@incel_blackpill

kullancı1998572619

kullancı1998572619

Bronze

iqnun önemini anlatan bir video olmuş kardeş 26 yaşına kadar okul okul geziceğine para biriktirip hardmaxxed gymcell hmtn olsaydın bari one night stand kız sikerdin en kötü

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, meynet, Serialsuicide and 7 others

iqnun önemini anlatan bir video olmuş kardeş 26 yaşına kadar okul okul geziceğine para biriktirip hardmaxxed gymcell hmtn olsaydın bari one night stand kız sikerdin en kötü

1774262146904

referans için arkadaşın kendine has stili bu
never began.

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Fridx, meynet and 8 others
View attachment 4804834
referans için arkadaşın kendine has stili bu
never began.
ya olum bazenleri sorun karakterinde diyen foidlerden bile daha alakasız şeyler yazıyorsunuz

cocuğun tipiyle daşak geçiyorsunda cocuk nichemaxx denemiş işte

26 yaşına kadar okul okul geziceğine para biriktirip hardmaxxed
bu kadar basit değil para biriktirmek hele hele öğrencillik yıllarında daha zor bimax olmuş minimum 6k dolar cidden basit değil zaten eğer cidden sağlam bir bölüm okunmuyorsa 4 sene fakülte okumak intahar gibi bişi amına koyim asıl cocuğun hatası burda tip yok zaten boyda yok ee ne sikime 4 sene üni yazıyon amına koyim senlik bir yer mi sence ora siktir git 2 senelik bir memurluk bölümü oku paranı biriktirmeye başla

• +1
Reactions: Serialsuicide, maarda, fury31 and 5 others
daşak geçme niyetim yok ama adam denemiyor bile
tanıyorum kendisini 1-2 sene önce discord sunucusundan konuşmuştuk

denedi deneyeceği kadar ama full red yedi

ama kendini geliştirme konusunda haklısın fakat bu da mental istiyor bu kadar dışlanmış birisi kolauy kolay mücadele icin mentalini toparlayamaz

• +1
Reactions: NoxInfernum, temelyeterliliktest, Jahrein and 8 others

ama kendini geliştirme konusunda haklısın fakat bu da mental istiyor bu kadar dışlanmış birisi kolauy kolay mücadele icin mentalini toparlayamaz
bu incelblackpill eleman full redpill paylasiyor bir de incellerin adini sapiga cikariyodu dogru hatirliyosam mal mal seyler paylasip

• +1
Reactions: NoxInfernum and Resistance.
bu incelblackpill eleman full redpill paylasiyor bir de incellerin adini sapiga cikariyodu dogru hatirliyosam mal mal seyler paylasip
he bu pungent drgil mi pardon vidyyoyu gormedim ok

• +1
Reactions: Resistance.
pungent de serefsiz degil mi aq kizimi tattiririm falan diyordu pic iirc suan her boku karistiriyo olma ihtimalim de var

• JFL
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, Jahrein, Serialsuicide and 3 others
bu orospu çocuğu çıkmış mı amk bi de hala paylaşım yapmaya devam ediyorsa brutal iqpill

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ, wetwipes and kullancı1998572619
İntihar bir çözümdür. Nasibi zorlamaya gerek yok

• +1
  • Hmm...
  • So Sad
Reactions: Serialsuicide, Gordon Freeman, wetwipes and 3 others
bu lavuk 26 yasina kadar iliski kovalamak yerine kendini DIS GORUNUS olarak gelistirseydi illa biri elinden tutardi bunun amk

• +1
Reactions: Serialsuicide

denemekden kastım sadece özgüvenli ol ve atılgan olmak değil zaten yağ oranı çok yükssek saçları bakımsız şekilsiz muhtemelen dişleride sarıdır basic hijyenleri bile yapmıyor öuhtemelen
bu lavuk 26 yasina kadar iliski kovalamak yerine kendini DIS GORUNUS olarak gelistirseydi illa biri elinden tutardi bunun amk
tam olarak bahsetmeye çalıştığım şey bu

• +1
Reactions: Serialsuicide, Resistance. and blackpillruinedmyli
denemekden kastım sadece özgüvenli ol ve atılgan olmak değil zaten yağ oranı çok yükssek saçları bakımsız şekilsiz muhtemelen dişleride sarıdır basic hijyenleri bile yapmıyor öuhtemelen

tam olarak bahsetmeye çalıştığım şey bu
knka sen rıno oldunya burnun benım ppdekı morpha benzedimi bari

• +1
Reactions: kullancı1998572619
  • JFL
  • +1
  • WTF
Reactions: temelyeterliliktest, Gordon Freeman, kullancı1998572619 and 3 others
purgen götleği

@flows5991 bizim son şu ya hacı

Ya zırlama oç ben hayatı güzel yaşayayım diye varsın @susisesi

Attachments

• IMG_6121.png
    IMG_6121.png
    947.9 KB · Views: 0
26ya kadar illaki bir şeyler yapılırdı yeteri kadar istenseydi aq bu videoyu çekip paylaşması bile ne kadar mal oldugunu belli ediyor

• +1
Reactions: Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back