evexoria
2x15
sahile huzurlu bir şekilde bile gidemiyorum.yürüyüşlerimi tenha sokaklarda yapıyorum.neden diye sorarsanız sahilde herkes sürekli birisiyle.ben tek başımayım.2-3tane arkadaşım var onlarda çoğu zaman akşamları çıkmıyor.sahile tek başıma gittiğim zamanda herkes sürekli birisiyle beraber.gülüp eğleniyorlar.gördükçe kıskanıyorum ve kıskandıkça sinirleniyorum.birisi sevgilisiyle birisi arkadaş grubuyla.2kilometre yürüdükten sonra tek başıma taşlara oturdum sigara içiyorum darbukacı adam gelmiş şarkı çalıyor para verir misin diyor.17yaşındayım nasıl bir para çıkabilir benden amk.cüzdanımda 40tl vardı mutlu olsun diye verdim.birdaha sahilde yürüyüş yapmayacağım.olumlu taraftan bakarsam birine iyilik yapmış oldum.umarım birgün tenha sokaklarsa yürürken bıçaklarlar beni amk.keşke bende yakışıklı olsaydımda insanlarla rahat konuşabilseydim.kızlar rahatsız olmasın diye asla yakınlarında durmam.arkalarında yürümemek için geriye dönüp uzun yolu tercih ederim.acaba bende gerizekalı bir oruspu çocuğu olsam insanlar benide sever mi.