İnsta

meert

meert

Banned
Nasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri

• +1
  • Woah
Reactions: meynet, pashanimair and kurdistan
Nasıl takipçi artıracağım tanımadığım insanlara istek mi atayım sonra geri çıkarım takipten sub5 leri
o ne la ne için kullancan instayı niye takipçi kasıyon amaç ne yani

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and kurdistan
Samimiyetsiz gozukuyor

• +1
Reactions: Auchelius, Serialsuicide, pashanimair and 1 other person
  • +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
kanka amınakoyduhumunun forumunu technopata çevirdiniz anayın amıyla arttıracan deseler haklılar mesela
@Atsizz

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: Duck Eats Bagel, why not me?, szenn and 6 others
  • +1
Reactions: pashanimair and kurdistan
kanka amınakoyduhumunun forumunu technopata çevirdiniz anayın amıyla arttıracan deseler haklılar mesela
@Atsizz
cevap vermeyin de sıkılıp siktir olup gitsinler aq anasını siktiler forumun şaka maka

• +1
Reactions: Duck Eats Bagel, Auchelius, Serialsuicide and 1 other person
  • JFL
Reactions: Duck Eats Bagel, -BayHarbourButcher, Trenmaxx1 and 2 others
instayı ver takip edim seni

instayı ver takip edim seni
Kapattim knk ya sen burdaki piclere nazaran biraz daha iyi gibisin acarsam PM atarim şuan psikolojim iyi değil engel yediğim kız yüzünden

• +1
Reactions: sexisdeath
Kapattim knk ya sen burdaki piclere nazaran biraz daha iyi gibisin acarsam PM atarim şuan psikolojim iyi değil engel yediğim kız yüzünden
Sıktır et daha cok yıcen sokakta aynısından dolu

• +1
Reactions: meert
Kizlarsoruyormu bura bide bioya yazicak havali soz iste knk

• JFL
Reactions: growthplatessss111
Kaç yaşındasın kanka meraktan soruyorum lise dönemindeysen çok kolay ortamlara girip çıkıp milletle tanışmak takipleşmek cart curt üniysen de kulüplere falan git üninde aktif kulüp varsa sen atmasan bile takip atıyorlar bir iki muhabbet ettiysen

sen kızın birine aşık deilmiydin en son amk

Ya doğru ama 10 takipçi olmasından iyi değil midir
aslında ne kadar az takipçi okadar iyi high trust gözüküyor çevresiz biri gibi duruyosun

• Ugh..
Reactions: eniyiguresci
aslında ne kadar az takipçi okadar iyi high trust gözüküyor çevresiz biri gibi duruyosun
Asosyal statüsü düşük evinden dışarı çıkmayan birisi gibi algılanmaz mı yani

Htn olup 3. Kez denesem ne olur
Ananın amı olur ne bu yılbaşı bileti mi

Mert sen low iq olabilir misin güzel kardeşim?

• JFL
  • So Sad
Reactions: meert and flows5991
  • JFL
yılbaşı bileti çıkması daha olası
Bencil yaratık amk. Gelmiş htbye agsigim diyo Ben o kız olsam ve mert bana açılsa üzülürüm amk dengim bu mu diye gidip en basit softmaxı yapacağına burda insta hesabi nasıl yapılır onu soruyor amk copeyi bırakda az biras uğraş

• JFL
Reactions: flows5991
Bencil yaratık amk. Gelmiş htbye agsigim diyo Ben o kız olsam ve mert bana açılsa üzülürüm amk dengim bu mu diye gidip en basit softmaxı yapacağına burda insta hesabi nasıl yapılır onu soruyor amk copeyi bırakda az biras uğraş
Olm lltn den mtn oldum aq uğraşıyorum ben zaten

• Love it
valla kral bide sorsan kızlar hipergamik

• +1