insanlardan nefret ediyorum

evexoria

evexoria

2x15
sahile huzurlu bir şekilde bile gidemiyorum.yürüyüşlerimi tenha sokaklarda yapıyorum.neden diye sorarsanız sahilde herkes sürekli birisiyle.ben tek başımayım.2-3tane arkadaşım var onlarda çoğu zaman akşamları çıkmıyor.sahile tek başıma gittiğim zamanda herkes sürekli birisiyle beraber.gülüp eğleniyorlar.gördükçe kıskanıyorum ve kıskandıkça sinirleniyorum.birisi sevgilisiyle birisi arkadaş grubuyla.2kilometre yürüdükten sonra tek başıma taşlara oturdum sigara içiyorum darbukacı adam gelmiş şarkı çalıyor para verir misin diyor.17yaşındayım nasıl bir para çıkabilir benden amk.cüzdanımda 40tl vardı mutlu olsun diye verdim.birdaha sahilde yürüyüş yapmayacağım.olumlu taraftan bakarsam birine iyilik yapmış oldum.umarım birgün tenha sokaklarsa yürürken bıçaklarlar beni amk.keşke bende yakışıklı olsaydımda insanlarla rahat konuşabilseydim.kızlar rahatsız olmasın diye asla yakınlarında durmam.arkalarında yürümemek için geriye dönüp uzun yolu tercih ederim.acaba bende gerizekalı bir oruspu çocuğu olsam insanlar benide sever mi.

• So Sad
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Kasana77, ankaranin_adami and 1 other person
Tamamen aynı şeyleri yaşıyodum çok haklısın
tek fark artık ben tek başımada çıkamıyorum işkence oluyo benim için

• +1
Reactions: evexoria
konu belkide tipin değilde kendine bi yaratık gibi bakmandır
eğer insanlarla rahat konuşamıyorsan konu büyük ihtimal tip değil evet yakışıklı olsan büyük ihtimal daha özgüvenli olurdun ve daha rahat konuşurdun ama yinede bu senin yapınla alakalı bi durum olabilir
kendini bu kadar alt görmen iyi değil ne kadar çirkin olursan ol özgüvenin bu kadar yerlerde olmasın

çirkinsen bile yapacak birşeyin yok yapabildiğin kadar bakımını yap düzeltebildiğin kadar düzelt ama yani bu bedendesin ve bu değiştirebileceğin bişey değil bari biraz özgüven problemini çözmeye çalışta azıcık hayat kaliten artsın

• +1
Reactions: Kasana77, evexoria and coax96
konu belkide tipin değilde kendine bi yaratık gibi bakmandır
eğer insanlarla rahat konuşamıyorsan konu büyük ihtimal tip değil evet yakışıklı olsan büyük ihtimal daha özgüvenli olurdun ve daha rahat konuşurdun ama yinede bu senin yapınla alakalı bi durum olabilir
kendini bu kadar alt görmen iyi değil ne kadar çirkin olursan ol özgüvenin bu kadar yerlerde olmasın

çirkinsen bile yapacak birşeyin yok yapabildiğin kadar bakımını yap düzeltebildiğin kadar düzelt ama yani bu bedendesin ve bu değiştirebileceğin bişey değil bari biraz özgüven problemini çözmeye çalışta azıcık hayat kaliten artsın
tek başıma kendimi ne kadar geliştirirsem geliştireyim asla mutlu olamayacağıma inanıyorum.böyle düşünsemde belki bit gün mutlu olurum.zaten yaşama sebebim birgün mutlu olacağıma inanmak.kızlarla 2gün flört ettikten sonra tiksiniyorum.tek sorun buda değilki ben insanlara güvenmiyorum .kendimi birine açmak hep eziklik gibi geldi o yüzden bu zamana kadar asla kendimi açmadım ve muhtemelen kimseye o kadar güvenemeyeceğim

tek başıma kendimi ne kadar geliştirirsem geliştireyim asla mutlu olamayacağıma inanıyorum.böyle düşünsemde belki bit gün mutlu olurum.zaten yaşama sebebim birgün mutlu olacağıma inanmak.kızlarla 2gün flört ettikten sonra tiksiniyorum.tek sorun buda değilki ben insanlara güvenmiyorum .kendimi birine açmak hep eziklik gibi geldi o yüzden bu zamana kadar asla kendimi açmadım ve muhtemelen kimseye o kadar güvenemeyeceğim
bende aynı yapıya sahibim dertlerimi kimseye anlatmam etmem öyle tek tek yaşarım ama hayatında öyle kişiler çıkabiliyor karşına ve cidden açılıyorsun o insanlara

• +1
Reactions: evexoria
bende aynı yapıya sahibim dertlerimi kimseye anlatmam etmem öyle tek tek yaşarım ama hayatında öyle kişiler çıkabiliyor karşına ve cidden açılıyorsun o insanlara
dediğim gibi elbet birgün herkes mutluluğu bulucak buda yaşama sebebim ve o güne kadar insanları mutlu görünce kıskanmak çok can sıkıcı

• Love it
Reactions: EK0