İnsta

meert

meert

Iron
Nasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri

• +1
  • Woah
Reactions: meynet, pashanimair and kurdistan
Nasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri
o ne la ne için kullancan instayı niye takipçi kasıyon amaç ne yani

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and kurdistan
Samimiyetsiz gozukuyor

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
kanka amınakoyduhumunun forumunu technopata çevirdiniz anayın amıyla arttıracan deseler haklılar mesela
@Atsizz

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, szenn and 6 others
kanka amınakoyduhumunun forumunu technopata çevirdiniz anayın amıyla arttıracan deseler haklılar mesela
@Atsizz
cevap vermeyin de sıkılıp siktir olup gitsinler aq anasını siktiler forumun şaka maka

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
instayı ver takip edim seni
Kapattim knk ya sen burdaki piclere nazaran biraz daha iyi gibisin acarsam PM atarim şuan psikolojim iyi değil engel yediğim kız yüzünden

• +1
Reactions: sexisdeath
Kapattim knk ya sen burdaki piclere nazaran biraz daha iyi gibisin acarsam PM atarim şuan psikolojim iyi değil engel yediğim kız yüzünden
Sıktır et daha cok yıcen sokakta aynısından dolu

• +1
Reactions: meert
Kizlarsoruyormu bura bide bioya yazicak havali soz iste knk

• JFL
Reactions: growthplatessss111
Kaç yaşındasın kanka meraktan soruyorum lise dönemindeysen çok kolay ortamlara girip çıkıp milletle tanışmak takipleşmek cart curt üniysen de kulüplere falan git üninde aktif kulüp varsa sen atmasan bile takip atıyorlar bir iki muhabbet ettiysen