Pearex
Iron
Konuşmak için grammar önemli mi? B1-B2 arasındayım slang'i de iyi biliyorum. Sadece cümle kurmakta zorluk çekiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
mogeater sen misin gözümkendi kendine konusurken ing konus. ayrica makale okumaya baslayabilirsin b2 civariyken. B2den C1e deliberate effort olmadan cikamazsin.
ingilizce kitap oku, cok yardimci oluyor. Bilmedigin kelimeleri cumlenin neyden bahsettigine bakarak tahmin etmeye calis, anlamazsan not al sonra bak. Bana SAT ve IELTS'e girerken yardimci olmustu cokKonuşmak için grammar önemli mi? B1-B2 arasındayım slang'i de iyi biliyorum. Sadece cümle kurmakta zorluk çekiyorum
shadowing fena yardimci oluyor birde sey dicem ingilizcen b1-b2 seviyesindeyse ispanyolca ogrenmeye baslamani tavsiye ederim artik herkes ingilizce biliyor ingilizce-ispanyolca arasinda binlerce cognative var zatenKonuşmak için grammar önemli mi? B1-B2 arasındayım slang'i de iyi biliyorum. Sadece cümle kurmakta zorluk çekiyorum
ingilizce kitabi ben bile C1 halimle en azindan roman falan zor okuyorum. makale dili daha moderningilizce kitap oku, cok yardimci oluyor. Bilmedigin kelimeleri cumlenin neyden bahsettigine bakarak tahmin etmeye calis, anlamazsan not al sonra bak. Bana SAT ve IELTS'e girerken yardimci olmustu cok
oscar wilde, austen gray falan okumasi zor olur baya. ve kelimeler de gerekli degil coguingilizce kitabi ben bile C1 halimle en azindan roman falan zor okuyorum. makale dili daha modern
Ya degisir aslindaingilizce kitabi ben bile C1 halimle en azindan roman falan zor okuyorum. makale dili daha modern
sat skorun kacingilizce kitap oku, cok yardimci oluyor. Bilmedigin kelimeleri cumlenin neyden bahsettigine bakarak tahmin etmeye calis, anlamazsan not al sonra bak. Bana SAT ve IELTS'e girerken yardimci olmustu cok
1380sat skorun kac