kullancı1998572619
Bronze
iqnun önemini anlatan bir video olmuş kardeş 26 yaşına kadar okul okul geziceğine para biriktirip hardmaxxed gymcell hmtn olsaydın bari one night stand kız sikerdin en kötü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
iqnun önemini anlatan bir video olmuş kardeş 26 yaşına kadar okul okul geziceğine para biriktirip hardmaxxed gymcell hmtn olsaydın bari one night stand kız sikerdin en kötü
ya olum bazenleri sorun karakterinde diyen foidlerden bile daha alakasız şeyler yazıyorsunuz
bu kadar basit değil para biriktirmek hele hele öğrencillik yıllarında daha zor bimax olmuş minimum 6k dolar cidden basit değil zaten eğer cidden sağlam bir bölüm okunmuyorsa 4 sene fakülte okumak intahar gibi bişi amına koyim asıl cocuğun hatası burda tip yok zaten boyda yok ee ne sikime 4 sene üni yazıyon amına koyim senlik bir yer mi sence ora siktir git 2 senelik bir memurluk bölümü oku paranı biriktirmeye başla26 yaşına kadar okul okul geziceğine para biriktirip hardmaxxed
daşak geçme niyetim yok ama adam denemiyor bilecocuğun tipiyle daşak geçiyorsunda
tanıyorum kendisini 1-2 sene önce discord sunucusundan konuşmuştukdaşak geçme niyetim yok ama adam denemiyor bile
bu incelblackpill eleman full redpill paylasiyor bir de incellerin adini sapiga cikariyodu dogru hatirliyosam mal mal seyler paylasiptanıyorum kendisini 1-2 sene önce discord sunucusundan konuşmuştuk
denedi deneyeceği kadar ama full red yedi
ama kendini geliştirme konusunda haklısın fakat bu da mental istiyor bu kadar dışlanmış birisi kolauy kolay mücadele icin mentalini toparlayamaz
he bu pungent drgil mi pardon vidyyoyu gormedim okbu incelblackpill eleman full redpill paylasiyor bir de incellerin adini sapiga cikariyodu dogru hatirliyosam mal mal seyler paylasip
yok harbi opungent de serefsiz degil mi aq kizimi tattiririm falan diyordu pic iirc suan her boku karistiriyo olma ihtimalim de var
denemekden kastım sadece özgüvenli ol ve atılgan olmak değil zaten yağ oranı çok yükssek saçları bakımsız şekilsiz muhtemelen dişleride sarıdır basic hijyenleri bile yapmıyor öuhtemelentanıyorum kendisini 1-2 sene önce discord sunucusundan konuşmuştuk
denedi deneyeceği kadar ama full red yedi
ama kendini geliştirme konusunda haklısın fakat bu da mental istiyor bu kadar dışlanmış birisi kolauy kolay mücadele icin mentalini toparlayamaz
tam olarak bahsetmeye çalıştığım şey bubu lavuk 26 yasina kadar iliski kovalamak yerine kendini DIS GORUNUS olarak gelistirseydi illa biri elinden tutardi bunun amk
knka sen rıno oldunya burnun benım ppdekı morpha benzedimi baridenemekden kastım sadece özgüvenli ol ve atılgan olmak değil zaten yağ oranı çok yükssek saçları bakımsız şekilsiz muhtemelen dişleride sarıdır basic hijyenleri bile yapmıyor öuhtemelen
tam olarak bahsetmeye çalıştığım şey bu
olmadı knkknka sen rıno oldunya burnun benım ppdekı morpha benzedimi bari
ama side olarak beğendimolmadı knk
iyi olmuştur genedeolmadı knk
Dış görünüş geliştirmek copebu lavuk 26 yasina kadar iliski kovalamak yerine kendini DIS GORUNUS olarak gelistirseydi illa biri elinden tutardi bunun amk
Dış görünüş geliştirmek cope
Kimde oldun sen ogre misinolmadı knk
Kimsenin altı değilimKimde oldun sen ogre misin
foruma girdiğimden beri alt sanılıyorum alt değilim diyincede jfl yiyozKimsenin altı değilim
foruma girdiğimden beri alt sanılıyorum alt değilim diyincede jfl yiyoz
Doktor kim sonuçtan memnun musunKimsenin altı değilim
convDoktor kim sonuçtan memnun musun