maarda
Kraken
Donepezil ve memantin alzheimer ilacı olması lazım NMDA reseptör antagonisti olduğu için sağlıklı birinde etki yapacağını sanmam üzerinde araştırma da yok zaten,magnezyum eksikliğin varsa (büyük ihtimalle) legit, son 2 de adhd ilacı gerci bu dönemde herkesin dikkat eksikliği var amk ama bence ilk 2 si para kaybıbak şimdi knk bence beyin gelişirken tıpkı pubertymaxxlamak için hormon almak gibi iqmaxxlamak için çeşitli maddeler vs alınmalı bu konu benim uzmanlık alanım bir ara thread yapıcam taglarım seni ama kısa sürede maxxlamak için şunları al
1- donepezil hafızayı arttırır doenza/aricept ismiyle alabilirsin
2- memantin hafızayı arttırır ama asetilkolinesteraz inhibitörü olmadığından daha dandik çok maxxlamak istemiyorsan gerek yok çalışma prensibi magnezyumla aynı o yüzden…
3- magnezyum glisinat+ l treonat ikisi bir kullan hem uykuyuda düzenler LGSDE UYKU ÇOK ÖNEMLİ AMK BEN 4 SAATLİK UYKUYLA GİRDM 5 YANLIİ YAPTIM AMK
4- bu opsiyonel atomoksetin strattera olarak satılıyor antidepresan ama dikkat açıcı aynı zamanda hiperaktiflere veriliyor
5- veee son olarak metilfenidat yani ritalin ama artık çok bulunmuyo daha çok uzun vadede etki eden concerta satılıyo bunu öyle diğer saydıklarım gibi elini kolunu sallaya sallaya eczaneden alamazsın psikiyatriste git öyle
evet 1 ayda etki etcekler bunlar dediğim gibi thread yaptığımda taglarım bakarsın daha