Me-Mania
Lost in the delusion
çoğu zaman hayal ettiğimiz senaryodan farklı oluyor Çevremdeki insanlara bu konuyu sordum ve burayada da sormak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
kanka ilk seferim olucagi zaman bi kizlaydim benden bi yas buyuktu@Stardew brom italya fln chad işleri bunlar ahaha anlat bakalım
31 sorunları gördüğünüz gibi burada da karşımıza çıkıyor arkadaşlar ama iyi helal olsun genede daha kötülerinide görmüştüm sikine sağlık brom ahahakanka ilk seferim olucagi zaman bi kizlaydim benden bi yas buyuktu
heyecandan sikim kalkmadi daha yeni tanistik falan dedim parmakladim sadece
ilk duzgun iliskimde sevgilimle denicektik 31 cekmekten ve heyecandan sikim kalkmadi bi kac gune ayrilmistik zaten
2. duzgun iliskimde ilk kez oldu, yarim yamalak kalkmisti sikim bi sekilde yavas yavas da olsa bekaretini almistim manitamin, cok guzel cok baglayici bi deneyimdi kiz orospuluk yapmis olsa da bana ozluyorum suan cok
solla cekmeye basladim ve kayganlastirici kullanmaya basladim kalkmadigini gorunce31 sorunları gördüğünüz gibi burada da karşımıza çıkıyor arkadaşlar ama iyi helal olsun genede daha kötülerinide görmüştüm sikine sağlık brom ahaha![]()
Ben ocum o yuzden cok cevap veremeyecegimçoğu zaman hayal ettiğimiz senaryodan farklı oluyor Çevremdeki insanlara bu konuyu sordum ve burayada da sormak istedim
sol koluda kullanmayı öğrenelim bu işlerde birazcık bende öyle yapıyordum benim ilk seferimde de hızlı boşalmiyim diye arkada borsa düşünüyordum amksolla cekmeye basladim ve kayganlastirici kullanmaya basladim kalkmadigini gorunce
yarrabi sukur duzeldi
deme öyle muradımBen ocum o yuzden cok cevap veremeyecegim
Oyleyim ben ocumdeme öyle muradım

yaw tamam muradım öylesin de threadin olayı bu değil bari sorum hakkında birşeyler deseydinOyleyim ben ocum![]()
@Topkrayaw tamam muradım öylesin de threadin olayı bu değil bari sorum hakkında birşeyler deseydin
neden beni tagliyon gerizekalı murad@Topkra
Kral ben ne bileyim amk kizlarla iliski ne konusmayi bile bilmiyorum agzim uyusuyo garip garip rick and mortydeki morty jessciani gordigi gibi oluyorumyaw tamam muradım öylesin de threadin olayı bu değil bari sorum hakkında birşeyler deseydin
QWUEYWQIUEWQEYE PATLADIM AMK ULAN MURAD SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN HEYT ASLANIM BEneden beni tagliyon gerizekalı murad
Abim bana oc dedineden beni tagliyon gerizekalı murad

İsimiz bu abim cunki brn onurlu cocugumQWUEYWQIUEWQEYE PATLADIM AMK ULAN MURAD SEN BENİ GÜLDÜRDÜN ALLAH DA SENİ GÜLDÜRSÜN HEYT ASLANIM BE
muradım keşke sadece ben demiş olsamAbim bana oc dedi![]()
@Topkramuradım keşke sadece ben demiş olsam![]()
biri ne zaman bunu dese aklıma şu paspas kafa geliyororospu cocuguyim
FJWBJDPQPQJSDNWOSPKral ben ne bileyim amk kizlarla iliski ne konusmayi bile bilmiyorum agzim uyusuyo garip garip rick and mortydeki morty jessciani gordigi gibi oluyorum
TECAVUZMU AQ BUNEYav aminakoyum ilk cinsel deneyimim karanlik bi koridorda masanın üzerinde takım elbiseliyken oldu BAQOPQKAOAPQOQPALJZ
OLM ABAOABSOQNSOQNSOQZBAONAPQNAOQNZTECAVUZMU AQ BUNE
o nasıl oldu amk anlatsana bi detaylıYav aminakoyum ilk cinsel deneyimim karanlik bi koridorda masanın üzerinde takım elbiseliyken oldu BAQOPQKAOAPQOQPALJZ
Detaylı burada anlatamam eski sevgilim görür postlarıo nasıl oldu amk anlatsana bi detaylı
harbi onu dicektimo nasıl oldu amk anlatsana bi detaylı
yaw eski sevgilin napıyor burdaDetaylı burada anlatamam eski sevgilim görür postları
Irl'dekiler benim .org'u biliyo şimdi ona fln gösterirler hiç ugrasamamyaw eski sevgilin napıyor burda![]()
valla brom kusura bakma ya doxx yemek istemiyorum ahaha yakışıklı adamız da ahaha yemiyorTiktok varsa oradan anlatim istiyosanuz
onion link atim private odaIrl'dekiler benim .org'u biliyo şimdi ona fln gösterirler hiç ugrasamam
O ne amgonion link atim private oda
gel rep at editliyimO ne amg
Acilmiyo
Esin stonemmiDetaylı burada anlatamam eski sevgilim görür postları
@sir1us cucklandıEsin stonemmi
Gerizekalı o kız amına koyim en brutal iq var onda asla farkına varamayacak amk salağı uzun boy kaslı zengin htn ile aynı smv sahibi olduğunun farkında değilEsin stonemmi
tor kullanan biri asla tor kullandigini soylemezDayı sen buraya torla mı giriyon
Yav olm aç bi tane tiktokwyan hesap gel tiktoka çok zor dgltor kullanan biri asla tor kullandigini soylemez
niye hiç sikin kalkmıyo aqkanka ilk seferim olucagi zaman bi kizlaydim benden bi yas buyuktu
heyecandan sikim kalkmadi daha yeni tanistik falan dedim parmakladim sadece
ilk duzgun iliskimde sevgilimle denicektik 31 cekmekten ve heyecandan sikim kalkmadi bi kac gune ayrilmistik zaten
2. duzgun iliskimde ilk kez oldu, yarim yamalak kalkmisti sikim bi sekilde yavas yavas da olsa bekaretini almistim manitamin, cok guzel cok baglayici bi deneyimdi kiz orospuluk yapmis olsa da bana ozluyorum suan cok
of tmm ya kizmaYav olm aç bi tane tiktokwyan hesap gel tiktoka çok zor dgl
Yav olm aç bi tane tiktokwyan hesap gel tiktoka çok zor dgl
oldu reis gel http://detldiyfg5gnynogx4vwx2bxotxgnckfeoumxsgdqzdqre2oiawwdfyd.onionYav olm aç bi tane tiktokwyan hesap gel tiktoka çok zor dgl
tt de alt hesap acmayi bilmiyorum desemYav olm aç bi tane tiktokwyan hesap gel tiktoka çok zor dgl
Tor kullanamamwsj anoldu reis gel http://detldiyfg5gnynogx4vwx2bxotxgnckfeoumxsgdqzdqre2oiawwdfyd.onion
acilmasi uzun suruyor biraz bekle