FEE
Todesruf
@divisionpanzerfaust maliye bakanı, dayın, ve sen, işiniz bitti. oraya geliyorum. oğluşummmm. 

Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
sen gibi low t turconun kendisini idol aldigini ogrense kafasına sıkardı brenton ragebaitlenmissin baya@divisionpanzerfaust maliye bakanı dayın ve sen işiniz bitti oraya geliyorumm
View attachment 3900092
bu ragebaiti yiyen anasının amınıda yesinsen gibi low t turconun kendisini idol aldigini ogrense kafasına sıkardı brenton ragebaitlenmissin baya
karadenizli bir mücahit değilim en azındansen gibi low t turconun kendisini idol aldigini ogrense kafasına sıkardı brenton ragebaitlenmissin baya
yakin zamanda icinde bana yalvarma nolur postu sil diyebu ragebaiti yiyen anasının amınıda yesin
orospu anasına 1 gün yarrağı aksattık hemen sinirlendiOlay ne amk niye birbirinize girdiniz?
Harbi soruyorum ne oldu ciddenorospu anasına 1 gün yarrağı aksattık hemen sinirlendi
he js owned by true dark triad mediterranid mujahideenHarbi soruyorum ne oldu cidden
Harbi soruyorum ne oldu cidden
@divisionpanzerfaust ve @swaggy nickli 2 ergen bozuntusu nazi hayrani oldugu icin @FEE nickli babayigit bunlara haddini biguzel bildirdi sonra ben, qnqniscream ve abdestbozan olaya dahil olup @FEE Ye yardimci olduk ve bu amk shizoprenic orospu evladlari bizi yancar sandilar tum olay buHarbi soruyorum ne oldu cidden
siktie git o technopat denen 170 manlet ltn forumuna orospu evladi seni@divisionpanzerfaust ve @swaggy nickli 2 ergen bozuntusu nazi hayrani oldugu icin @FEE nickli babayigit bunlara haddini biguzel bildirdi sonra ben, qnqniscream ve abdestbozan olaya dahil olup @FEE Ye yardimci olduk ve bu amk shizoprenic orospu evladlari bizi yancar sandilar tum olay bu
ayrica nazi hayrani ne alaka aminakoyimsi
siktie git o technopat denen 170 manlet ltn forumuna orospu evladi seni
Tecnopat ne alaka AQWQEWEWEEWEWEWEWEEDDWEWEQREWRWEWEW sizofrenik œsi
siktie git o technopat denen 170 manlet ltn forumuna orospu evladi seni
Ya narsist oruzbu oglu sen ne kadar kasar bi insansin amkayrica nazi hayrani ne alaka aminakoyim![]()
Bilmiyomus masummus ayagi yapma o ayaklar koktuayrica nazi hayrani ne alaka aminakoyim![]()
Bilmiyomus masummus ayagi yapma o ayaklar koktu
Bak sikik gece yatagnin altindan cikar o bullugunun ucunu zippoylan yakarim hayatini kayiririm cocuk yapamazsin sebebini de kimseye qciklayqmazsinragebaite gelip ragebait yemek nasil bir his cikar![]()
ignore+ragebait yedin kankaBak sikik gece yatagnin altindan cikar o bullugunun ucunu zippoylan yakarim hayatini kayiririm cocuk yapamazsin sebebini de kimseye qciklayqmazsin
ignore attım beno işid nazi bozuntusuna maliye bakanı bi tane dayısı var kıllı götünü at yarrağına siktirecek onu bekliyorum sonra sikme sırası bana geçecek yani anlayacağın ziyafet çekecemmmBak sikik gece yatagnin altindan cikar o bullugunun ucunu zippoylan yakarim hayatini kayiririm cocuk yapamazsin sebebini de kimseye qciklayqmazsin
bana conserve atsanaBak sikik gece yatagnin altindan cikar o bullugunun ucunu zippoylan yakarim hayatini kayiririm cocuk yapamazsin sebebini de kimseye qciklayqmazsin
Sen bana atsana bibana conserve atsana
Senle ayni kafadayiz reyizignore attım beno işid nazi bozuntusuna maliye bakanı bi tane dayısı var kıllı götünü at yarrağına siktirecek onu bekliyorum sonra sikme sırası bana geçecek yani anlayacağın ziyafet çekecemmm
Ignore atma isi low t aqignore+ragebait yedin kanka![]()
bu forumun düşmanımısın ben inci sözlük üyesiyim çok kötü şeyler yapcammm buraya ölünüz çıkcak diriniz mezardaSen bana atsana bi
PAMPA ESKIDEN ALTINI SER INCISIKER DIYE TV PROGRAMLARINA SIKERTME DUZENLIYODUK ARTIK FORUMLARA MUSALLAT OLDUK, SONMEZ REYIZIN BIDE REGL KANI ICEN VAMPIRIN SELAMINI GEDIRDIM DIBINAKODUMUN BINI SENI XDDDbu forumun düşmanımısın ben inci sözlük üyesiyim çok kötü şeyler yapcammm buraya ölünüz çıkcak diriniz mezarda
conservation at ben atamıyom yeniyim bu foruma el koyacaz galibeallahPAMPA ESKIDEN ALTINI SER INCISIKER DIYE TV PROGRAMLARINA SIKERTME DUZENLIYODUK ARTIK FORUMLARA MUSALLAT OLDUK, SONMEZ REYIZIN BIDE REGL KANI ICEN VAMPIRIN SELAMINI GEDIRDIM DIBINAKODUMUN BINI SENI XDDD
Takini yiyim verdim sukunuconservation at ben atamıyom yeniyim bu foruma el koyacaz galibeallah