iqmaxxing lgsmaxxing

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
sa lgsye bir ay kaldi denemeler 475 - 500 arası geliyo daha iyi yapabilmem icin oneriniz var mı soru çözmek pek bi boka yaramıyo gibi geliyo bana günde 50 soru falan çözüyom o da matematikci odev veriyo drug falan var mı daha üste çıkarabilicek

• JFL
  • Woah
  • +1
Reactions: Dwrk, OgreGravital, Zodiac and 3 others
sa lgsye bir ay kaldi denemeler 475 - 500 arası geliyo daha iyi yapabilmem icin oneriniz var mı soru çözmek pek bi boka yaramıyo gibi geliyo bana günde 50 soru falan çözüyom o da matematikci odev veriyo drug falan var mı daha üste çıkarabilicek
Daha napacan aq bide o yaşta ne arıyorsun burada

Dehb ilaçları kullanıp gir aq sınavına ben dikkatsizlikten 477 alacakken 452 aldım

• JFL
Reactions: maarda
ne istiyorsun tam olarak? hafıza mı odak mı motivasyon/dopamin filan mı?

sana bi abi tavsiyesi meslek lisesine git meslek öğren

• +1
Reactions: Zodiac
very high iq

siktir git burdan bide bana tret mret geveliyodu

umarim tassak geciyorsundur amk

• JFL
Reactions: cakdripa, Zodiac and maarda
babası günde 2 saat telefon hakkı veriyo klaş royal oynasın diye bu ibne de burda post açıyo hangi drugu kullanıyım diye siktir git lgsne çalış amk ibnesi

• JFL
  • +1
Reactions: drakenryuguji, Zodiac and maxillamaxer
Dehb ilaçları kullanıp gir aq sınavına ben dikkatsizlikten 477 alacakken 452 aldım
rehber hocam çözger için yardımcı oldu bayağı çözger alacağım* 70dk ek süre alacağım zaten ama bazı günler hiçbir şey yapamayacakmış gibi hissediyorum yorgunluktan mı bilmiyorum ama 4 işlem hatası yaptığım oluyor

Last edited:
legenda sor derdim ama ban yedi
kanka devlette okuyorum deneme sonucunu falan kabul etmezsin belki saat görünür telden ss aşağıda, ortalama pek bir şey ifade etmiyor tabii. bunu yazarken 3dk geçti telin şarj 2dusmus amk kacak redmi değişme zamanı gelmiş

kanka daha psikiyatriye gitcek zaman bulamadım ama işe yarıyor mu harbi bunlar antidepresan olduğu için psikolojiyi sikiyor diye duydum

doktora git fakecel not incel kardesim

• JFL
Reactions: Zodiac and ZerefDragnee1l
randevu çıkmıyo orospu cocuklarina sanarsın tüm ülke psikolojik sorun yaşıyor amk
sanarsin tek lgsye calisip derslerine odaklanamayanlar psikolojik sorun yasiyor

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Tornoviaa, maarda, Zodiac and 1 other person
sanarsin tek lgsye calisip derslerine odaklanamayanlar psikolojik sorun yasiyor
psikiyatriye gitme nedeni derse çalışamamak değil dehb farkındaysan kanka bozukluk hani

psikiyatriye gitme nedeni derse çalışamamak değil dehb farkındaysan kanka bozukluk hani
Denemelerin 475-500 arasıysa dehb falan yoktur sende true dehbler 400-450 arası alır illa paragraf soruları ve yeni nesil mat sorularında 2-3 yanlış yapar

senin gibi kendine teşhis koyan kaç kişi var hesapla ordan çıkart neden randevu bulamadığını

• +1
Reactions: Tornoviaa, orhanhic, Zodiac and 1 other person
Denemelerin 475-500 arasıysa dehb falan yoktur sende true dehbler 400-450 arası alır illa paragraf soruları ve yeni nesil mat sorularında 2-3 yanlış yapar
kanka normalde 500 olacak denemeler işlem ve dikkat hatalarından 475 düşüyor sıkıntı orada

senin gibi kendine teşhis koyan kaç kişi var hesapla ordan çıkart neden randevu bulamadığını
nefret yox sınav sürecindeki herkes kendine aynı teşhisi koyuyo ritalin propogandasından mıdır bilemiycem de dehbnin o kadar geç farkedilceğini sanmıyom

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l and Zodiac
Daha napacan aq bide o yaşta ne arıyorsun burada
Daha iyi erkenden iyi beslenmenin yuksek t nin gibi şeylerin önemini erkenden anlarsa hayati daha iyi olur

sana bi abi tavsiyesi meslek lisesine git meslek öğren
bulunduğum şehirde mesleğe gidersen iki gün sonra bıçaklanma veya torbacılığa başlama ihtimalin çok yüksek

• Hmm...
Böyle başarılı olmaya devam iyi bişeyler olursan parayla rahat rahat hardmaxx yaparsin gerisini sikitet

beyler laf edeceğinize tavsiye versenize amk az kaldı harbi

Böyle başarılı olmaya devam iyi bişeyler olursan parayla rahat rahat hardmaxx yaparsin gerisini sikitet
13 yasinda cocuk ameliyat dusunuyorsa bitmistir zaten coktan
dehbli kardesim guzel kardesim kiyamam ben sana

• JFL
beyler laf edeceğinize tavsiye versenize amk az kaldı harbi
Fen lisesine git yazılım öğren eğer iyi öğrenirsen sana nasıl para kazanacağını gösteririm bu yazılım işinden

• JFL
Reactions: keder
yahu bitip bitmemesi değil olay bunun bilincinde olmasi birşeyler bilmesi bu konular hakkında herkesden 1-0 önde demek olur bu kadar erken yaşta buraya düşmesi nereden baktığına göre faydali olup olmayabilir ama çoktan düşmüş biz faydali yanına odaklanalim

• +1
yahu bitip bitmemesi değil olay bunun bilincinde olmasi birşeyler bilmesi bu konular hakkında herkesden 1-0 önde demek olur bu kadar erken yaşta buraya düşmesi nereden baktığına göre faydali olup olmayabilir ama çoktan düşmüş biz faydali yanına odaklanalim
buraya dusmesine bisey demedim buraya dusen ilk kucuk cocuk degil zaten
ameliyat dusunuyorsa dedim onu da kendisi dememis zaten ona cevap olarak demedim yani :ogre:

buraya dusmesine bisey demedim buraya dusen ilk kucuk cocuk degil zaten
ameliyat dusunuyorsa dedim onu da kendisi dememis zaten ona cevap olarak demedim yani :ogre:
He pardon ozaman bende düşünüp düşünmediğini bilmiyorum sadece çocuğa derslerinde başarılı olmaya devam etmesi için motive etmeye çalışmaktı amacım vatana millete hayırlı olsun en azından kafayı bozmasin tip gibi şeylerden hayatta başarılı olursa asla overlamaz

• +1
Reactions: orhanhic
Bir sürü iş var kolayca bulabileceği yardımcı olurum hangi yazılım dilini ne kadar öğrendiğine göre
lgs öncesi yaz tatilinde rev eng başlamıştım orta düzey assembly okuyabiliyorum crackmes.one'da bulunan 5lik crackmelerin çoğunu çözebiliyorum zaten gelecekteki mesleği bunun üzerine düşünüyorum şu amk yazı gelse low level öğrenecem

ameliyatlık bise yok yuzumde amk sadece acne var ve alt çenem dar o da dişlerin çarpık olması ve küçük yaşta ağız solunumu yapmamla ilgili damağım kubbeleşmiş yani biraz, diş doktorum yazın gel alt çene expander siparişi vereyim onu takalım sonra tel takalım dedi o şekil çözeceğiz alt çeneyi

ameliyatlık bise yok yuzumde amk sadece acne var ve alt çenem dar o da dişlerin çarpık olması ve küçük yaşta ağız solunumu yapmamla ilgili damağım kubbeleşmiş yani biraz, diş doktorum yazın gel alt çene expander siparişi vereyim onu takalım sonra tel takalım dedi o şekil çözeceğiz alt çeneyi
bir de ramusum mid

bulunduğum şehirde mesleğe gidersen iki gün sonra bıçaklanma veya torbacılığa başlama ihtimalin çok yüksek
hayatın boyunca bunlardan ne kadar kaçıcaksın gerçek bi erkek ol ve gerçeklerle bütünleş benim çevremde çok torbacılık yapmış birbirini bıçaklamış insan var ama sor bakalım ben hiç birine bıçak takmış mıyım? en kötü ihtimalle çok sevdikleri dünya onlara kalır ölürsün iki tane taşşağın hakkını ver korkma

hayatın boyunca bunlardan ne kadar kaçıcaksın gerçek bi erkek ol ve gerçeklerle bütünleş benim çevremde çok torbacılık yapmış birbirini bıçaklamış insan var ama sor bakalım ben hiç birine bıçak takmış mıyım? en kötü ihtimalle çok sevdikleri dünya onlara kalır ölürsün iki tane taşşağın hakkını ver korkma
kanka aile 100k etüt parası falaj verdi karsiligini verek bari

• +1
erkeklik o mu knk?

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Tornoviaa, whitemonster6 and 4 others
erkeklik o mu knk?
korkarak yaşamak erkekliğin hangi kısmı knk? sanayici ol erkek ol 😈demedim ama hayatta böyle sıkıntı insanlar çok ve uyum sağlaması gerekiyor

bak şimdi knk bence beyin gelişirken tıpkı pubertymaxxlamak için hormon almak gibi iqmaxxlamak için çeşitli maddeler vs alınmalı bu konu benim uzmanlık alanım bir ara thread yapıcam taglarım seni ama kısa sürede maxxlamak için şunları al
1- donepezil hafızayı arttırır doenza/aricept ismiyle alabilirsin
2- memantin hafızayı arttırır ama asetilkolinesteraz inhibitörü olmadığından daha dandik çok maxxlamak istemiyorsan gerek yok çalışma prensibi magnezyumla aynı o yüzden…
3- magnezyum glisinat+ l treonat ikisi bir kullan hem uykuyuda düzenler LGSDE UYKU ÇOK ÖNEMLİ AMK BEN 4 SAATLİK UYKUYLA GİRDM 5 YANLIİ YAPTIM AMK
4- bu opsiyonel atomoksetin strattera olarak satılıyor antidepresan ama dikkat açıcı aynı zamanda hiperaktiflere veriliyor
5- veee son olarak metilfenidat yani ritalin ama artık çok bulunmuyo daha çok uzun vadede etki eden concerta satılıyo bunu öyle diğer saydıklarım gibi elini kolunu sallaya sallaya eczaneden alamazsın psikiyatriste git öyle
evet 1 ayda etki etcekler bunlar dediğim gibi thread yaptığımda taglarım bakarsın daha

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
lgs öncesi yaz tatilinde rev eng başlamıştım orta düzey assembly okuyabiliyorum crackmes.one'da bulunan 5lik crackmelerin çoğunu çözebiliyorum zaten gelecekteki mesleği bunun üzerine düşünüyorum şu amk yazı gelse low level öğrenecem
fen lisesine gitme amk ana hedefin looksmax ise amk çok büyük statusmin yazılım da okuma bak mükemmel şöyle hintli bi deha değilsen kovulursun iş bulamazsın sonuçta senin yaptığını ai yapabiliyorsa adamlar niye para harcasın sana? gemicilik biyoinformatik düşün

• +1
Reactions: IlI, Zodiac and Tornoviaa
fen lisesine gitme amk ana hedefin looksmax ise amk çok büyük statusmin yazılım da okuma bak mükemmel şöyle hintli bi deha değilsen kovulursun iş bulamazsın sonuçta senin yaptığını ai yapabiliyorsa adamlar niye para harcasın sana? gemicilik biyoinformatik düşün
rev eng'i ai yapamıyor, en azından büyük bir kısmını

bak şimdi knk bence beyin gelişirken tıpkı pubertymaxxlamak için hormon almak gibi iqmaxxlamak için çeşitli maddeler vs alınmalı bu konu benim uzmanlık alanım bir ara thread yapıcam taglarım seni ama kısa sürede maxxlamak için şunları al
1- donepezil hafızayı arttırır doenza/aricept ismiyle alabilirsin
2- memantin hafızayı arttırır ama asetilkolinesteraz inhibitörü olmadığından daha dandik çok maxxlamak istemiyorsan gerek yok çalışma prensibi magnezyumla aynı o yüzden…
3- magnezyum glisinat+ l treonat ikisi bir kullan hem uykuyuda düzenler LGSDE UYKU ÇOK ÖNEMLİ AMK BEN 4 SAATLİK UYKUYLA GİRDM 5 YANLIİ YAPTIM AMK
4- bu opsiyonel atomoksetin strattera olarak satılıyor antidepresan ama dikkat açıcı aynı zamanda hiperaktiflere veriliyor
5- veee son olarak metilfenidat yani ritalin ama artık çok bulunmuyo daha çok uzun vadede etki eden concerta satılıyo bunu öyle diğer saydıklarım gibi elini kolunu sallaya sallaya eczaneden alamazsın psikiyatriste git öyle
evet 1 ayda etki etcekler bunlar dediğim gibi thread yaptığımda taglarım bakarsın daha
alzheimer ilacını alzheimer olmadan kullanmanın bir yararı olur mu ki?

Yazılımla alakası olmayan birinin diyeceği bişey bu aq
patronlar da yazılımla alakalı değil ki iş gücünü koruyarak ücretten kısmak istiyorlar hadi ai yerine geçmese bile %1’lik bir yazılımcı olup faang’da filan çalışmazsa aman aman bir maaşı olmuyor

alzheimer ilacını alzheimer olmadan kullanmanın bir yararı olur mu ki?
asetilkoline hassasiyetin varsa depresyona girersin içmeyi kesince gider hemen ama. onun dışında bir şey olmaz bende kullanıyorum her gün içme 2-3 günde bir iç vücutta birikince derealizasyon falan yapıyo

• +1
Reactions: Zodiac, Tornoviaa, Ashoimex and 1 other person