İnfra orbital laneti

wendler3939

wendler3939

Iron
İnfraların içe göçük olması kadar çaresiz birşey yok yüzün ortasında, hassas ve dışa doğru bir köşesi olmadığından dolayı temas edemiyorsun tek çaresi ameliyat yaşım gelince para biriktirip titanyum taktırmayı yada fat grafting yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada mk677'nin infra orbital rim yoğunluğunu arttırdığı hakkında bir video gördüm sizce doğruluk payı varmıdır.

• +1
Reactions: Iranidnordid, FUCK YEA, IranicBvll and 2 others
Tüm org infracell amk

• JFL
  • +1
  • So Sad
Reactions: Detective, FUCK YEA, IranicBvll and 2 others
Tüm org infracell amk
"cell"
1000022048

• JFL
Reactions: Iranidnordid, FUCK YEA, Trenmaxx1 and 2 others
Tam olarak nasıl anlat
1000022049
kanka kemik bu maksillanın üst kısmında, şimdi bu kemik içe göçük yani recessed olduğu zaman gözünün altı morarık torbalı ve çizgili olmaya başlıyor infrası iyi olan az insan var onların gözünün altı düz oluyor bide sclera görünümü olma ihtimali yüksek bu kemiği recessed olanın, bu kemiğin iyiyse gözünü avcı görünümü olmasına yardımcı olur

• +1
Reactions: erlang and Demirs
View attachment 5629739kanka kemik bu maksillanın üst kısmında, şimdi bu kemik içe göçük yani recessed olduğu zaman gözünün altı morarık torbalı ve çizgili olmaya başlıyor infrası iyi olan az insan var onların gözünün altı düz oluyor bide sclera görünümü olma ihtimali yüksek bu kemiği recessed olanın, bu kemiğin iyiyse gözünü avcı görünümü olmasına yardımcı olur
He ok sağol

• +1
Reactions: erlang and wendler3939
İnfraların içe göçük olması kadar çaresiz birşey yok yüzün ortasında, hassas ve dışa doğru bir köşesi olmadığından dolayı temas edemiyorsun tek çaresi ameliyat yaşım gelince para biriktirip titanyum taktırmayı yada fat grafting yaptırmayı düşünüyorum. Bu arada mk677'nin infra orbital rim yoğunluğunu arttırdığı hakkında bir video gördüm sizce doğruluk payı varmıdır.
moneymax ve implant fat graft bitti gitti

• +1
Reactions: erlang and wendler3939
Kanka bsnin işe yaradığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam

Kanka bsnin işe yaradığına yemin edebilirim ama kanıtlayamam
işe yarıyor zaten ama infralara yapınca mike tyson ile kavgadan çıkmış gibi oluyon

• +1
Reactions: erlang
Kanka hafif hafif yap allık gibi duruyo bisey olmaz

• +1
Reactions: erlang
benimde recessed ama çok şükür göz altı morluğum yok oda olsa over

• +1
Reactions: wendler3939