işin bitti @divisionpanzerfaust

FEE

FEE

Todesruf
@divisionpanzerfaust maliye bakanı, dayın, ve sen, işiniz bitti. oraya geliyorum. oğluşummmm. :)
5194995791869007486

Last edited:
  • +1
  • Love it
Reactions: cakdripa and femboi_hunter69
  • WTF
  • JFL
Reactions: femboi_hunter69 and pashanimair
  • +1
Reactions: femboi_hunter69
  • JFL
bu ragebaiti yiyen anasının amınıda yesin
yakin zamanda icinde bana yalvarma nolur postu sil diye

• JFL
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69 and pashanimair
Olay ne amk niye birbirinize girdiniz?

• WTF
  • Hmm...
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69 and Misogynist_Maxxer
  • Hmm...
  • Ugh..
Reactions: femboi_hunter69 and Misogynist_Maxxer
Harbi soruyorum ne oldu cidden
Harbi soruyorum ne oldu cidden
@divisionpanzerfaust ve @swaggy nickli 2 ergen bozuntusu nazi hayrani oldugu icin @FEE nickli babayigit bunlara haddini biguzel bildirdi sonra ben, qnqniscream ve abdestbozan olaya dahil olup @FEE Ye yardimci olduk ve bu amk shizoprenic orospu evladlari bizi yancar sandilar tum olay bu

• So Sad
  • +1
Reactions: cakdripa and recai iskender
si
@divisionpanzerfaust ve @swaggy nickli 2 ergen bozuntusu nazi hayrani oldugu icin @FEE nickli babayigit bunlara haddini biguzel bildirdi sonra ben, qnqniscream ve abdestbozan olaya dahil olup @FEE Ye yardimci olduk ve bu amk shizoprenic orospu evladlari bizi yancar sandilar tum olay bu
siktie git o technopat denen 170 manlet ltn forumuna orospu evladi seni

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust
Yalancinin tekisin siktir git gotune diktir Amin feryadi

ragebaite gelip ragebait yemek nasil bir his cikar :lul:
Bak sikik gece yatagnin altindan cikar o bullugunun ucunu zippoylan yakarim hayatini kayiririm cocuk yapamazsin sebebini de kimseye qciklayqmazsin

• JFL
Reactions: divisionpanzerfaust
Bak sikik gece yatagnin altindan cikar o bullugunun ucunu zippoylan yakarim hayatini kayiririm cocuk yapamazsin sebebini de kimseye qciklayqmazsin
ignore+ragebait yedin kanka:lul:

• JFL
ignore attım beno işid nazi bozuntusuna maliye bakanı bi tane dayısı var kıllı götünü at yarrağına siktirecek onu bekliyorum sonra sikme sırası bana geçecek yani anlayacağın ziyafet çekecemmm

Last edited:
  • Love it
bana conserve atsana

Last edited:
  • JFL
ignore attım beno işid nazi bozuntusuna maliye bakanı bi tane dayısı var kıllı götünü at yarrağına siktirecek onu bekliyorum sonra sikme sırası bana geçecek yani anlayacağın ziyafet çekecemmm
Senle ayni kafadayiz reyiz

• Love it
  • Woah
Reactions: femboi_hunter69 and Resistance.
bu forumun düşmanımısın ben inci sözlük üyesiyim çok kötü şeyler yapcammm buraya ölünüz çıkcak diriniz mezarda
PAMPA ESKIDEN ALTINI SER INCISIKER DIYE TV PROGRAMLARINA SIKERTME DUZENLIYODUK ARTIK FORUMLARA MUSALLAT OLDUK, SONMEZ REYIZIN BIDE REGL KANI ICEN VAMPIRIN SELAMINI GEDIRDIM DIBINAKODUMUN BINI SENI XDDD

PAMPA ESKIDEN ALTINI SER INCISIKER DIYE TV PROGRAMLARINA SIKERTME DUZENLIYODUK ARTIK FORUMLARA MUSALLAT OLDUK, SONMEZ REYIZIN BIDE REGL KANI ICEN VAMPIRIN SELAMINI GEDIRDIM DIBINAKODUMUN BINI SENI XDDD
conservation at ben atamıyom yeniyim bu foruma el koyacaz galibeallah

• Love it