meert
Iron
Nasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
o ne la ne için kullancan instayı niye takipçi kasıyon amaç ne yaniNasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri
Knk doğru düzgün instam yok kızlardan ne istemem lazım numara mı isteyimo ne la ne için kullancan instayı niye takipçi kasıyon amaç ne yani
Ya doğru ama 10 takipçi olmasından iyi değil midirSamimiyetsiz gozukuyor
kanka amınakoyduhumunun forumunu technopata çevirdiniz anayın amıyla arttıracan deseler haklılar meselaNasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri
Rep atkanka amınakoyduhumunun forumunu technopata çevirdiniz anayın amıyla arttıracan deseler haklılar mesela
@Atsizz
cevap vermeyin de sıkılıp siktir olup gitsinler aq anasını siktiler forumun şaka makakanka amınakoyduhumunun forumunu technopata çevirdiniz anayın amıyla arttıracan deseler haklılar mesela
@Atsizz
Bida tirad açmam amk burdacevap vermeyin de sıkılıp siktir olup gitsinler aq anasını siktiler forumun şaka maka
Kapattim knk ya sen burdaki piclere nazaran biraz daha iyi gibisin acarsam PM atarim şuan psikolojim iyi değil engel yediğim kız yüzündeninstayı ver takip edim seni
Sıktır et daha cok yıcen sokakta aynısından doluKapattim knk ya sen burdaki piclere nazaran biraz daha iyi gibisin acarsam PM atarim şuan psikolojim iyi değil engel yediğim kız yüzünden
Kizlarsoruyormu bura bide bioya yazicak havali soz iste knkNasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri
Kaç yaşındasın kanka meraktan soruyorum lise dönemindeysen çok kolay ortamlara girip çıkıp milletle tanışmak takipleşmek cart curt üniysen de kulüplere falan git üninde aktif kulüp varsa sen atmasan bile takip atıyorlar bir iki muhabbet ettiysenNasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri