mi dedim yarak kafası. Sanki ben burada para kazanmanın zor olduğunu bilmiyorum. Yok ya bangladeşte de zor ya yarak kafası. Ekonominin bu durumda olması benim suçum mu “Yetmez ama evet” diyenlerin suçu mu. Oy atanlar düşünsün

• +1
  • JFL
Reactions: Atsizz and Thrill
  • +1
Reactions: Thrill, maarda, iwishiwastaller and 2 others
yarrak burdaki problem looksmatchinin seni kabul etmemesi
Kim kabul etmiyor amk. Benim gördüğüm sokaktakiler niye looksmatch o zaman. Kadının daha seçici olmasının doğal olduğunu anlarım. ama istisnalar kaideyi bozmayacak şekilde yine looksmatche gidecek kadın erkek

• +1
Reactions: Thrill and Zagro
cope doğayı kabulleneceksek o zaman kimseye gereksiz yere saygı duymamızı gerektiren birsey yok
moruk doğayı kabullen ya sonucta 13 yasında kızlar olgunlasıyor 70 yasında ki adamların bi adada onlara tecavüz etmesi doğru bişi sonuçta güçlü güçsüzü ezer ee zaten cinsellikte doğadan böyle amk biz niye kızıyoz ki beyler hadi doğayı kabullenelim

• +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Auchelius and 4 others
- abi chad karımı sikti bide terk etti beni şuan nafaka ödüyorum karıma parasızım
+ kardeşim doğayı kabullensene :)

• JFL
  • +1
Reactions: Thrill, Serialsuicide, Auchelius and 4 others
Katılıyorum genetik ve biyoloji gercek ama bu teslim olmak demek degil herkes kendi seviyesinde softmax hardmax yapip hayatini iyilestirebilir sucu baskasina atmak yerine kontrol edilebilen seyleri duzeltmek daha mantikli

• +1
Reactions: Thrill