ilk cycle

A

alternative_pill

Iron
yas 17, hedef yuzdeki kemik gelisimi, kas ve 3-4 cm boy(cok da gerekli). 2. bir cycle yapmayi en azindan simdilik dusunmuyorum. Ne almaliyim? Ailede insulin ve seker sorunu var. 2 hafta once kan testi yaptirdim, referans icin onlari da paylasabilirim

• +1
  • So Sad
  • JFL
Reactions: swaggy, divisionpanzerfaust, menas and 2 others
yas 17, hedef yuzdeki kemik gelisimi, kas ve 3-4 cm boy(cok da gerekli). 2. bir cycle yapmayi en azindan simdilik dusunmuyorum. Ne almaliyim? Ailede insulin ve seker sorunu var. 2 hafta once kan testi yaptirdim, referans icin onlari da paylasabilirim
Paylaşırsan iyi olur + hormon değerlerini biliyor musun şuan ki

kas hariç hiçbi şey sağlamayacak haberin olsun. 17 geç. yine de basılır

• +1
Reactions: Aven and maarda
edit: boya cok da onemli degil yazmaya calismistim

300-350 dolar butcem var @maarda a @menas @MogEater

• +1
Reactions: menas
Paylaşırsan iyi olur + hormon değerlerini biliyor musun şuan ki
IMG 1772
IMG 1771
IMG 1770
IMG 1769
IMG 1768

Egerki yagli degilsen yüzünde fazla bir degisim olmaz ama hormonlarin kötüyse (forumun %90inin öyle) hertürlü düzeltmek sart, peptidler ve steroidler gelecegin ta kendisi FDA gecen haftalarda TRT yi listesinden kaldirdi mesela.

peptidler özellikle cok ilgi cekici seyler bence ve zaten 2025te maalesef hic kimse saglikli degil

• JFL
Reactions: Dathomirian Zabrak
butun kan testlerini yolladim- bf 16.5 civari. Gh-aro- cj gibi bir sey onerir misin. Organ buyumesi cok korkutuyor ama

butun kan testlerini yolladim- bf 16.5 civari. Gh-aro- cj gibi bir sey onerir misin. Organ buyumesi cok korkutuyor ama
Organ büyümesi bildiğim kadarıyla iç organ büyümesi çok sık rastlanan bir vaka değil ihtimali var sadece hatta nadir baya + çok takma eğer zaten basacak durumdaysan düzgün dengeli bir küre gir gh al sonuçları gör burda kim ne derse desin sonuçları değiştirmeyecek ancak dikkatli bir şekilde hesap yaptıktan sonra başlamanı öneririm hormon kullanımına ben çok tecrübeli değilim o konularda

Egerki yagli degilsen yüzünde fazla bir degisim olmaz ama hormonlarin kötüyse (forumun %90inin öyle) hertürlü düzeltmek sart, peptidler ve steroidler gelecegin ta kendisi FDA gecen haftalarda TRT yi listesinden kaldirdi mesela.

peptidler özellikle cok ilgi cekici seyler bence ve zaten 2025te maalesef hic kimse saglikli degil
gh peptid ve sarmslar worth degil gibi direk gh daha mantikli sence?

17 kür için fazla erken, growth platelerin acıktır hala. degerlerinde berbat gorunmuyor. üstelik aldığın şeylerin boş çıkma olasılığı çok yüksek trde. Düzenli kontrol ile gh ve testten başka birşey kullanmanı asla tavsiye etmiyorum. Uzun vadede zararını çok görürsün.

• Hmm...
Reactions: maarda
17 kür için fazla erken, growth platelerin acıktır hala. degerlerinde berbat gorunmuyor. üstelik aldığın şeylerin boş çıkma olasılığı çok yüksek trde. Düzenli kontrol ile gh ve testten başka birşey kullanmanı asla tavsiye etmiyorum. Uzun vadede zararını çok görürsün.
peptidturkiye mi oldu burası amk

• JFL
Reactions: Resistance.
peptidturkiye mi oldu burası amk
kanka peptidler ultra overrated, çoğu hakkında yeterli arastırma bile yapılmadı. tikoktaki salaklara inanmayı bırakması lazım forum uyelerinin

kanka peptidler ultra overrated, çoğu hakkında yeterli arastırma bile yapılmadı. tikoktaki salaklara inanmayı bırakması lazım forum uyelerinin
zaten yüz için işe yaramazlar da body halo için baya legit,düzgün girildiğinde gram zararı da yok

• JFL
Reactions: psikozbagimlisi